Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Martin Velits po štartoch na Vuelte tentoraz na Giro

Martin Velits po štartoch na Vuelte tentoraz na Giro

Slovenský cyklista Martin Velits si po štyroch štartoch na pretekoch Vuelta a Espaňa vyskúša ďalšie podujatie Grand Tour, v sobotu 5. mája sa v Herningu postaví na štart Giro d´Italia. V Dánsku sa uskutočnia úvodné tri etapy Gira, následne sa celý konvoj presunie do Talianska.
Považsko-Strážovský pohár na prahu svojej druhej súťažnej sezóny PR článok

Považsko-Strážovský pohár na prahu svojej druhej súťažnej sezóny

Ku trom osvedčeným organizačným centrám pribudli dve nové - Zliechov a Dohňany. Už o niekoľko málo dní, uprostred prebúdzajúcej sa jarnej prírody a čarokrásneho pôvabu Strážovských vrchov štartuje v Zliechove prvé z piatich kôl druhého ročníka súťažného seriálu horských bicyklov, nesúceho názov Považsko-Strážovský pohár MTB XCO.
Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami PR článok

Župný pohár Na bicykli deťom opäť pomôže deťom s onkologickými ochoreniami

Bratislavská župa organizuje 2. ročník charitatívneho športového podujatia – Župný pohár „Na bicykli deťom“, z ktorého výťažok bude opäť venovaný na pomoc onkologicky chorým deťom. Po minuloročnej úspešnej premiére je tak pre milovníkov cyklistiky aj tento rok pripravená bohatá cyklistická sezóna. Oproti minulému roku je podujatie rozšírené o jeden pretek. BIKE JAM Kuchyňa síce tento rok nebude, ale pribudla Svätojurská cykločasovka a pretek Okolo Bratislavy.
7. ročník BBB Vlko-Hron cyklomaratónu PR článok

7. ročník BBB Vlko-Hron cyklomaratónu

Pozývame Vás na už 7. Ročník cyklistického Vlko – Hron MTB Maratónu, ktorý sa bude konať 5. Mája 2012. Maratón organizuje Cyklistický klub Witzenmann Vlkanová spolu s obcami Vlkanová, Hronsek a KST Vibrama Malachov. Súťažiť sa bude na novom 42 km okruhu, ktorý sčasti vedie po starej trase. Hobby trať ide po starej trase predĺženej o 3 km.
Súťaž o štartovné na Leitha.Berg-Radmarathon 2012 PR článok

Súťaž o štartovné na Leitha.Berg-Radmarathon 2012

V nedeľu 27. mája sa uskutoční už desiaty (celkovo dvadsiaty) ročník pretekov LETHA.BERG-RADMATAHON. Vypísané sú tri trasy – dva, tri alebo štyri okruhy o dĺžke 40km a s prevýšením 500m. Vyhodnotení budú jednotlivci (m/ž) a trojčlenné tímy (m/ž/mix), ako aj vekové kategórie (mládež, juniori, elite, 40+, 50+, 60+ a 70+)
Úspech Michala Lamiho na pretekoch v Rakúsku PR článok

Úspech Michala Lamiho na pretekoch v Rakúsku

Výborné 6. miesto dosiahol cez víkend slovenský reprezentant v horskej cyklistike Michal Lami v
kategórii Elite muži na kvalitne obsadených pretekoch UCI kategórie HC v rakúskom Haimingu.
O kvalite podujatia a konkurencie svedčí účasť pretekárov zo 14 krajín z Európy, Austrálie a
Ameriky.
Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska PR článok

Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska

Prišlo od našich severných susedov (dokonca po Slovensky): Kto si chce vyskúšať poľský DH, máte možnosť 27 apríl Wisła – Stozek (kúsok od hraníc), 21 júl Zawoja – Mosorny Gron, 09 september Miedzybrodzie Bialskie - Zar.
Slovenský pohár DH 2012 – 1. kolo Ružomberok - Malinô Brdo

Slovenský pohár DH 2012 – 1. kolo Ružomberok - Malinô Brdo

Tohtoročné prvé downhillové preteky Slovenského pohára sa pôjdu 6.5 na Malinom Brde pri Ružomberku. 2.200 metrová trať s 422 m prevýšením (narozdiel od Račianskej Časovky a Jarného Šprintu smerom dole) poriadne preverí techniku.
Na Okolo Poľska rekordných 25 tímov

Na Okolo Poľska rekordných 25 tímov

Rekordný počet 25 tímov sa zúčastní na tohtoročných cyklistických pretekoch Okolo Poľska. Toto podujatie sa uskutoční tri týždne pred tradičným termínom, aby sa preteky "neprekrývali" s olympijskými hrami v Londýne. Na tohtoročnej edícii pretekov (10. - 16. júla) sa predstaví až 200 cyklistov.
Račianska časovka 2012, 2. ročník

Račianska časovka 2012, 2. ročník

2. kolo Župného pohára „ Na bicykli deťom“ pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača a zároveň druhý ročník obľúbenej časovky v Bratislave - Rači. Príďte si vyskúšať svoju jarnú kondičku na 6km trati s prevýšením 340 metrov už 1.5.
QUICK SPORT Jarný šprint 2012

QUICK SPORT Jarný šprint 2012

Beer inside team, o.z. Vás srdečne pozýva na tretí ročník jarnej MTB časovky. Opäť na Vás čaká pekná trať vhodná na preverenie zimnej prípravy. Oproti minulému roku pribudla nová kategória pre veteránov, všetko ostatné dúfame bude minimálne na úrovni predchádzajúcich ročníkov.
Sagan je stále druhý vo svetovom rebríčku, vedie Boonen

Sagan je stále druhý vo svetovom rebríčku, vedie Boonen

Slovenský cyklista Peter Sagan je aj v najnovšom vydaní svetového rebríčka WorldTour na 2. mieste. Nič na tom nezmenila ani jeho neúčasť na pretekoch Valónsky šíp v Belgicku. Žiaden slovenský cyklista doteraz nebol v rankingu Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) tak vysoko.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up