Najčítanejšie články v roku 2018

V dnešnom výbere sa pozrieme na redakčné články, ktoré dosiahli najvyššiu čítanosť. Je to skutočne zaujímavý mix s pomerne nečakaným víťazom.

10. miesto - Test: Rock Machine GRAVELRIDE 200 – svižný gravel za dostupnú cenu

Gravel je rozhodne v kurze a nie je sa čomu čudovať. Pozrite si test skutočne dostupného modelu od Rock Machine a čo vie ponúknuť. Viac v článku.


9. miesto - Ako zhodiť prvé kilá bez trápenia

Téma, ktorá je po sviatkoch vždy aktuálna – teda zbavenie sa kilogramov, ktoré záhadným spôsobom pribudli. Niekedy stačia aj malé zmeny a môžete chytiť ten správny smer. Viac sa dozviete v článku.


8. miesto – Šírka plášťa vs. šírka ráfika – ako si vybrať ideálnu kombináciu?

Pomerne často diskutovanou témou v dnešnej dobe je vhodná šírka plášťa, s čím v neposlednom rade súvisí aj šírka ráfika – najmä ak vezmeme to úvahy súčasný trend neustáleho rozširovania. Viac sa dozviete v článku.


7. miesto – Test: Canyon Spectral CF 9.0 2018 – inovácie, ktoré dávajú zmysel

Tento model nemeckej značky doznal výrazné zmeny a inovácie, na ktoré sme sa bližšie pozreli v detailnom redakčnom teste. Viac sa dozviete v článku.


6. miesto - Test: Mondraker Foxy Carbon R - trailový lišiak zo Španielska

Na ďalšom mieste sa umiestnil test španielskeho biku Mondraker s charakteristickou „forward“ geometriou. Viac sa dozviete v článku.


5. miesto - Jazdite efektívnejšie so športtesterom – základné zóny a ich využitie

Ak sa chcete niečo dozvedieť o základoch tréningu s využitím merača tepu, tento článok môže pomôcť pochopiť základy. Viac sa dozviete v článku.


4. miesto - Nová sada Shimano XTR 9100 – vlajková loď na rok 2019 vztýčila 12 plachiet

Shimano tento rok konečne predstavilo 12-rýchlostného konkurenta pre sady Sram Eagle a rozhodne nešetrilo inováciami. Viac sa dozviete v článku.


3. miesto - Skúsenosti s 12-rýchlostnou sadou SRAM Eagle – na čo je to vlastne dobré?

12 rýchlostná sada Sram Eagle spôsobila opäť takú malú revolúciu a najmä vďaka dostupnej verzii GX sa dostala do popredia záujmu bežných bikerov. Viac sa dozviete v článku.


2. miesto - Alkohol na bicykli – môžeme sa počas výjazdu zastaviť na pivo?

Zrejme nikoho neprekvapí, že táto téma sa dostala medzi najčítanejšie články . Pivo a cyklistika sú odjakživa spojené nádoby, ale radšej ak ho zvolíte ako „regeneračný“ nápoj po tréningu. Viac sa dozviete v článku.


1. miesto - Test: Tachometre Sigma BC 9.16 a 7.16 ATS – šikovní pomocníci s veľmi príjemnou cenovkou

Na prvom mieste sa tento rok umiestnil test tachometrov s cenovkou pod 30 € od Bimjeama. Zrejme to vyzerá, že GPS prístroje ešte stále tak úplne nezvíťazili . Viac sa dozviete v článku.


Nás v prvom rade teší váš záujem a neustále rastúca čítanosť. Budeme sa snažiť prinášať kvalitné a zaujímavé články s rozličnou tematikou aj v roku 2019.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Žilina, nové značky, výpredaj – čo má nové MTBIKER

Ani sme sa nenazdali a leto sa nám blíži ku koncu. Kilometre pribúdajú a osobne sa veľmi teším, že takto v polovici augusta môžeme priniesť dávku zaujímavých noviniek.
Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
keyboard_arrow_up