Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Novinky

PathRiot - väčší brat Ghost Riota pre to najťažšie enduro PR článok

PathRiot - väčší brat Ghost Riota pre to najťažšie enduro

Ak sa povie Ghost Riot, určite mnohým napadne ideálny predstaviteľ slovného spojenia trail bike. Za ten čas, čo je na trhu, stihol pozbierať aj množstvo rôznych ocenení. Prečo tento koncept teda neposunúť o level vyššie? Samozrejme, niektoré časti rámu dostali potrebné modifikácie, ale to hlavné, teda patentovaný systém Riot link, zostal zachovaný. Viac informácií o modelovom rade PathRiot nájdete TU.
Novinka: SRAM eTap HRD - elektronické radenie už aj s hydraulickými brzdami

Novinka: SRAM eTap HRD - elektronické radenie už aj s hydraulickými brzdami

SRAM relatívne dlho otáľal s uvedením svojej elektronickej sady, na ktorú mnohí netrpezlivo čakali. Dôvod bol ten, že SRAM chcel opäť o niečo posunúť hranice, čoho výsledkom bola prvá bezdrôtová sada eTap. Tá až doteraz stále brzdila pomocou klasického lanka, čo ale definitívne mení nová verzia eTap HRD.
Unboxing: Cannondale Scalpel-Si – novinka, ktorú nájdete v MTBIKER centre

Unboxing: Cannondale Scalpel-Si – novinka, ktorú nájdete v MTBIKER centre

Scalpel, teda po novom Scalpel-Si, je jedna z najväčších noviniek od Cannondale pre rok 2017. Aj keď už nie taká horúca, pretože informácie presakovali ešte koncom minulej sezóny a oficiálne predstavenie prišlo už začiatkom tej súčasnej. Jeden z mála kúskov na Slovensku doslova voňajúcich novotou sa dostal aj do nášho MTBIKER centra priamo do predajne.
Čo sa zmenilo na enduro modeli KELLYS Eraser pre rok 2016? PR článok

Čo sa zmenilo na enduro modeli KELLYS Eraser pre rok 2016?

Slovenský výrobca bikov KELLYS BICYCLES, koncom minulého leta predstavil novinky pre rok 2016 a jednou z nich bola aj zmena v geometrii a špecifikácii u high-end karbónového modelu Eraser 90. V čom presne spočívajú hlavné zmeny oproti predchádzajúcej verzii a v čom je lepšia novinka?
Scott Foil 2016 – skutočne univerzálny aerodynamický stroj a víťaz Paris Roubaix PR článok

Scott Foil 2016 – skutočne univerzálny aerodynamický stroj a víťaz Paris Roubaix

Na aerodynamiku sa v dnešnej dobe kladie čím ďalej tým väčší dôraz, keďže štartové pole sa neustále vyrovnáva a na ceste za úspechom je potrebné hľadať výhody, napríklad v týchto oblastiach. Dôkazom je nový Scott Foil, ktorý je na prvý pohľad aj trochu viac, ako len „žiletka“ na rezanie vzduchu.
Cannondale Scalpel 2017 - po novom už Scalpel-Si PR článok

Cannondale Scalpel 2017 - po novom už Scalpel-Si

To, čo už v priebehu minulého roka trochu presakovalo, je konečne tu. Cannondale predstavuje update svojho XC celoodpruženého klenotu – ako inak, hovoríme o modeli Scalpel. Ponúkneme detailný pohľad na inovovanú verziu 2017, ktorá dostala do mena už aj príponu Si...
Novinka Shimano: Di2 technológia vystúpila na DEORE XT level

Novinka Shimano: Di2 technológia vystúpila na DEORE XT level

Niekde medzi profesionálnymi pretekármi a víkendovými jazdcami nájdete skupinu veľmi skúsených horských cyklistov, ktorí investujú hodiny a hodiny do tréningov a vylepšovania svojich schopností. Ide o amatérskych pretekárov a práve na týchto jazdcov myslelo Shimano pri vyvíjaní DEORE XT Di2 M8050i.
Novinka: Fox predstavil najľahšiu XC vidlicu na trhu

Novinka: Fox predstavil najľahšiu XC vidlicu na trhu

Ide o najľahsiu cross-country vidlicu - Fox 32 Step-Cast s unikátnym dizajnom, ktorý nie je určený iba na parádu. Čo táto novinka v sebe skrýva, sa dozviete nižšie.
Zjazdárska novinka z dielne KELLYS - Noid 90 a Noid 70. Ktorý si vybrať? PR článok

Zjazdárska novinka z dielne KELLYS - Noid 90 a Noid 70. Ktorý si vybrať?

Slovenská firma KELLYS BICYCLES pre rok 2016 predstavila množstvo noviniek a jednou z nich je zjazdový špeciál. Nový modelový rad Noid je postavený na kolesách s rozmerom 27,5" a na výber sú dva varianty - s lepšou výbavou Noid 90 a ekonomickejší Noid 70. Pozrite sa bližšie na podrobnosti o ráme, výbave a hlavných rozdieloch v oboch modeloch.
Dlho očakávaná revolúcia Sramu je tu - sada 1x12!

Dlho očakávaná revolúcia Sramu je tu - sada 1x12!

Sram predstavuje revolúciu medzí 1x sadami, ktorá má definitívne znamenať koniec prešmykačov. Dlho očakávaný príchod 12-pastorkovej kazety s rozsahom 10 až 50 zubov je konečne realitou. Sram odhalil podrobnosti týkajúce sa jeho zásadných inovácií, plánovaných pre modelový rok 2017. V súhrne povedané, ide o dve nové najvyššie sady XX1 a X01, o ktorých sa bude od hovoriť ako o projekte Eagle.
Pozvánka: Kolaudácia MTBIKER centra - nová predajňa a bike centrum na Považí

Pozvánka: Kolaudácia MTBIKER centra - nová predajňa a bike centrum na Považí

Myšlienkou na vybudovanie základne pre eshop a zamestnancov s možnosťou poskytnutia ďalších zaujímavých aktivít pre cyklistov, sme sa začali intenzívnejšie zaoberať približne pred rokom. Ako čas plynul, jednotlivé veci začali naberať reálnejšiu podobu a posledné týždne už ani nevieme, kde nám hlava stojí. Budovu a interiér predajne sme stihli dotiahnuť, a tak vás môžeme s radosťou pozvať na kolaudáciu už túto sobotu 2.4.2016.
Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub na Považí, pôsobiaci v Považskej Bystrici, Finančné centrum, o.z. sa dlhodobo venuje cyklistike a ľuďom, ktorí majú radi tento výnimočný šport pre výnimočných ľudí. Výnimočný teda môže byť každý, stačí chcieť predsa, či nie? Určite áno! Vďaka šikovným ľuďom, FC team uskutočnilo nejedno podujatie, kde mohli mnohí zakúsiť atmosféru MTB maratónu a zažiť aj spolu s rodinou pekné momenty. Dali kus svojho času a práce, aby vytvorili priestor pre druhých a dali možnosť zakúsiť výnimočné momenty na dvoch kolesách, menom bike.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up