Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Prezentacia

Reportáž: Wilier - predstavenie nových modelov spolu s návštevou fabriky

Reportáž: Wilier - predstavenie nových modelov spolu s návštevou fabriky

Nahliadnite do zákulisia jedného z klasických výrobcov bicyklov, ktorý predstavil viaceré novinky.
Kellys Factory Team – čistá vášeň pre jazdenie

Kellys Factory Team – čistá vášeň pre jazdenie

Kellys Factory Team je jeden z najúspešnejších DH/enduro tímov v Čechách a na Slovensku. Päť mladých talentovaných jazdcov dokazuje, ako vyzerá láska k jazdeniu.
Kellys predstavuje svoj Factory Team PR článok

Kellys predstavuje svoj Factory Team

Firma KELLYS BICYCLES je hrdá na to, že vám môže predstaviť svoj nový Kellys Factory Team, ktorý bol založený na začiatku roku 2015. Tento tím bude pretekať v sezóne 2016 v elitnej a juniorskej kategórii na pretekoch svetového pohára UCI, Majstrovstvách sveta a iných prestížnych cyklistických akciách. Päť mladých talentovaných jazdcov v spolupráci s najlepšími cyklo značkami a výrobcami príslušenstva tvoria spolu potenciál, ktorý dokáže zabojovať o výborné výsledky na tej najvyššej úrovni.
Prezentácia OPQS v Gente, Belgicko PR článok

Prezentácia OPQS v Gente, Belgicko

Aj v roku 2014 privítal velodrom Eddyho Merckxa v belgickom Gente cyklistov, sponzorov a tisíce fanúšikov tímu OPQS. Mediálne a spoločensky veľmi atraktívneho otvorenia sezóny 2014 sa zúčastnili aj zástupcovia slovenskej spoločnosti Janom, ktorá je jediným slovenským sponzorom v profi cyklistike. Svojou účasťou potvrdili pokračovanie partnerstva aj v roku 2014, čím vyjadrujú stabilný záujem o podporu svetovej ale aj domácej cyklistiky.
Paul Lange Oslany 2013

Paul Lange Oslany 2013

Paul Lange Oslany si ako jeden z najväčších dovozcov a predajcov komponentov a doplnkov u nás, pripravil pre rok 2013 niekoľko noviniek.
Športové kamery Liquid Image PR článok

Športové kamery Liquid Image

Liquid Image Impact Series HD sú športové okuliare so vstavanou HD videokamerou.
Okuliare sú určené na, motokros, jazdu na štvorkolkách a enduro motorkách prípadne na bicykel (DOWNHILL, ALL MOUNTAIN, FREERIDE, HARDTAIL)
Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo PR článok

Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo

Pre budúcu sezónu nemecký výrobca pridal do svojej ponuky tretí rozmer kolies a zásadne zmenil model Stereo, ktorý bude k dispozícii vo verzii 27,5" a 29".
Testovanie E-bikov Podkonice

Testovanie E-bikov Podkonice

Cez víkend 4. a 5. augusta sa v Podkoniciach a na Donovaloch konalo testovanie športových elektrických bicyklov a pojazd na zjazdovej trati. Záujemcovia si mohli vyskúšať pohony EGO-Kits, BionX, Bosch na bicykloch značiek KTM, Kona, Felt, Tern, Azub. Na krátkych testovacích okruhoch poriadne preverili zjazdové, endurové, hardtailové, trekkingové, ale aj skladacie či 3-kolesové bicykle, potom sa občerstvili a pozreli si umenie zjazdárov na zjazdovej trati RIDE Cupu z roku 2009. Pozrite si pár fotiek z tejto akcie.
Prezentácia Slovkolexu 2010

Prezentácia Slovkolexu 2010

V utorok sme sa boli pozrieť v Klobušiciach pri Ilave na prezentáciu noviniek pre rok 2010 od značiek, ktoré dováža Slovkolex na Slovensko. Prinášame fotky a stručné technické pokecy o nových bikoch CUBE už v reálnych farbách, nových rámoch Ellsworth, vidliciach a tlmičoch FOX, kolesách Remerx, pedáloch Look a kope ďalších vecí…
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up