Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pro Cycling

Ako chutí jarné točenie kilometrov mimo Slovenska alebo 8 dní mimo realitu

Ako chutí jarné točenie kilometrov mimo Slovenska alebo 8 dní mimo realitu

Na jarnom „najazďovaní“ som nikdy v živote nebol a vždy zostával verný domácim podmienkam a možnostiam. Tento rok si ale hovorím, že prečo neskúsiť niečo nové...
PRO CYCLING - oslavujeme 10 rokov PR článok

PRO CYCLING - oslavujeme 10 rokov

Ani sa to nezdá, ale už je tomu 10 rokov, čo sme v marci 2007 otvárali našu 1. predajňu.
Video: Bianchi – značka, ktorá sa vyvíjala spolu s cyklistikou, nespí na vavrínoch PR článok

Video: Bianchi – značka, ktorá sa vyvíjala spolu s cyklistikou, nespí na vavrínoch

Bicykle talianskej značky majú neuveriteľne bohatú históriu vrátane pretekárskej scény. Vďaka týmto poznatkom je možné ponúknuť stroj presne zameraný na konkrétne použitie...
Pozvánka: Kam za teplom na jarný tréning? PR článok

Pozvánka: Kam za teplom na jarný tréning?

Zima tento rok poriadne pritvrdila a väčšina cyklistov a triatlonistov už túžobne očakáva, kedy rozmrznú snehy a ľady, aby mohli dofúkať plášte alebo galusky a vyraziť von naháňať sa za slnečnými lúčmi.
Test: Bianchi Specialissima - kráľovná cestných bicyklov na vlastnej koži

Test: Bianchi Specialissima - kráľovná cestných bicyklov na vlastnej koži

Výnimočný bicykel, ktorý to o sebe nemusí tvrdiť iba v PR materiáloch, ale jeho výnimočnosť je overená Pro Tour jazdcami, množstvom štastných majiteľov a doplnená unikátnou technológiou tlmenia vibrácií Countervail. Na dlhšie pojazdenie sa nám do redakčného testu dostala táto lahôdka, a preto sme mohli trochu overiť tieto zvesti priamo na výjazdoch.
Brzdy Hayes – aktuálne produkty a novinky PR článok

Brzdy Hayes – aktuálne produkty a novinky

Len máloktorá firma spustila takú revolúciu v cyklistickom priemysle naprieč všetkými odvetviami a disciplínami, tak ako sa to podarilo Hayesu. V dnešnej dobe by sme asi len ťažko hľadali pri kúpe nového horského bicykla model, ktorý by nebol osadený kotúčovými brzdami. Koncom minulého tisícročia to bola práve táto firma, ktorá prišla pred takmer 20-timi rokmi na trh s prvými hydraulickými kotúčovými brzdami Hayes Mag. Hayes pritom vyrába hlavne brzdy pre autá, motorky, premysel a dodáva brzdy aj na Harley Davidson, Caterpillar (CAT) alebo aj snežné skústre Ski-Doo.
Manitou – legendárna značka a jej súčasná kolekcia PR článok

Manitou – legendárna značka a jej súčasná kolekcia

Manitou je v segmente odpruženia určite možné považovať za legendu s viac ako 20-ročnými skúsenosťami. Mnohí si určite pamätajú množstvo prelomových modelov. Práve tieto skúsenosti sa snaží zúročiť aj v súčasnej kolekcii, kde nechýbajú vidlice a tlmiče pre všetky jazdecké štýly.
Test: Corratec 10Hz Inside link XTB 175 X, zábavný frírajďák

Test: Corratec 10Hz Inside link XTB 175 X, zábavný frírajďák

Na tento bike som sa špeciálne tešil, lebo som dostal zelenú na týždeň ho poriadne prevetrať v rakúskom bikovom rezorte Saalbach – Hinterglem. Keď mi ale testovací kúsok prišiel, bol v pomerne zabehnutom stave od predchádzajúcich testerov. Telo rámu odreté kvôli sťahovacím páskam a bowdenom, bowden prehadzovačky vytŕčajúci z otvoru rámu predratý... Dal som mu ale šancu a skúsil ho dať do jazdenia schopného stavu, čo sa mi aj našťastie nakoniec podarilo. Veď, ten bike si určite zaslúžil poriadne prevetrať v teréne.
Answer – rukavice a doplnky, jednoducho a účelne PR článok

Answer – rukavice a doplnky, jednoducho a účelne

Answer je spoločnosť, ktorá sa zameriava v prvom rade na MTB doplnky a najvýraznejšie v segmente gravity disciplín. V ponuke nechýbajú riadítka, predstavce, gripy, pedále a taktiež sa veľmi výrazne zameriavajú na bikové rukavice.
PRO CYCLING - servis a predajňa bicyklov v Bratislave so zameraním na značky Bianchi a Corratec PR článok

PRO CYCLING - servis a predajňa bicyklov v Bratislave so zameraním na značky Bianchi a Corratec

K predaju bicyklov, komponentov a doplnkov neodlučiteľne patrí aj servis. Okrem klasického servisu bicyklov blízko petržalskej hrádze, poskytuje PRO CYCLING aj záručný a pozáručný servis vidlíc Manitou, bŕzd Hayes a kolies SunRingle. Nájdete nás blízko petržalskej hrádze alebo na procycling.sk.
Corratec tak trochu inak PR článok

Corratec tak trochu inak

Niektoré značky sa podobajú ako vajce vajcu a niektorú rozoznáte už na prvý pohľad. Do druhej skupiny asi môžeme zaradiť aj značku Corratec, ktorá má svoje korene v nemeckom Bavorsku a bicykle vyrába už viac ako 25 rokov.
Pozvánka: Testovací deň Bianchi a Corratec už o týždeň v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň Bianchi a Corratec už o týždeň v MTBIKER centre na Považí

Prídite si zajazdiť alebo pozrieť výnimočné bicykle, ktoré zaujmú nielen svojou ikonickou farbou celeste. Na výber máte až z 8 bicyklov - cestných alebo MTB. Počas testovacej nedele dňa 19.6 bude k dispozícií aj 9 MTB modelov z dielne nemeckej značky Corratec. Vyberať je naozaj z čoho, tak už si stačí len pozorne pozrieť nasledujúce informácie a zarezervovať vyhovujúci termín.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up