Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Majstrovstva Slovenska

Majstrovstvá Slovenska v BMX 2012 PR článok

Majstrovstvá Slovenska v BMX 2012

BMX TEAM Liptov a Slovenský zväz cyklistiky a Slovenská asociácia BMX pozýva na 3. kolo Slovenského pohára BMX 2012 a Majstrovstiev Slovenska jednotlivcov v BMX a Voľných pretekov pre
neregistrovaných jazdcov, aj na horských bicykloch.
Počas nadchádzajúceho víkendu M-SR i Slovenský pohár

Počas nadchádzajúceho víkendu M-SR i Slovenský pohár

Lyžiarske stredisko Králiky neďaleko Banskej Bystrice privíta počas nadchádzajúceho víkendu 14. a 15. januára slovenskú elitu v zimnom triatlone (krosový beh - horská cyklistika - beh na lyžiach), ktorá tam bude bojovať o body do Slovenského pohára a v nedeľu aj o tituly republikových majstrov v tomto športe. Organizátormi oboch pretekov sú Klub zimného triatlonu Donovaly v spolupráci so Slovenskou triatlonovou úniou.
Cyklokros: Gavenda tretíkrát v rade majstrom SR

Cyklokros: Gavenda tretíkrát v rade majstrom SR

Bývalý juniorský majster Európy Róbert Gavenda sa stal tretíkrát v rade majstrom Slovenska v cyklokrose v kategórii mužov elite. Gavenda jazdil v nedeľu na okruhu v Prievidzi suverénne a jasne triumfoval v pretekoch, ktoré boli zároveň aj 13. kolom Slovenského pohára.
Duatlon: Slovenský titul pre Ivanča

Duatlon: Slovenský titul pre Ivanča

Michal Ivančo z Triax Triklubu FTVŠ Bratislava sa stal majstrom Slovenska v krátkom duatlone s objemami 10 km beh, 40 km cyklistika a 5 km beh. Slovenský šampionát sa konal v rámci Krompašského jarmočného duatlonu. V ženskej kategórii majstrovský titul neudelili.
Kros Triatlon: Republikové tituly Mosnému a Lapinovej

Kros Triatlon: Republikové tituly Mosnému a Lapinovej

Tituly majstrov Slovenska v horskom (kros) triatlone (0,5 km plávanie - 18 km horská cyklistika - 5 km krosový beh) si v Starej Myjave vybojovali v kategórii mužov Peter Mosný a medzi ženami Kristína Lapinová.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up