Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Pozvánka: BBB Vlko-Hron MTB

Pozvánka: BBB Vlko-Hron MTB

Už o mesiac 10.5.2014 uskutoční BBB Vlko-Hron MTB. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 27.4.
Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov PR článok

Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov

Týmto by sme Vás chceli pozvať na Karpatské preteky kuriérov, ktoré sa konajú v dňoch 29.4. - 4.5.. Po prvýkrát sa preteky budú konať v krajinách Višegrádskej štvorky - Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko. Presný harmonogram si môžete pozrieť na plagáte. Určite sa ale oplatí prísť hlavne pozrieť na dojazd do Považskej Bystrice, kde bude aj koncert skupiny Lavagance (od 15,30 hod) a výstava elektromobilov pred Mestským úradom (vstup voľný).
Pozvánka: LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina

Pozvánka: LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina

Dňa 24.5.2014 sa na kúpalisku Laura v Rajeckých Tepliciach uskutoční nová akcia - poloorientačný nesúťažný MTB maratón LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina. MTBiker Vám prináša súťaž o 1x štartovné na túto zaujímavú akciu. Súťaž trvá do 20.4.
Pozvánka: FC Maratón Marikovskou dolinou

Pozvánka: FC Maratón Marikovskou dolinou

Už o mesiac 17.5.2014 sa v obci Dolná Mariková (okr. Považská Bystrica) uskutoční FC Maratón Marikovskou dolinou. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 20.4.
Pozvánka: Downhill race Banská Štiavnica PR článok

Pozvánka: Downhill race Banská Štiavnica

Geoclub Racing team Vás pozýva na zjazdový závod v Banskej Štiavnici. Akcia sa koná v nedeľu 27.4.2014
Pozvánka: Author Šela maratón PR článok

Pozvánka: Author Šela maratón

Už o mesiac 3.5.2014 v Lipníku nad Bečvou sa na Morave uskutoční Author Šela maratón. MTBiker Vám prináša súťaž o 2x štartovné na túto vydarenú akciu. Súťaž trvá do 16.4.
Pozvánka: Račianska časovka 2014 PR článok

Pozvánka: Račianska časovka 2014

Propozície k štvrtému ročníku Račianskej časovky, ktorá je zároveň prvým kolom Bratislava Region Cup 2014 pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača.
Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014 PR článok

Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014

Už o týždeň v Lesoparku Bôr (Turčianske Teplice) štartuje Slovenský pohár MTB... Do 9.4.2013 sa môžete zapojiť aj do súťaže o tri štartovné.
Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Sezóna pomaly ale isto začína a s ňou sa blíži aj 8. ročník už pomaly kultového etapového preteku Beskidy MTB Trophy. Tento rok sú pripravené opäť 4 etapy ktoré vedú tým najlepsím čo Beskydy ponúkajú na území Poľska, Česka a Slovenska.
Pozvánka: Jarný špirnt PR článok

Pozvánka: Jarný špirnt

Koncom apríla sa uskutoční pri Martine MTB časovka do vrchu pre amatérskych cyklistov. V spolupráci s organizátorom beer inside team, o. z. prinášame zároveň aj súťaž o 2x štartovné.
Pozvánka: LAPIERRE Enduro Warm Up PR článok

Pozvánka: LAPIERRE Enduro Warm Up

Už o týždeň v Kálnici pri Novom Meste nad Váhom! Do 2.4.2014 sa môžete zapojiť do súťaže o dve štartovné na túto zaujímavú akciu.
V máji sa uskutoční nový poloorientačný nesúťažný MTB maratón Rajecké Teplice

V máji sa uskutoční nový poloorientačný nesúťažný MTB maratón Rajecké Teplice

Celodenný výlet na bicykli krásnym prostredím Rajeckej doliny, Súľovskej kotliny a pohorím Lúčanskej Malej Fatry od 30km do 130km, so siedmymi kontrolnými stanovišťami. Oficiálny názov je LAPIERRE PEDÁLovník Rajecká dolina.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up