Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Propozície: Malá Lučivná 6. kolo SPDH PR článok

Propozície: Malá Lučivná 6. kolo SPDH

Názov pretekov: DH Malá Lučivná

Usporiadateľ: Slovenský zväz cyklistiky

Organizátor: TCK- Žilina v spolupráci s DK Riders a  strediskom Malá Lučivná

Termín konania: Nedeľa 18.9.2011

Miesto konania: Malá Lučivná (pri Párnici)
Ružomberské schody 2011 už v sobotu PR článok

Ružomberské schody 2011 už v sobotu

MTB kritérium mesta - Dvojkolový okruh (jedno kolo 1630m) s výjazdom ulicami v centre mesta a zjazdom po mestských schodoch. Zaujímavé spestrenie záveru sezóny.
CMS Púchovský MTB Maratón

CMS Púchovský MTB Maratón

Združenie Bikeri z Púchova organizuje 17.9.2011 (sobota) 1. ročník pretekov horských bicyklov pod názvom CMS Púchovský MTB maratón. Začíname v sobotu od 8:00 na Nábreží slobody v Púchove (pod mostom) prezentáciou účastníkov a o 11:30 bude ŠTART. Pripravili sme pre Vás 47 kilometrovú trať v malebnom prostredí Bielych Karpát s rôznorodým podkladom, výživnými i svižnými stúpaniami, rýchlymi i technickými zjazdami a krásnymi upravenými singletrailami.
Časovka do vrchu Podsuchá - Smrekovica PR článok

Časovka do vrchu Podsuchá - Smrekovica

Malinô SkiAlp Team v spolupráci s Vojenskou Zotavovňou a Hotelom Smrekovica a Horskou Záchrannou Službou organizujú 4. ročník Horskej Časovky do vrchu Podsuchá - Smrekovica. Tento ročník sa pôjde už vo štvrtok, 15.9.2011
Kráľovský MTB maratón 4

Kráľovský MTB maratón 4

Rok sa s rokom stretol a v kraji pod múrmi Spišského hradu, bralami Dreveníka a svahmi Braniska sa chystá už štvrté dejstvo MTB maratónu s príznačným názvom - Kráľovský. Tak, ako po minulé roky sa účastníci môžu tešiť na trate v krásnom prostredí uprostred prírody a histórie. Organizátori opäť umiestnili miesto štartu a cieľa do obce Granč-Petrovce, termín tentokrát presunuli na prvý septembrový víkend 3.9.2011.
Ezakimak 2011 - časovka do vrchu PR článok

Ezakimak 2011 - časovka do vrchu

Usporiadateľ: Obec Bobrovec

Hlavný organizátor: Skialp Bobrovec

Zdravotné zabezpečenie: HS Dobrovoľný zbor Západné Tatry-Juh

Termín: 1.9.2011 /štvrtok/
Triatlonový Festival Senica 2011

Triatlonový Festival Senica 2011

Pozývame Vás na finálové preteky seriálu HERTLSPORT EXTREM TOUR 2011 terénny triatlon jednotlivcov a štafiet Ja-Ty-On H-TRIATHLON SENICA a terénny triatlon družstiev 3 T.E.A.M H-TRIATHLON SENICA. Preteky sa uskutočnia v sobotu 27.augusta v rekreačnej oblasti Senica-Kunov.
Triatlon pre všetkých sa sťahuje z Čunova na Štrkovec

Triatlon pre všetkých sa sťahuje z Čunova na Štrkovec

Celodňová celoslovenská akcia pre špičkových, rekreačných a začínajúcich triatlonistov pod názvom "Triatlon pre všetkých" sa po dvoch úvodných ročníkoch sťahuje z Čunova na Štrkovecké jazero v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Prostredie známej bratislavskej oddychovej zóny a blízkeho hotela Junior bude v sobotu 27. augusta od 9. 00 h do 20.00 h miestom, kde sa stretnú vyznávači tohto športu zo Slovenska, Česka a Ukrajiny.
Do Talianska šesť dospelých a traja juniori zo SR

Do Talianska šesť dospelých a traja juniori zo SR

Budúci týždeň čaká orientačných cyklistov od 22. do 27. augusta svetový šampionát dospelých i juniorov v okolí talianskeho mesta Vicenza. Spolu 150 pretekárov z 30 krajín je prihlásených na MS dospelých a 90 pretekárov zo 17 štátov na MS juniorov.
Vuelta 2011 od soboty s 2 Slovákmi

Vuelta 2011 od soboty s 2 Slovákmi

Rovnako ako vlani bude mať Slovensko na cyklistických pretekoch Vuelta a Espaňa, ktoré sa začnú v sobotu 20. augusta v Benidorme, dvojnásobné zastúpenie. Už štvrtú Vueltu v rade absolvuje Martin Velits. Pred rokom s ním spoločne v tíme HTC-Highroad jazdil jeho brat Peter, ktorý napokon obsadil 3. miesto, tentoraz bude jedným z jeho súperov v drese družstva Liquigas Peter Sagan.
V sobotu v Žiline o tituly majstrov SR i pohárové body

V sobotu v Žiline o tituly majstrov SR i pohárové body

V sobotu 20. augusta sa v Žiline uskutočnia majstrovstvá Slovenska v tzv. olympijskom triatlone (1,5 km plávanie - 40 km cyklistika - 10 km beh). V meste pod Dubňom sa domáci šampionát koná už tretíkrát v rade. Na štarte bude chýbať jeden z favoritov mužskej kategórie Richard Varga, ktorý bude v tom čase bojovať na majstrovstvách sveta v šprint triatlone vo švajčiarskom Lausanne.
Slovenský pohár 2011 - ONE Energy DH PLEJSY PR článok

Slovenský pohár 2011 - ONE Energy DH PLEJSY

Názov pretekov: ONE Energy DH PLEJSY

Usporiadateľ: Slovenský zväz cyklistiky

Organizátor: NRG SLOVAKIA s.r.o., Freeride Košice a Relax Center Plejsy

Termín konania: Nedeľa 28.08.2011 - DOWNHILL

Miesto konania: Lyžiarske stredisko - Relax Center Plejsy
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up