Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pro Cycling

Peter Velits 60. v 2. etape na USA Pro Cycling Challenge

Peter Velits 60. v 2. etape na USA Pro Cycling Challenge

Američan George Hincapie zvíťazil v stredajšej druhej etape premiérového ročníka cyklistických pretekov USA Pro Cycling Challenge v Colorade z Gunnisonu do Aspenu. Po viacerých pádoch v daždivom počasí má coloradské podujatie už tretieho lídra v priebehu troch dní. Na čelo priebežného poradia sa dostal iný domáci jazdec Tejay Van Garderen, ktorý v stredu finišoval na druhom mieste.
Sagan a Velits v Colorade v druhej päťdesiatke

Sagan a Velits v Colorade v druhej päťdesiatke

Američan Levi Leipheimer zvíťazil v utorňajšej druhej etape premiérového ročníka cyklistických pretekov USA Pro Cycling Challenge v Colorade zo Salidy do Crested Butte. Jazdec domáceho tímu RadioShack rozhodol o svojom triumfe v členitom teréne na záverečných 500 m, keď sa odpútal od vedúcej skupiny. Na druhom mieste finišoval Kolumbijčan Sergio Luis Henao Montoya, tretí bol Luxemburčan Fränk Schleck. Leipheimer sa zároveň prepracoval na čelo priebežného poradia.
P. Velits v úvodnom prológu v Colorade na 62. mieste

P. Velits v úvodnom prológu v Colorade na 62. mieste

Slovenský cyklista Peter Velits obsadil 62. miesto v úvodnom prológu premiérového ročníka etapových pretekov USA Pro Cycling Challenge v americkom Colorade. Na cestách v Colorado Springs zaostal jazdec tímu HTC - Highroad za tímovým kolegom Patrickom Gretschom, ktorý prológ vyhral, o 38 sekúnd.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up