Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Vianoce

Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku? PR článok

Čím prekvapiť pod stromčekom svoju nežnú polovičku?

Športovo založeným ľuďom snáď nikto nepotrebuje hovoriť, že sú aj lepšie darčeky, než kozmetika či rôzne lapače prachu na poličke. Predstavíme vám preto zopár kúskov, ktoré ich môžu nahradiť.
Vianočné darčeky pre cyklistu

Vianočné darčeky pre cyklistu

Keďže sme tento rok určite všetci poslúchali, pripravili sme niekoľko praktických vecí, ktoré potešia každého cyklistu. Či už sa jedná o drobnosti, alebo niečo väčšie. Čo z toho by ste si radi rozbalili pod stromčekom vy?
Vianočné darčeky pre aktívne nežné pohlavie PR článok

Vianočné darčeky pre aktívne nežné pohlavie

Ak máte doma aktívnu polovičku, určite nič nepokazíte praktickým darčekom, ktorý poteší a doplní jej športovú výbavu. Prinášame pár tipov...
Niekoľko tipov na vianočné darčeky pre cyklistu PR článok

Niekoľko tipov na vianočné darčeky pre cyklistu

Ak máte doma cyklistu, je to pomerne veľká výhoda, pretože môžete vyberať z poriadneho okruhu darčekov, navyše s istotou, že takmer vždy nájdu využitie.
Zopár tipov na menšie darčeky PR článok

Zopár tipov na menšie darčeky

Vianoce sa pomaly blížia a kopec z vás určite premýšľa nad nejakým darčekom. Ak máte v rodine cyklistu/cyklistku, máte situáciu celkom jednoduchú, pretože v tomto segmente sú možnosti takmer nekonečné. Prinášame teda zopár tipov a medzi nimi nechýbajú ani menej nákladné produkty, ktoré určite potešia a prídu vhod.
Blížia sa Vianoce - čím potešiť vášho cyklistu? PR článok

Blížia sa Vianoce - čím potešiť vášho cyklistu?

Vianoce sa nezadržateľne blížia, avšak pokojnej vianočnej atmosfére každoročne predchádza typický zhon a rozmýšľanie, čím obdarovať svojich blízkych. Vybrať vianočný darček, určený špeciálne pre cyklistu, nemusí byť jednoduchou záležitosťou. Najmä, ak neviete, čím by ste ho mohli prekvapiť a zároveň potešiť. Pokiaľ si ani vy neviete dať rady s výberom, máme pre vás zopár tipov, spomedzi ktorých možno vyberiete práve ten svoj ideálny darček.
Krásne Vianoce a užite si sviatočné jazdenie

Krásne Vianoce a užite si sviatočné jazdenie

V mene celého tímu MTBIKER vám prajem všetko krásne cez vianočné sviatky a nech si nájdete pod vianočným stromčekom aj niečo na bike :). V lesoch je namiesto snehu kopec blata, ale inverzia a s ňou spojené krásne výhľady stoja za výjazd. Prípadne, ak máte to šťastie, vybehnite aj keď je sneh, ako na tomto videu z Magury. Užite si to!
Poštovné zdarma a Vianočné tipy v MTBIKER shope

Poštovné zdarma a Vianočné tipy v MTBIKER shope

Aj keď sa vonku dá jazdiť ešte v krátkych nohaviciach, Vianoce sa nám blížia a viacerí už začínate myslieť na darčeky - či už pre blízkych, pre seba alebo pre svoj bicykel (však aj to je člen rodiny). Najbližší mesiac bude nákup v našom shope super výhodný - neplatíte poštovné a tovar môžete vrátiť až po Vianociach. A môžeme poradiť s výberom - viac v článku.
Šťastné a veselé Vianoce aj na bicykli

Šťastné a veselé Vianoce aj na bicykli

Redakcia MTBIKER praje šťastné a veselé Vianoce ako aj veľa pekných najazdených kilometrov v tento sviatočný čas. Počasie výjazdom celkom praje na väčšine Slovenska a tak prinášame aspoň malý výber záberov z posledných dní.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up