Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Novinky

Bratislava pripravuje verejné požičovne bicyklov za 700 000€

Bratislava pripravuje verejné požičovne bicyklov za 700 000€

Primátor Milan Ftáčnik očakáva, že prvé mestské bicykle budú môcť nielen obyvatelia, ale aj návštevníci slovenskej metropoly využívať v druhej polovici roka 2014.
Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Na druhej strane Tatier sa chystá čosi veľké. Najväčší projekt v histórii poľských bikeparkov by mal uzrieť svetlo sveta už v budúcej sezóne.
Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava PR článok

Decembrové číslo časopisu Cyklistická doprava

Príjemné prežitie Vianočných sviatkov veľa pohody, nech sa vám splnia sny v osobnom, pracovnom ako aj cykloživote. To vám praje kolektív redakcie ako aj portálu cyklodoprava.sk. A ako darček prijmite decembrové číslo cyklistickej dopravy.
Sandwich bike

Sandwich bike

Z času na čas sa na scéne objaví čosi, čo ťažko pomenovať. Čosi, čo by bez riadnej dávky strelenosti a fantázie určite nevzniklo. Kde by sme priestor na takúto „strelenú“ fantáziu našli? Samozrejme v krajine tulipánov a žiadnom inom meste ako Amsterdame. Práve tu sídli spoločnosť Pedal Factory, ktorá na trh prináša pre niekoho dizajnovú bombu, pre niekoho trápny gýč v podobe Sandwichbiku.
Neviditeľná prilba

Neviditeľná prilba

Vadí Vám pri cyklistike prilba? Stláča Vás remienok, tvar prilby nie a nie priľnúť k hlave, cítite s v prilbe nekomfortne. Ak ste doteraz nemali pri ochrane hlavy na výber a trpeli ste, teraz už nemusíte. Riešenie dvoch bikeriek zo Švédska robí z prilby na hlave zbytočnosť. Teda ak máte po ruke voľných 400 €.
FlyKly inteligentné koleso

FlyKly inteligentné koleso

Elektrické bicykle pomaly ale isto prerážajú na trh a na cestách ich vidno stále častejšie. Vývoj ide aj v tejto oblasti dopredu a nové technológie prenikajú aj do tejto oblasti. Načo však kupovať celý bicykel ak nám stačí koleso? Presne to si povedal tím dizajnérov a biznismanov v New Yorku a tak Vám môžeme predstaviť horúcu novinku- FlyKly inteligentné koleso.
Ponuka RIDE na sezónu 2014 PR článok

Ponuka RIDE na sezónu 2014

Na sezónu 2014 bude RIDE s.r.o. ponúkať ebiky KTM, CUBE a GoCycle, pohony BionX, EGO-Kits a OEM systémy Bosch a Panasonic. Ako doplnky budú ebikové svetlá Supernova a airbagové prilby Hovding. Takže sa môžete tešiť na najširšiu špičkovú e-ponuku v celom "Československu" :).
Októbrové číslo Cyklistickej dopravy 2013 PR článok

Októbrové číslo Cyklistickej dopravy 2013

Dnes trošku s menším meškaním vyšlo októbrové číslo cyklistickej dopravy, v ktorom sa okrem iného dočítate o zaujímavých cykloriešeniach, či už z domova alebo zo sveta.napríklad aj o tom, ako v Banskej Bystrici demonštrovali,ktorý druh dopravy je ten pravý orechový. taktiež si môžete prečítať nové cyklorady, report o cykloinfraštruktúre z Rigy a veľa ďalšieho.
Monkey Lights teraz výhodnejšie PR článok

Monkey Lights teraz výhodnejšie

Ostaňte viditeľný aj po západe slnka! S Monkey Light sa večerná jazda na bicykli stáva bezpečnou a navyše zábavnou. Systém MonkeyFX vytvára tisíce úžasných vzorov v točiacom sa kolese bicykla. Vďaka najmodernejšej digitálnej svetelnej technológii, ostanete viditeľnými aj v noci. Teraz za lepšie ceny!
Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Cyklistické značenie v oblasti Malých Karpát Bratislavský kraj obnovil v rámci projektu Perimost, ktorý je spolufinancovaný z prostriedkov programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko 2007 – 2013. Preznačených bolo 259 km cyklotrás. Nových je 26 km cyklotrás v Malých Karpatoch a 36 km na masíve Devínskej Kobyly.
LED navigácia Hammerhead

LED navigácia Hammerhead

Hammerhead vám ukáže všetko čo potrebujete pre navigáciu a pritom na vás nepôsobí rušivo textom alebo grafikou. Táto LED navigácia poskytuje informácie rovnako ako prístroje pre závodných vodičov alebo stíhacích pilotov. LED systém funguje dobre za všetkých svetelných a poveternostných podmienok. Svetelné pole si dokonca môžete prispôsobiť aby vyhovovalo vašim nárokom.
Slovkolex 2014 obrazom

Slovkolex 2014 obrazom

Fotogaléria z prezentácie pripravovaných noviniek na sezónu 2014. Slovkolex s.r.o je exkluzívny distribútor značky CUBE pre Slovenskú republiku. Už od roku 2006 vám prináša tieto designové skvosty na náš trh a len niekoľko dní po nemeckom Eurobiku sme mali možnosť bližšie preskúmať modely na nasledujúcu sezónu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up