Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sezona 2015

Druhý ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR oslovil takmer 18 000 fanúšikov horskej cyklistiky PR článok

Druhý ročník ŠKODA BIKE OPEN TOUR oslovil takmer 18 000 fanúšikov horskej cyklistiky

Na druhom ročníku ŠKODA BIKE OPEN TOUR sa zúčastnilo 4 683 pretekárov z 18-tich krajín, ktorým nadšene aplaudovalo až 13 300 fanúšikov popri tratiach. Najmladším účastníkom bol iba 4-ročný chlapec z Trenčína, ktorý spolu s rodinou absolvoval okrem iných aj 25 km trať na Súľovských vrchoch v úctyhodnom čase pod tri hodiny.
Canyon: Najväčšie cestné a urban novinky pre sezónu 2015 PR článok

Canyon: Najväčšie cestné a urban novinky pre sezónu 2015

Tento rok ponúka Canyon množstvo vylepšení a v predstavovanom širokom spektre nových bikov si nájde každý cyklista kvalitný stoj podľa svojich predstáv. Pozrite sa bližšie na novinky a vylepšenia z dielne Canyon.
Fotogaléria: For Bikes 2015

Fotogaléria: For Bikes 2015

V dňoch 27.-29.3.2015 sa na v Prahe Letňanoch uskutočnil 6. ročník cyklistického veľtrhu pod názvom FOR BIKES. Jednalo sa prezentáciu predajcov ale aj výrobcov bicyklov a všetkého ostatného, čo k cyklistike patrí. Výstavná plocha bola natoľko veľká a husto obsadená, že ak by niekto chcel všetko poctivo prezrieť, nestačil by mu na to jeden deň.
Test: Canyon Nerve AL 9.9 SL - Skvelý trail-bike s luxusnou výbavou

Test: Canyon Nerve AL 9.9 SL - Skvelý trail-bike s luxusnou výbavou

Po obdržaní balíka od kuriéra som bike začal skladať a treba uznať, že Canyon to má vychytané, stačilo nahodiť predné koleso, sedlovku a bike bol pripravený na jazdenie. V balíku sa taktiež nachádzalo potrebné náradie, ako momentový kľúč, či dokonca pumpička na tlmič a vidlicu. Prvý dojem bol skvelý, pekný dizajn rámu v klasickom čierno-bielom prevedení s komponentami vyššej triedy.
Pozvánka: ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Pozvánka: ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Tour je zložená zo šiestich pretekov na Slovensku v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Zúčastniť sa môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti. Pozrite sa aké akcie sú súčasťou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015.
Vítanie sezóny 2015 v podobe vydareného zostrihu z disciplín pod záštitou UCI

Vítanie sezóny 2015 v podobe vydareného zostrihu z disciplín pod záštitou UCI

Na biku sa preteká v množstve rôznych disciplín, pričom každá z nich má niečo do seba. Pozrite sa na zostrih, kde je zachytená aspoň časť z toho najlepšieho, čo sa v roku 2014 udialo na akciách UCI.
CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

CUBE: Ochutnávka z kolekcie 2015

Fotogaléria vybraných bikov z novej kolekcie od top modelov cez HT, fully, ebiky až po detské. Ak patríte medzi priaznivcov nemeckej značky CUBE, určite sa pozrite na nasledujúce novinky.
FELT EDICT FRD - Najlepší MTB XC celoodpružený bike podľa World of MTB Magazin PR článok

FELT EDICT FRD - Najlepší MTB XC celoodpružený bike podľa World of MTB Magazin

Skombinujte efektivitu odpruženia Fast™ s rámom z uhlíkových vlákien UHC Ultimate+TeXtreme®, ktorý je takmer nezastaviteľný a dostanete Edict FRD. Patentovaná technológia uhlíkových vlákien UHC Ultimate+TeXtreme® ponúka najľahší, najpevnejší rám v sérii Edict. Niekoľko rokov vo vývoji, ale počkať sa oplatilo. Spoznajte lepšie tento vydarený bike!
FELT technológia pruženia FAST PR článok

FELT technológia pruženia FAST

Mnoho ľudí vie, že odpruženie dokáže vašu jazdu urobiť hladšou a komfortnejšou, ale účinný systém odpruženia môže viesť k tomu, že vaša jazda bude rýchlejšia. Vo Felte sme vyvinuli naše vlastné patentované odpružené platformy, každá je jedinečná v tom, ako sa správa a čo ponúka: FAST™ a Equilink™.
Nová kolekcia cestných bicyklov Rock Machine Raceride 2015 aj s kotúčovými brzdami PR článok

Nová kolekcia cestných bicyklov Rock Machine Raceride 2015 aj s kotúčovými brzdami

V novej modelovej rade cestných bicyklov Rock Machine Raceride zaujme niekoľko noviniek. To, že cestné bicykle Rock Machine sú koncipované ako pretekárske špeciály s dôrazom na presné ovládanie a pretekársky ušitú geometriu bolo zrejmé už v predošlej kolekcii. Od sezóny 2015 sú extrémne tuhé, zároveň však pohodlné karbónové modely vybavené aj kotúčovými brzdami, vďaka ktorým budete mať zjazdy pod kontrolou ako nikdy pred tým.
DEMA bicycles - prezentácia novej kolekcie bicyklov 2015 PR článok

DEMA bicycles - prezentácia novej kolekcie bicyklov 2015

Spoločnosť Dema Senica a.s. zastupuje aj viacero zahraničných značiek, ktoré boli taktiež k videniu na prezentácií v Trnave. Od plášťov Maxiss, navigácie Garmin až po bicykle značky Lapierre. Prinášame krátke video, fotogalériu a katalóg pre dílerov, kde uvidíte vybrané biky bližšie.
Manažér tímu Tinkoff-Saxo Bjarne Riis má veľké očakávania od Sagana

Manažér tímu Tinkoff-Saxo Bjarne Riis má veľké očakávania od Sagana

Dvadsaťštyriročný Žilinčan v tejto sezóne síce tretíkrát po sebe získal zelený dres na Tour de France, ale jeho ambíciou bolo vybojovať aj viac víťazstiev. V poslednom roku v Cannondale ich získal sedem, z nich tri na podujatiach WorldTour.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up