Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Novinky

Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta PR článok

Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta

U nás si vyberie naozaj každý. V novootvorenej predajni v centre Bratislavy na rozlohe 250 m2 nájdete viac ako 300 bikov rôznych kategórií a značiek ako sú KTM, GT, CTM, MONGOOSE a SCHWINN. Sme exkluzívnym predajcom renomovanej americkej značky MARIN na západnom a fracúzskeho výrobcu LOOK na celom Slovensku. V našej predajni ďalej nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov od firiem PEARL IZUMI, FOX, SHIMANO, BONTRAGER, HQBC, CONTINENTAL, ABUS a iných.
VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost PR článok

VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost

VELKÉ KARLOVICE – Resort Valachy Velké Karlovice zakládá novou sportovní tradici. Letos poprvé uspořádá na Valašsku seriál čtyř závodů pro veřejnost nazvaný VALACHY TOUR.
V České republice je ojedinělý tím, že spojuje různé disciplíny vytrvalostního charakteru do společného celkového hodnocení.
Prehľad modelov Canyon 2013 PR článok

Prehľad modelov Canyon 2013

Ako ste sa mohli dozvedieť v predchádzajúcom článku, značka Canyon ponúka s príchodom modelov 2013 aj nové slovenské zastúpenie. Dnes sa bližšie pozrieme na jednotlivé modelové rady tohto nemeckého výrobcu.
Aero budúcnosť od Giantu PR článok

Aero budúcnosť od Giantu

Aerodynamické tvarovanie cestných rámov je zdá sa budúcnosťou a trendom do ďalších sezón. Obrí výrobca neostáva v ničom pozadu a dvoma novými modelmi určite zamieša karty v tejto kategórii
Kross Moon- enduro prototype PR článok

Kross Moon- enduro prototype

Svetlo sveta uzrel nový sprievodca do nepohody a hltač singletrailov od firmy Kross. Táto poľská spoločnosť sa venuje bikom približne 20 rokov a neostáva pozadu ani v stále populárnejšom a rozvíjajúcom sa allmountain/enduro segmente. Do modelu Moon vkladajú svoje dlhoročné skúsenosti a treba uznať že vyzerá naozaj dobre !
Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Dve desaťročia chátrajúci cyklistický velodróm v Prešove dostáva novú tvár. V sobotu 13. októbra o 10.00 h ho slávnostne verejnosti sprístupní prešovská radnica, ktorá so športovými klubmi a podnikateľským zázemím vytvorila z niekdajšieho uzavretého cyklistického stánku viacúčelové zariadenie pre aktívne trávenie voľného času. Slávnostný otvárací ceremoniál vyvrcholí koncertom country speváka Alana Mikušeka.

Po cyklomoste sa počas slávnostného otvorenia prešli tisíce ľudí PR článok

Po cyklomoste sa počas slávnostného otvorenia prešli tisíce ľudí

Po cyklomoste sa počas slávnostného otvorenia prešli tisíce ľudí Po novom cyklomoste, ktorý spája Devínsku Novú Ves s rakúskou obcou Schlosshof, sa počas slávnostného otvorenia prešli tisíce ľudí. Na slovenskej strane odhalili pri nájazde na most aj pamätnú tabuľu s názvom mosta – Cyklomost slobody. Pripravený bol celodenný program s piknikovou atmosférou a návštevníci sa mohli občerstviť v stánkoch so zdravou výživou.
Cyklomost otvoria oficiálne v sobotu, pripravený je celodenný program PR článok

Cyklomost otvoria oficiálne v sobotu, pripravený je celodenný program

Cyklomost medzi Devínskou Novou Vsou a obcou Schlosshof môže verejnosť využívať od polovice augusta, oficiálne ho otvoria túto sobotu. Slávnostné otvorenie je plánované o 10:00 v zámku Schloss Hof aj za účasti viacerých významných a politických osobností.
Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo PR článok

Cube 2013 - tretí rozmer a nové Stereo

Pre budúcu sezónu nemecký výrobca pridal do svojej ponuky tretí rozmer kolies a zásadne zmenil model Stereo, ktorý bude k dispozícii vo verzii 27,5" a 29".
Otvorenie XC sezóny

Otvorenie XC sezóny

Klub priateľov horskej cyklistiky usporiada tradičné otvorenie MTB XC sezóny na Slovensku - KÚPELE TURČIANSKE TEPLICE TURIECKAP 2009 v termíne 18.apríla 2009 v lesoparku Bôr Turčianske Teplice. Pretek sa uskutoční na tradičnej technickej trati.
TuriecKAP 2008 - otvorenie XC sezóny

TuriecKAP 2008 - otvorenie XC sezóny

Pozývame všetkých vyznávačov cross-country na tradičné otvorenie sezóny v Turčianskych Tepliciach. V rámci 1.kola Slovenského pohára si to na technickej trati rozdajú všetky vekové kategórie.
Komponentový mix.

Komponentový mix.

Rozhodol som sa, že Vám budem v pravidelných intervaloch (týždenných) pripravovať novinky v oblasti cyklistických komponentov a doplnkov. Vždy sa pokúsim predstaviť aspoň tri veci, aby to vyšlo aspoň na jednu stranu. V tomto úvodnom mixe Vám predstavím nové MTB sedlo od Specializedu a dve veci určené pre chladnejšie počasie.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up