Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Slovakia Ring

Pozvánka: 24h SLOVAKIA RING  – možnosť stráviť 24h na okruhu

Pozvánka: 24h SLOVAKIA RING – možnosť stráviť 24h na okruhu

Keď sú klasické preteky málo a máte chuť zažiť niečo odlišné navyše v jedinečnom prostredí kam sa na bicykli často nedostanete.
Pozvánka: SLOVAKIA RING  –  100 km pretek a večerná séria

Pozvánka: SLOVAKIA RING – 100 km pretek a večerná séria

Keď sa povie SLOVAKIA RING, väčšina si zrejme predstaví burácajúce motory a nie rapkajúci zvuk voľnobehu na bicykli.
Reportáž: 24h SLOVAKIA RING Cycling Race 2016 - opäť rekordný

Reportáž: 24h SLOVAKIA RING Cycling Race 2016 - opäť rekordný

Na prelome mesiacov jún a júl sa uskutočnil tretí ročník 24-hodinovky, ktorá u nás nemá obdoby. Zajazdiť si na perfektnom asfalte motoristického okruhu v Orechovej Potôni láka každým rokom stále viac cyklistov zo Slovenska a okolitých krajín. Tretí ročník (spolu s nultým v poradí už štvrtý) mal opäť prívlastok rekordný hneď v niekoľkých ohľadoch, čo do počtu prihlásených pretekárov, no hlavne kilometrážou víťazného tímu, ale pekne po poriadku.
Reportáž: Moje víťazstvo na Slovakia ringu: 923,5km za 24 hodín na bicykli

Reportáž: Moje víťazstvo na Slovakia ringu: 923,5km za 24 hodín na bicykli

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou... Non-stop, bez jedinej zastávky, v obrovskom tempe a hlavne teple, aj taká bola z môjho pohľadu druhá edícia 24 hodinových pretekov na motoristickom okruhu pri Orechovej Potôni. Pretierate si oči či čítate dobre? Áno, 923,5 kilometra za 24 hodín na bicykli. :)
Pozvánka: 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU

Pozvánka: 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU

Ak ste už vytiahli bicykel z garáže a pripravili ste ho na letnú cyklistickú sezónu, neváhajte a prihláste sa na júlové 24-hodinové cyklistické preteky na SLOVAKIA RINGU. Stihlo to už takmer 100 cyklistov, ktorí budú bojovať o každý prejdený kilometer. Pridajte sa k nim.
Slovakia Ring 24hod: Aké to je atakovať takmer 800 kilometrov na bicykli za jediný deň?

Slovakia Ring 24hod: Aké to je atakovať takmer 800 kilometrov na bicykli za jediný deň?

Jednou vetou: Náročné :) Vlastne za obvyklých podmienok mi to ani rozum neberie, nespracuje, za jeden deň by to vzdialenosťou vyšlo z môjho malého mestečka menom Zvolen napríklad do karnevalom a gondolami preslávených Benátok, do severopoľského baltského prístavu Gdánsk či na peknú dovolenku trebárs do chorvátskeho Zadaru. Sčítané, podtrhnuté - zvládol som to, prekonal som sám seba, počet kilometrov sa zastavil na čísle 781, až mám pocit, že sa mi pokazil tachometer :)
24h Slovakia Ring cycling race - spustená registrácia PR článok

24h Slovakia Ring cycling race - spustená registrácia

Orechová Potôň, 3. február 2014 – Cyklistický maratón na dokonalom asfalte jediného automobilového okruhu na Slovensku je späť. Ak ste minulý rok nevyužili šancu šliapať 24 hodín do pedálov a preháňať sa pretekárskym okruhom Slovakia Ring, prichádza ďalšia príležitosť. Koncom júna sa na štart postavia amatérski aj profesionálni jazdci a zažijú nezabudnuteľný deň aj noc na bicykli. Registrujte sa už dnes.
Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013 PR článok

Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013

V sezóne 2013 sa opäť môžete tešiť na cyklistické preteky na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Tentokrát sme pre Vás pripravili seriál pod názvom SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013. Súčasťou seriálu sú dvoje preteky. Oficiálne dátumy podujatí sú už známe a preto Vás touto cestou srdečne pozývame v dňoch 8.mája a 29.augusta 2013 zajazdiť si a zmerať sily na jedinom slovenskom automodrome.
Jedinečné cyklistické preteky na Slovakia Ringu PR článok

Jedinečné cyklistické preteky na Slovakia Ringu

Slovakia Ring ovládnu bicykle a na 24 hodín utíchne zvuk silných motorov. Namiesto áut sa po dráhe budú preháňať amatérski aj profesionálni cyklisti. Postavte tím aj vy a zažite 27. a 28. júna jedinečné podujatie 24h Slovakia Ring cycling race.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up