Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Súťaž: 5. ročník Oravského cyklomaratónu

Súťaž: 5. ročník Oravského cyklomaratónu

Piaty ročník Oravského cyklomaratonu v sebe nesie malé jubileum, ktoré sa organizátori rozhodli podporiť nielen klasicky dobre usporiadaným pretekom na dobre známej trati, ale najmä aj výrazne nízkym štartovným 5 EUR pri zachovaní kvality služieb. Novinku v štartovnom využilo až 260 pretekárov, čo predstavuje cca dvojnásobok prihlásených oproti minulému roku. Predošlé 4 ročníky boli rozdelené na 2 blatové a 2 suché. Súťaž o 2 štartovné je ukončená
Na Okolo Slovenska prídu i Sagan, Rebellin či Schumacher

Na Okolo Slovenska prídu i Sagan, Rebellin či Schumacher

V poradí 56. ročník cyklistických pretekov Okolo Slovenska sa začne v utorok 5. júna v Liptovskom Mikuláši a vyvrcholí rovnako ako vlani v sobotu 9. júna na vodnom diele v Gabčíkove. Organizátori tentoraz naplánovali 5 etáp, na jazdcov čaká 863,6 km.
Bike & Roll 26.5.2012 PR článok

Bike & Roll 26.5.2012

BIKE = Horský cyklo-maratón na 25, 45 a 70 km trati & ROLL = kolieskové lyže a inline korčule na 1.8 km trati. Netradičná kombinácia športov už štvrtý rok láka bikerov a korčuliarov na Skalku pri Kremnici.
Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami PR článok

Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami

Bratislavská župa organizuje 2. ročník charitatívneho športového podujatia – Župný pohár „Na bicykli deťom“, z ktorého výťažok bude opäť venovaný na pomoc onkologicky chorým deťom. Po minuloročnej úspešnej premiére je tak pre milovníkov cyklistiky aj tento rok pripravená bohatá cyklistická sezóna. Oproti minulému roku je podujatie rozšírené o jeden pretek. BIKE JAM Kuchyňa síce tento rok nebude, ale pribudla Svätojurská cykločasovka a pretek Okolo Bratislavy.
Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska PR článok

Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska

Prišlo od našich severných susedov (dokonca po Slovensky): Kto si chce vyskúšať poľský DH, máte možnosť 27 apríl Wisła – Stozek (kúsok od hraníc), 21 júl Zawoja – Mosorny Gron, 09 september Miedzybrodzie Bialskie - Zar.
Kráľ Záhoria MTB Maratón 2012 PR článok

Kráľ Záhoria MTB Maratón 2012

Vážení športový priatelia, nadšenci horských bicyklov... Pozývame Vás na štvrtý ročník preteku na horských bicykloch CANNONDALE KRÁĽ ZÁHORIA MTB MARATÓN, ktorý sa už tradičné bude konať na úpätí Bielych Karpát v rekreačnej oblasti Skalica-Zlatnícka dolina. V sobotu 14. Apríla 2012 na Vás opäť čakajú tri preteky. Hlavný pretek na 50km, open pretek na 25 km a štafetový pretek dvojčlenných družstiev na 2x25km.
Veľkonočný TurieckaP 7.4.2012

Veľkonočný TurieckaP 7.4.2012

VEĽKONOČNÝ TURIECKAP 2012 - najlepší pretek jarnej sezóny. Tradičné XC Preteky pri Turčianskych Tepliciach sa tento rok pôjdu cez veľkonočnú sobotu 7.4.
Pravenecké serpentíny MTB XCO

Pravenecké serpentíny MTB XCO

1. kolo Hornonitrianskej MTB Tour 2012 je prvou akciou tejto sezóny (po Prvom Zimnom maratóne) v našom kalendári. Tieto XC preteky sa pôjdu 1.4. v Pravenci a tu sú propozície.
Triatlon: Známe sú už termíny a miesta všetkých domácich šampionátov

Triatlon: Známe sú už termíny a miesta všetkých domácich šampionátov

Slovenská triatlonová únia (STÚ) na svojej internetovej stránke zverejnila termíny a dejiská všetkých domácich šampionátov, ktoré organizuje v tomto roku. O tituly majstrov Slovenska v olympijskom triatlone (1,5 km plávanie - 40 km cyklistika - 10 km beh) sa bude bojovať 3. júna v Bratislave, v šprint triatlone (polovičné vzdialenosti) to bude 30. júna v Dvoroch nad Žitavou, v strednom triatlone (1,9 - 90 - 21,1) 14. júla v Bátovciach a klasický Ironman (3,8 - 180 - 42,195) bude 4. augusta v Piešťanoch.
V pieskových dunách v Koksijde aj so sedmičkou Slovákov

V pieskových dunách v Koksijde aj so sedmičkou Slovákov

Posledný januárový víkend je už tradične vyhradený pre majstrovstvá sveta v cyklokrose. Tohtoročný šampionát aj so sedmičkou Slovákov sa uskutoční v belgickom Koksijde. O podujatie je záujem. Organizátori na súboje vyše 230 terenárov z 24 krajín predali takmer 32-tisíc vstupeniek. Preteky budú pre všetkých špecifické, na okruhu v Koksijde dominuje piesok. Celkovo v Belgicku rozdajú štyri medailové komplety.
Čergovská Stopa 2012

Čergovská Stopa 2012

Všetci veľmi dobre poznáme ten pocit, keď z vyvalenými očami pozeráme po Vianociach na určite nepravdivé čísla na osobnej váhe. Ani tento rok u mňa nieje výnimkou. Nuž čo, veď niekto tie Vianočné dobroty musel popratať :) Samozrejme po takomto vážení prichádzajú výčitky svedomia a nastupuje klasická činnosť. Človek prestáva „žrať“ a začína sa viacej hýbať. Niekomu ako motivácia stačia údaje z osobnej váhy, ale mne sa každoročne osvedčil model zodpovednej prípravy na každoročný februárový pretek pod názvom Čergovská stopa.
1. Zimný MTB Maratón - novinky

1. Zimný MTB Maratón - novinky

Prvou cenou v tombole bude horský bicykel KONA NUNU v celkovej hodnote
669,- € od KAKTUS BIKE. Cenu pre absolútneho víťaza - víkendový pobyt v Jasnej pre dve osoby od
Nadácie Intenda odovzdá primátor Hlavného mesta SR Bratislavy Milan
Ftáčnik.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up