Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Dres

Test: Castelli SANREMO 3.2  – ak ide o sekundy a hlavne maximálny komfort

Test: Castelli SANREMO 3.2 – ak ide o sekundy a hlavne maximálny komfort

Kombinéza rozhodne nepatrí medzi bežnú výbavu hobby jazdcov a ani nebude. No aké výhody vie ponúknuť tým športovo zameraným, ak nejde len o milimetre na cieľovej páske?
Test: Polaris Traverse - ako sa jazdí v drese z merino vlny?

Test: Polaris Traverse - ako sa jazdí v drese z merino vlny?

Základom komfortnej jazdy je vhodný výber oblečenia. Obzvlášť v lete, kedy sa teploty šplhajú poriadne vysoko a s príchodom búrky padnú rýchlo dole, vie aj nesprávna voľba dresu pokaziť radosť z výjazdu.
Výber letných dresov - aby sme sa v lete neuvarili PR článok

Výber letných dresov - aby sme sa v lete neuvarili

Počas horúcich letných dní je dôležité zvoliť správne oblečenie na výjazd, obzvlášť, ak v sedle plánujeme stráviť dlhší čas.
Športové oblečenie ELEVEN – zákazková výroba dresov PR článok

Športové oblečenie ELEVEN – zákazková výroba dresov

Česká firma ELEVEN sportswear má od roku 2015 svoje zastúpenie aj na Slovensku. Okrem pestrej ponuky športového oblečenia a doplnkov, ponúka aj zákazkovú výrobu svojich produktov.
Sportful a Peter Sagan opäť spolu PR článok

Sportful a Peter Sagan opäť spolu

Tím s Petrom Saganom vo svojom strede BORA-hansgrohe, bude v sezóne 2018 obliekať taliansky Sporful. V novom dizajne môžete vyraziť aj vy...
Test: Dres aj nohavice v znamení majstrovskej dúhy UCI

Test: Dres aj nohavice v znamení majstrovskej dúhy UCI

Už sú to viac ako 3 mesiace, ktoré mi robí spoločnosť set Santini v prevedení UCI, a to na horských aj cestných výjazdoch. Okúsil som na nich chlad, dážď, ubíjajúce slnko, ale aj ideálne podmienky...
Dainese - vzdušné dresy na každý trail PR článok

Dainese - vzdušné dresy na každý trail

Po kúpe vášho vysnívaného biku prídu postupne na rad aj doplnky. Kvalitné a funkčné oblečenie je základom komfortnej jazdy, najmä, ak je váš výjazd intenzívny - a to neplatí len pri jazde do kopca.
SMS Santini – skutočné Made in Italy PR článok

SMS Santini – skutočné Made in Italy

Zrejme ste si všimli dres v slovenskej trikolóre, ktorý mal na sebe náš Peter Sagan pri zisku svojho prvého majstrovského titulu a tiež pri jeho úspešnej obhajobe. Rovnako ten, ktorý na seba následne slávnsotne „obliekol“ pri vyhlasovaní. Jedno mali tieto dresy spoločné – výrobcu, ktorým je talianska spoločnosť SMS Santini.
Rady a skúsenosti: Základné kúsky oblečenia

Rady a skúsenosti: Základné kúsky oblečenia

Mnoho ľudí práve teraz možno premýšľa nad tým, že by si radi kúpili nejaký ten bike a postupne prenikli do sveta cyklistiky. Prípadne ho už majú doma, ale ako každý vie, tým to zďaleka nekončí. Čo sa hodí na začiatok z hľadiska oblečenia, si povieme práve v tomto článku.
Oblečenie Silvini – funkčný design za rozumnú cenu PR článok

Oblečenie Silvini – funkčný design za rozumnú cenu

V dnešnom článku sa trochu bližšie pozrieme na niektoré produkty od českej spoločnosti Silvini Technical Sporstwear. Tá sa zameriava najmä na cyklistiku, beh a bežecké lyžovanie. V týchto oblastiach ponúka kompletný sortiment, ale predpokladáme, že bikerov bude zaujímať hlavne ten prvý spomínaný.
Limitovaná edícia originálneho majstrovského dresu Petra Sagana už v predaji

Limitovaná edícia originálneho majstrovského dresu Petra Sagana už v predaji

Talianska športová odevná značka Sportful, ktorá dodáva oblečenie pre tím Tinkoff, spustila predaj limitovanej edície majstrovského dresu a doplnkov, schválených UCI. Dres aj nohavice sú vyrobené z rovnakých materiálov a technológiou BodyFit Pro, aké sú použité pre oblečenie, v ktorom jazdí Peter Sagan a ďalší členovia tímu Tinkoff, či už pri tréningu alebo v samotných pretekoch.
ELEVEN  - zákazková výroba (nie len cyklistických) dresov pre jednotlivcov aj tímy PR článok

ELEVEN - zákazková výroba (nie len cyklistických) dresov pre jednotlivcov aj tímy

Pokiaľ na ďalšiu sezónu plánujete nákup oblečenia na bicykel, nemali by ste určite prehliadnuť značku ELEVEN - Sportswear a internetový obchod.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up