Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Novinky

Ghost 2017 – bicykle s dušou PR článok

Ghost 2017 – bicykle s dušou

Korene viac ako dvadsaťročnej histórie Ghostu siahajú až do roku 1993. Za ten čas si bicykle Ghost, typické svojou nemeckou precíznosťou, vybudovali slušné meno na cyklistickom trhu. Okrem kvality, dizajnu, precízneho spracovania a výborného pomeru ceny a výkonu sa Ghost snaží držať neustály krok s trendmi v cyklistickom priemysle a výnimkou nie je ani nová kolekcia bicyklov pre rok 2017. Poďme si teda bližšie predstaviť MTB novinky, ktoré na vás čakajú v jubilejnej 25. sezóne Ghost.
Bianchi Oltre XR 4 – aerodynamika a komfort na taliansky spôsob PR článok

Bianchi Oltre XR 4 – aerodynamika a komfort na taliansky spôsob

Niektorí ste si možno všimli pri sledovaní prenosov z cyklistiky zaujímavé stroje pretekárov z teamu LottoNL-Jumbo. Jedná sa v podstate o novinku z dielne Bianchi, ktorá má poskytnúť 2 dôležité vlastnosti – aerodynamiku a komfort. Ako spolu vlastne súvisia?
Felt 2017 – zaujímavé novinky v cestnej kolekcii, modely FR a VR PR článok

Felt 2017 – zaujímavé novinky v cestnej kolekcii, modely FR a VR

Americký výrobca Felt na sezónu 2017 pripravil množstvo noviniek. Dnes sa pozrieme trochu bližšie na tie, ktoré určite zaujmú najmä milovníkov asfaltu a svižnej jazdy, prípadne aj tých, ktorí hľadajú nové možnosti využitia cestného bicykla.
Nový Ghost SLAMR 29er PR článok

Nový Ghost SLAMR 29er

K dlhoočakávaným novinkám nemeckého Ghostu patrí nesporne model SLAMR 29, ktorý sa pre rok 2017 dočkal kompletného prepracovania. Kto sleduje novinky z dielne „duchov“, určite vie, že koncept 29-palcovej modelovej rady SLAMR absentoval v ponuke výrobcu, a tak logickým krokom bola úplne nová modelová rada s modernou trailovou geometriou postavená na obľúbenej dizajnovej platforme prevzatej z dvadsaťsedmičiek.
BBB – zaujímavé novinky na ďalšiu sezónu

BBB – zaujímavé novinky na ďalšiu sezónu

Holandská značka BBB si u nás postupne získava stále väčšiu popularitu. Vo veľkej miere za to vďačí najmä svojím kľúčovým hodnotám – poskytovať kvalitné vybavenie za rozumnú cenu. Na budúcu sezónu ponúka opäť aj niektoré zaujímavé novinky.
Predstavenie: Shimano service center - dostupnosť dielov, odbornosť personálu a garancia rýchlosti servisných prác

Predstavenie: Shimano service center - dostupnosť dielov, odbornosť personálu a garancia rýchlosti servisných prác

Cyklistické predajne sú rajom pre nejedného cyklistu. Pre väčšinu z nás sú miestom, kde máme možnosť stretnúť sa tvárou v tvár s vysnenými bicyklami alebo komponentmi, prípadne si svoje sny aj splniť. Hoci japonské Shimano cyklistické vody múti už veľmi dlho, v dnešnom článku si predstavíme novú „zasľúbenú zem“, ktorá vyrástla v podobe servisných centier v rámci už existujúcich predajní v Oslanoch, Nitre a Martine.
Ebajk -  Október Test a novinky 2017 v segmente ebike PR článok

Ebajk - Október Test a novinky 2017 v segmente ebike

Svet elektrobicyklov - ebajk®, v októbri ponúka všetkým záujemcom o elektrobicykle možnosť prísť si otestovať zaujímavé kúsky už aj zo sezóny 2017 a získať tak svoj balík bonusov. My zatiaľ sledujeme nové trendy v cyklistike a vývoj technológií, aby sme vám vedeli povedať, čo je nové na dobrodružnej a zábavnej ceste na ebajku.
Thirtysix-er alebo, keď 29 palcov nestačí...

Thirtysix-er alebo, keď 29 palcov nestačí...

Určite si mnohí z vás pamätajú vlnu odporu, ktorá sa zdvihla s masívnym príchodom a pretláčaním 29-palcových bikov do sveta MTB. Neobratné, nemotorné, tank, autobus, to boli bežné prívlastky, ktorými užívatelia častovali vtedajšie dvadsaťdeviatky na diskusných fórach.
Bianchi Methanol CV – Countervail, prvýkrát aj pre MTB

Bianchi Methanol CV – Countervail, prvýkrát aj pre MTB

Bianchi vďaka svojej jedinečnej technológii pohlcovania vibrácií nepotrebuje využívať pri svojich cestných bicykloch žiadne špeciálne tlmiace jednotky pre zvýšenie komfortu. A to ani pri modeloch určených na tie najťažšie jarné klasiky. No a teraz svoje povestné „know how“ prenieslo aj do sveta MTB.
Canyon – zaujímavé novinky z Eurobiku

Canyon – zaujímavé novinky z Eurobiku

Canyon patrí medzi tých, ktorí zďaleka nespia na vavrínoch, pretože neustále inovuje svoje produkty a nebojí sa prísť aj s niečím novým a nezvyčajným. A kde inde tieto novinky predstaviť, ako práve na výstave Eurobike a my boli sme pri tom.
Specialized Roubaix a Ruby 2017 – ďalší posun v kombinácii pohodlia a rýchlosti PR článok

Specialized Roubaix a Ruby 2017 – ďalší posun v kombinácii pohodlia a rýchlosti

Kolekcia Roubaix nie je určená len výhradne pre tento slávny pretek. Odtiaľ prišla hlavne prvotná myšlienka - priniesť na trh bicykel pre ľudí, ktorý zvládne s prehľadom aj tie najťažšie cesty. Práve v nej sa už od začiatku Specialized snaží kombinovať dve tak trochu protichodné charakteristiky – rýchlosť a pohodlie. V roku 2017 posúva túto kombináciu opäť o čosi ďalej a vďaka modelu Ruby nepríde nakrátko ani nežnejšie pohlavie.
Unboxing: Ghost Lector 3, model 2017 - horúca novinka

Unboxing: Ghost Lector 3, model 2017 - horúca novinka

Medzi horúce novinky nastávajúcej sezóny bezpochybne patrí model Lector od známej a obľúbenej značky Ghost. Niektoré modely pre rok 2017 si už môžete prísť pozrieť k nám do MTBIKER centra. Exkluzívne vám prinášame fotreport z vybaľovania a skladania obľúbeného modelu Ghost Lector 3.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up