Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Novinky

Jazdcov i tímy pravdepodobne čakajú veľké zmeny

Jazdcov i tímy pravdepodobne čakajú veľké zmeny

Svetový cyklistický kalendár pravdepodobne čaká veľká reforma a medzi tímami bude väčšia súťaživosť. Na stretnutí Rady profesionálnej cyklistiky (PCC) vo Florencii sa hovorilo o viacerých návrhoch na zmeny, ktoré by mohli vstúpiť do platnosti niekedy v období rokov 2015 až 2020.
Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria Eurobike 2013

Fotogaléria z najväčšej európskej výstavy bicyklov, komponentov a doplnkov Eurobike 2013, ktorá sa už tradične konala v nemeckom Friedrichshafene
Váš bicykel v bezpečí Vášho auta PR článok

Váš bicykel v bezpečí Vášho auta

Mnoho cyklistov uvažuje ako prepravovať svoje bicykle bez toho aby boli vystavené poveternostným vplyvom, vyhli sa zvýšeniu spotreby pohonných látok a nemuseli na parkovisku sedieť pri aute. Sú medzi nami takí, ktorí chcú voziť svojich miláčikov vo vnútri auta.
Septembrové číslo cyklistickej dopravy 2013 PR článok

Septembrové číslo cyklistickej dopravy 2013

Prečítajte si nové správy z domova a zo sveta, akú cyklokampaň pripravujú v Seredi, zaujímavú cykloturistickú reportáž po Chorvátsku ako aj pozvánku na konferenciu Cyklistická doprava 2013. Niečo máme aj pre dámy a to nejaké tie rady ako byť na bicykli chick.
Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti. II.časť

Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti. II.časť

Pokračovanie článkov z najväčšej európskej výstave bicyklov Eurobike 2013. Prvú časť nájdete TU
Dogma 65.1 Hydro a Dogma K Hydro: nástup kotúčoviek u Pinarella

Dogma 65.1 Hydro a Dogma K Hydro: nástup kotúčoviek u Pinarella

Diskové brzdy sú dnes samozrejmosťou u automobilov, motocyklov ale aj na horských bicykloch. Svoje miesto si pomaly nachádzajú aj vo svete cestnej cyklistiky. Konzistentný brzdný výkon bez ohľadu na poveternostné podmienky, dávkovateľnosť ale tiež odstránenie opotrebovania ráfikov, je len niekoľko argumentov, ktoré hovoria v prospech kotúčov.
Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti

Eurobike 2013 – novinky, trendy, zaujímavosti

Ani v roku 2013 nechýbal MTBiker na najväčšej európskej výstave bicyklov Eurobike, v nemeckom Friedrichshafene, kde svoje novinky a vízie prezentovalo viac ako 1200 vystavovateľov. V niekoľkých článkoch vám predstavíme to najzaujímavejšie čo tento rok ponúkol
Terénne novinky od Pinarella

Terénne novinky od Pinarella

Inovatívne vízie a technológie z F1 – kľúčové vlastnosti ktoré v skratke opisujú nové Pinarello Dogma XM9.9, prvé celoodpružené MTB z dielne tohto talianskeho výrobcu. Filozofia XM9.9 je rovnaká ako pri predstavení modelu Dogma XC – inovovať.
Posledné prázdninové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Posledné prázdninové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si augustové číslo Cyklistickej dopravy a zoznámte sa napríklad s niektorými krajskými cyklokoordinátormi, cyklistickou Viedňou ako aj zaujímavými technológiami v cyklistike.
6.4kg radosti od Open Cycle

6.4kg radosti od Open Cycle

Kým sa niektorí výrobcovia snažia dostať svoje cestné modely bicyklov pod magickú hranicu 6,8kg a prekonať tak limit UCI, značka OPEN predstavuje dva horské modely ktoré túto hmotnosť bez problémov prekonávajú. Zaujímavou informáciou je tiež to, že limit UCI sa nevzťahuje na horské bicykle – oba modely sú teda úplne „legálne“
Nukeproof Mega 275

Nukeproof Mega 275

27,5" mánia sa nevyhla ani trail modelu Mega značky Nukeproof, pozrite si oficiálne video tejto novinky na sezónu 2014
Nové kotúčové brzdy Shimano pre cestných cyklistov

Nové kotúčové brzdy Shimano pre cestných cyklistov

Shimano je dobre známe svojimi vysoko kvalitnými hydraulickými kotúčovými brzdami v horskej cyklistike. Po intenzívnom testovaní dnes s príchodom hydraulických bŕzd a brzdových pák s podporou Di2 Shimano ukazuje ďalšie smerovanie brzdenia v cestnej cyklistike.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up