Top články  2021 – rok plný príbehov

Poďme sa pozrieť, ktoré články sa vám v minulom roku najviac páčili a trochu si ich pripomenúť. Navyše viaceré určite poslúžia ako motivácia do ďalšej sezóny.

Nový rok, predsavzatia, stále o niečo dlhšie dni . Ale ešte než sezóna 2022 naberie obrátky, poďme sa spolu trochu obhliadnuť za minulým rokom. Ten bol rovnako veľmi bohatý na redakčné články a tie najkvalitnejšie si pripomenieme. Ale ono má všetko svoj dlhší kontext.

Bolo to cca pred sezónou, kedy sme dali vonku článok, aby sa naši čitatelia zapojili ešte viac do obsahu a pomohli nám ho spestriť. No a teraz pri pohľade na top 10 článkov vidím, že to naozaj prinieslo svoje ovocie, pretože viacero z prispievateľov sa „umiestnilo“, z čoho máme naozaj radosť. A rovnako sa medzi článkami nájde množstvo silných príbehov. Myslím, že podobný mix pekne vystihuje charakter MTBIKERu a pritom nie všetci jazdia na bicykloch, ktoré predávame .

Jednoducho sa snažíme, aby náš obsah bol unikátny, nekopírujeme zahraničné weby, ani nedávame na silu „tutovky“, o ktorých sa dočítate všade. Naopak, snažíme sa dávať pomerne široký priestor komunite a dobrý obsah si u nás vždy nájde svoje miesto.

Ako som vybral tie najkvalitnejšie články? No jednoducho podľa počtu likov, páčikov, alebo ako si to nazveme . Len pripomeniem, že ak sa vám nejaký článok páči, neváhajte dať palec hore. Rovnako vždy poteší komentár, ale tiež konštruktívna kritika. Nepozeráme len na čítanosť, ale snažíme sa následne zohľadniť všetky atribúty.

Myslím, že na úvod už stačí a teraz si poďme pripomenúť články, ktoré sa vám v roku 2021 najviac páčili.

  • 10. miesto (272 palcov): Imroman - Spišských 333 Extreme

    Teraz to vyzerá, že som naschvál začal svojím vlastným článkom, no verte mi, jedná sa o náhodu . Každopádne ma potešilo, že tých 16 hodín v sedle spolu so Stanom a zodreté slabiny od vysolených kraťasov našli svoju odovzu. Navyše, keď sa mi po 15 hodinách zaseklo GPS a vymazala karta v kamere, čo bol silný úder pre morál do posledných kilometrov. Salzkammergut sa nekonal, tak prišiel konečne na rad Spiš a jeho prehliadka za jede deň .

  • 9. miesto (272 palcov): Segal333 - Členky mám na kašu, ale pokračujem. Robo zdolal 1000 míľ na bicykli

    Jedno je isté...ak sa rozhodnete absolvovať „míle“ a napíšete report, máte takmer isté, že sa ocitnete v top článkoch. Takže možno extra motivácia pre vás . No jedno je isté ešte viac...na konci budete mať zážitok na celý život. Ja som ešte na 1000 Miles „nedorástol", takže si vždy rád prečítam a poviem si, že ešte mám čas...

  • 8. miesto (306 palcov): Cybo - S láskou k cyklistike...

    Od dvíhania činiek k cyklistike...to by možno stačilo na samostatný príbeh. Ale to je len začiatok. Najväčšia skúška prišla v rámci nepríjemnej diagnózy súvisiacej s poškodením obličiek. Následný návrat v podstate od nuly zase späť do sedla a ešte k tomu do „pretekového režimu“ je kapitola, ktorá určite poslúži ako zdroj motivácie.


  • 7. miesto (314 palcov): Baraya - Žaneta Schelling - slovenská kráľovná Everestu

    Ak si niekedy poviete, že to sa predsa nedá stíhať, treba si pozrieť rozhovor so Žanetou. Matka 3 detí si strihla Everesting a potiahla ho až na 10 000 metrov, pričom je jasným dôkazom, že pri podobných akciách rozhoduje najmä „hlava“. No a ešte sa pokúšala dokonca o dvojitý Everesting, čo už hlava neberie ani mne .

  • 6. miesto (315 palcov): maria_bakus - Hej, commuter, chýba ti cesta do práce?

    O tom, že cyklistika je naozaj pestrá a môže byť aj jemne „crazy“, svedčí článok vyššie. Alebo ako si vďaka dochádzaniu do práce nájsť partiu podobne nastavených ľudí a postupne presedlať na cestnú cyklistiku. Tvrdiť, že „barany nikdy“ sa rozhodne neoplatí .

  • 5. miesto (324 palcov): scr@tch - Denník klasického slovenského cyklistu - 70 000 km za rok

    Myslím, že číslo v nadpise hovorí úplne jasne. Najazdiť 70 000 km za rok je poriadna „makačka“ aj v aute. Ale na bicykli? Môžete len uznanlivo pokývať hlavou, alebo si poviete, že to už je cez čiaru. No každý je sám sebe pánom a za všetkým je poriadna dávka odhodlania.

  • 4. Miesto (348 palcov): patusa – Ľudskosť nad karbón

    Situácia, v ktorej sa zrejme ocitol už každý jeden z nás. Teda, keď potrebujeme pomôcť, požičať povedzme dušu a pod. Nezabúdajme, že naše bicykle môžu stáť rozdielne sumy peňazí, no stále sme cyklisti, lepšie povedané ľudia. Niekedy sa stačí len pristaviť, alebo spýťať, či je všetko OK .

  • 3. miesto (362 palcov): Imroman – Je cyklistika už príliš konzumná

    Veci a produkty majú jasný cieľ – aby nám slúžili a spríjemnili chvíle pri športe. Zmysel sa stráca, keď nás začnú oberať o čas a radosť z pohybu. Fotky, lajky, „influenceri“, sociálne siete...mix modernej doby, s ktorým si snažím poradiť aj ja a to hlavné som spísal do podoby „vianočnej úvahy“ . No a možno sa v texte nájdete tiež...

  • 2. miesto (367 palcov): janohalik - Majstrovstvá Európy v MTB maratóne 2021 – ako som si siahol na dno

    Nielen, že ma Janči poráža na pretekoch, ešte aj tu sa dostal predo mňa . Ale keď na týchto majstrovstvách tak dobre „nakúpil“ a všetko spísal jeho vlastným štýlom, teda od srdca, výsledkom je parádny článok s vysokým motivačným faktorom. A jedno, či atakujete „bedne“ alebo jazdíte na chvoste štartového poľa...

  • 1. miesto (519 palcov): Mobius147- Nočná mora každého bikera...

    Na prvom mieste skončil článok, ktorý v sebe nesie naozaj silný príbeh. Keď nám Patrik písal cez Instagram, navrhol som mu, či by neskúsil napísať o všetkom článok. Cyklistika je krásna, no prináša riziko a niekedy sa stane, že zostane v rukách „čierny Peter". Neviem, ako inak to napísať, za mňa jedine veľký rešpekt, pretože podobnú situáciu si ani neviem predstaviť. Síce môžeme mať ako cyklisti rôzne názory na bicykle, jazdenie, ceny a všetko okolo, no keď ide o dobrú vec, vieme sa spojiť. A tento článok dobrej veci naozaj pomohol, pričom dúfam, že všetko naberie postupne zase správny smer...


MTBIKER pomáhate tvoriť aj vy a myslím, že mnohé články vyššie sú pekným dôkazom. Keď vás nebodaj kopne „múza“ v roku 2022, dajte nám vedieť .
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Ako vznikol MTBIKER a kto ho založil?

Dalo by sa povedať, že ide v podstate o historický okamih v rámci nášho vlastného obsahu. Zoznámite sa počas výjazdu s človekom, ktorý MTBIKER pred viac ako 20 rokmi založil a doviedol do súčasnosti.
Aký chceš MTBIKER? Články a videá podľa tvojej chuti

Aký chceš MTBIKER? Články a videá podľa tvojej chuti

Hádať, čo sa ľuďom bude páčiť, alebo sa ich to radšej priamo opýtať? Ja som si vybral to druhé.
keyboard_arrow_up