Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklisticka Doprava

Januárové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Januárové číslo Cyklistickej dopravy

Prvé tohtoročné číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava je online! V januárovom čísle si môžete prečítať o novinkách medzi slovenskými cyklotrasami, dozviete sa viac o využití nákladných bicyklov spoločnosťou DHL ale aj o tom ako sa bicykluje v rakúskom meste Graz.
Decembrové číslo cyklistickej dopravy PR článok

Decembrové číslo cyklistickej dopravy

Posledné tohtoročné číslo cyklistickej dopravy, berte ho aj ako vianočný darček pre vás. Dočítate sa o tom ako sa navrhujú piktokoridory, čo to o histórii kuriérov na bicykloch ako aj o vyhrievaných cyklotrasách v Holandsku.
It's Your Ride

It's Your Ride

Krátky film z dielne Daniela Leeba v ktorom sú zachytené rôzne spôsoby vysporiadania sa s betónovou džungľou.
Septembrová Cyklistická doprava PR článok

Septembrová Cyklistická doprava

Jesenné číslo cyklistickej dopravy vám prináša aktuálne správy zo sveta cyklodopravy. Informácie o plánoch budovania cykloinfraštruktúry ale aj porovnanie cyklodopravy na Slovensku a v Rakúsku
Augustové číslo Cyklistickej dopravy

Augustové číslo Cyklistickej dopravy

V ďalšom čísle Cyklistickej dopravy si môžete prečítať o domácich i zahraničných novinkách, cyklotrasách na strednej Morave alebo kartónovom bicykli.
Júnové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si júnové číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného môžete dozvedieť, kde sa rozhýbali vo výstavbe cyklotrás, načo by dopravní projektanti nemali zabúdať, prinášame vám krátky fotoreport z New Yorku a veľa iného.
Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

Vyšlo dalšie číslo Cyklistickej dopravy, v ktorom si môžete prečítať o novinkách z domova a zo sveta, o navrhovaní cyklistickej infraštruktúre v slovenských normách, skúsenostiach z Drážďan a ešte oveľa viac.
Cyklistické organizácie poslali otvorený list Róbertovi Ficovi PR článok

Cyklistické organizácie poslali otvorený list Róbertovi Ficovi

Otvorený list predsedovi vlády Róbertovi Ficovi poslalo dvanásť organizácií z celého Slovenska, ktoré sa zaoberajú cyklodopravou a cykloturistikou. V liste žiadajú predsedu vlády, aby rozvoj cyklistickej dopravy a cykloturizmu zaradil do pripravovaného programového vyhlásenia vlády.
Viedenský dom Planungswerkstatt sa od 12. apríla premení na Cyklodom

Viedenský dom Planungswerkstatt sa od 12. apríla premení na Cyklodom

Hlavnou témou netradičného projektu bude až do 25. októbra cyklistika vo Viedni. V Cyklodome nájdu záujemci od pondelka do piatka technické aj praktické informácie o mestskej cyklistike, aktuálny týždenný program a vyskúšať si môžu aj rôzne typy bicyklov. Pravidelne tu Viedenčania nájdu blšie trhy bicyklov, kurzy opráv či bezplatné technické testy. Medzi iným si v pohodlnej lounge môžu prečítať aj cykloliteratúru.
Marcové číslo Cyklistickej dopravy

Marcové číslo Cyklistickej dopravy

Vážení priatelia, dovoľujeme si vám oznámiť, že vyšlo marcové číslo Cyklistickej dopravy. Viac v článku.
Februárové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Februárové číslo Cyklistickej dopravy

Prinášame vám februárové číslo Cyklistickej dopravy, kde si môžete prečítať napr o tom ako Beliansku cyklotrasu využívajú aj bežkári, alebo že Moskva má svoj prvý cyklopruh. Taktiež si povieme čo to o cyklodoprave na Islande a ešte oveľa viac.
Prvé číslo Cyklistickej dopravy v tomto roku PR článok

Prvé číslo Cyklistickej dopravy v tomto roku

Prinášame vám januárové číslo Cyklistickej dopravy v roku 2012, kde si okrem iného môžete prečítať správy o priestore pre cyklistov na cestách, Pravda o Cambridge, o tom, že 9 z 10 žilinských tínedžerov má bicykel. A ešte oveľa viac...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up