Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

300 Sunny Days

300 Sunny Days

Už sa tešíte na leto ?
Kross Moon- enduro prototype PR článok

Kross Moon- enduro prototype

Svetlo sveta uzrel nový sprievodca do nepohody a hltač singletrailov od firmy Kross. Táto poľská spoločnosť sa venuje bikom približne 20 rokov a neostáva pozadu ani v stále populárnejšom a rozvíjajúcom sa allmountain/enduro segmente. Do modelu Moon vkladajú svoje dlhoročné skúsenosti a treba uznať že vyzerá naozaj dobre !
Oprah Winfreyová bude spovedať Armstronga

Oprah Winfreyová bude spovedať Armstronga

Bývalý americký cyklista Lance Armstrong, z ktorého sa v priebehu minulého roka stal najväčší dopingový podvodník v histórii športu, sa rozhodol prehovoriť. Budúci týždeň ho vyspovedá vo svojej šou Oprah Winfreyová. Špeciálne vydanie bude mať 90 minút a Armstrong v ňom verejne vystúpi prvý raz od augusta minulého roku, keď kapituloval v boji proti obvineniam Antidopingovej agentúry USA (USADA), ktorá ho vzápätí doživotne dištancovala.
ALL WE TOGETHER

ALL WE TOGETHER

Traja českí jazdci na troch rôznych strojoch počas troch nocí natáčania...výsledok určite stojí za to !
LACON DE CATALONIA - Andreu Lacondeguy

LACON DE CATALONIA - Andreu Lacondeguy

Výhody obrovských dirtov sú pre bežných smrteľníkov jasné...viac času na triky, viac zábavy a hlavne ...lepšie to vyzerá !
Petra Sagana v USA v rámci zábavy fiktívne zatkli

Petra Sagana v USA v rámci zábavy fiktívne zatkli

Slovenského cyklistu Petra Sagana počas sústredenia v Kalifornii zatkli. Zadržanie však nebolo skutočné, udialo sa len v rámci zábavy členov talianskeho tímu Cannondale. Príslušník anaheimskej polície po krátkom čase zbavil Sagana pút. Fotografie sa okamžite objavili na sociálnych sieťach Twitter a Facebook, Peter Sagan má na nich široký úsmev.

Peter Velits začne rok v Austrálii na Tour Down Under

Peter Velits začne rok v Austrálii na Tour Down Under

Slovenský cyklista Peter Velits povedie tím Omega Pharma-Quick Step na pretekoch Tour Down Under v okolí austrálskeho Adelaide, ktoré sú prvým podujatím seriálu WorldTour v roku 2013. Už tradičné podujatie sa uskutoční od 20. do 27. januára. Peter Velits je v ideálnom cyklistickom veku a rok 2013 by mohol byť jeho najlepším v kariére. Okrem dvadsaťsedemročného Slováka budú v tíme Omega Pharma - Quick Step na austrálskych cestách súťažiť aj Gert Steegmans, Bert Grabsch, František Raboň, Jerome Pineau, Andy Fenn a Serge Pauwels.

3. ročník konferencie Aby Šport Nebolel PR článok

3. ročník konferencie Aby Šport Nebolel

Milí športoví priatelia,
Registrácia na 3. ročník konferencie „Aby Šport Nebolel“, ktorá sa bude konať 9.2.2013 v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave už prebieha.
Micayla Gatto Athlete Profile

Micayla Gatto Athlete Profile

Na začiatok týždňa niečo príjemné...
Aj v 2. kole Slovenského pohára víťazstvo Jurkoviča

Aj v 2. kole Slovenského pohára víťazstvo Jurkoviča

Víťazom sobotňajšieho 2. kola Slovenského pohára 2013 v zimnom triatlone sa v rámci pretekov Mürzer Wintertriathlon v rakúskom stredisku St. Jakob im Walde v lyžiarskom bežeckom areáli Jogllandloipen stal Tomáš Jurkovič.
Causing a Ruckus - Erica Lawson

Causing a Ruckus - Erica Lawson

Tak páni, priznajte sa kto by sa trochu bál ...
Podľa New York Times sa Armstrong chce priznať k dopingu

Podľa New York Times sa Armstrong chce priznať k dopingu

Podľa piatkového vydania denníka The New York Times zvažuje bývalý americký cyklista Lance Armstrong priznanie užívania zakázaných látok počas svojej kariéry. Medzinárodná cyklistická únia (UCI) si osvojila názor Antidopingovej agentúry USA (USADA) a v októbri 2012 Američanovi anulovala všetky výsledky od roku 1999 a potrestala ho doživotným dištancom. Štyridsaťjedenročný Armstrong prišiel aj o všetkých sedem titulov z prestížnych pretekov Tour de France.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up