Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Sandwich bike

Sandwich bike

Z času na čas sa na scéne objaví čosi, čo ťažko pomenovať. Čosi, čo by bez riadnej dávky strelenosti a fantázie určite nevzniklo. Kde by sme priestor na takúto „strelenú“ fantáziu našli? Samozrejme v krajine tulipánov a žiadnom inom meste ako Amsterdame. Práve tu sídli spoločnosť Pedal Factory, ktorá na trh prináša pre niekoho dizajnovú bombu, pre niekoho trápny gýč v podobe Sandwichbiku.
Poštovné zdarma! Posledná šanca na objednávky pred Vianocami

Poštovné zdarma! Posledná šanca na objednávky pred Vianocami

Vianoce sa blížia, tak prečo nepotešiť seba či svojho spolubikera / spolubikerku tričkom, polokošeľou, ponožkami, šiltovkou či nálepkami od MTBiker.sk? Ak to chcete stihnúť do Vianoc, máte poslednú šancu - objednávky zaplatené do stredy 18.12 by k vám mali prísť najneskôr 23.12. A spomenuli sme, že poštovné je zdarma?
Aj Sagan už býva pod tlakom, tvrdí Cancellara

Aj Sagan už býva pod tlakom, tvrdí Cancellara

Mladší cyklisti v pelotóne nepociťujú taký tlak ako starší. Nesúťažia s pocitom, že musia víťaziť, ale že chcú víťaziť. A je to aj prípad Petra Sagana. Tvrdí to ostrieľaný švajčiarsky borec Fabian Cancellara, pre ktorého bol Sagan v roku 2013 najväčším vyzývateľom v jarnej časti sezóny na klasických pretekoch v Belgicku, Holandsku, Francúzsku a Taliansku.
Haring získal majstrovský titul

Haring získal majstrovský titul

Martin Haring z CK Banská Bystrica potvrdil pozíciu najväčšieho favorita a stal sa v nedeľu v Bánovciach nad Bebravou majstrom Slovenska v cyklokrose. V majstrovských pretekoch zdolal Róberta Gavendu z Dukly Trenčín Trek o 1:05 min. Bronz si vybojoval Košičan Michal Lami. Slovenský šampionát bol zároveň aj trinástym kolom Slovenského pohára. Medzi ženami sa presadila Tereza Medveďová z Podbrezovej.
Najväčší bike trik všetkých čias?

Najväčší bike trik všetkých čias?

Tím Nitro Circus pri svojich vystúpeniach prekonáva všetky limity...dôkazom je ďalší z kúskov, konkrétne superman double backflip. Čo viac dodať.
Slovenský cyklokros dobýva preteky v Európe a pripravuje sa na SP CDM v Belgicku

Slovenský cyklokros dobýva preteky v Európe a pripravuje sa na SP CDM v Belgicku

Taký úspešný víkend slovenský cyklokros nezaznamenal. Slovenskí reprezentanti sa v termíne 1.12 zúčastnili súčasne na dvoch významných podujatiach UCI svetových pohároch kategórie C2 v poľskom Gosciecine, kde zvítazil Gavenda Róbert a v rakúskom Ternitze sa darilo reprezentácii ešte viac kde v kat.elite zvíťazil Martin Haring, na štvrtom mieste skončil Ondrej Glajza a v kat.juniori zvíťazil Matej Ulík a tretí došiel Kristián Zimány.
Road Bike Party 2

Road Bike Party 2

Po dlhšej odmlke opäť trocha trial a Freestyle jazdenia od Martyna Ashtona. Samozrejme ako inak než na cestnom bicykli...
Drahí motoristi...

Drahí motoristi...

Emotívne video prezentujúce správy od cyklistov pre motoristov.Súčasná situácia na cestách je skutočne na zamyslenie...Akú správu by ste odkázali motoristom a ostatným účastníkom premávky Vy?
Rozhovor s cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom

Rozhovor s cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom

V máji tohto roku vláda SR prijala Národnú stratégiu cyklistickej dopravy a cykloturistiky v Slovenskej republike. O tom, čo sa od mája udialo, čo sa momentálne deje a čo sa ešte len chystá sme sa rozprávali s historicky prvým Národným cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom.
Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Bohatá jeseň nám opäť priniesla s menším meškaním novinky z oblasti cyklodopravy, či už z domova alebo zo zahraničia. Zaujímavým faktom je, ako Rakúšania objavujú Banskú Bystricu. Alebo posledné údaje o náraste cyklistov v Žiline, kde práve prostredníctvom IT technológii je možné monitorovať cyklistov. Okrem toho, vám prinášame prehľad o tom, ako je to vlastne so stavom cykloinfraštruktúry vo vybraných mestách. Taktiež si na spestrenie môžete prečítať fotoreport z rodiska solúnskych bratov.Príjemné čítanie. Sme radi, že na Slovensku máme aj študentov,ktorí využívajú bicykel do školy, preto vám prinášame aj ich pohľad – momentálne z Trnavy
Kúpa veci z bazáru, rady

Kúpa veci z bazáru, rady

Mnohí z nás už na bazároch hľadali či nakupovali bicykle alebo komponenty. Mnohí z nás sa už aj doma tešia z „nového“ biku alebo „nového“ komponentu. Bohužiaľ, nie každý má to šťastie a tak sa z času na čas niekto stane obeťou väčšieho či menšieho podvodu.
Pripravili sme pre Vás teda zopár rád, ako minimalizovať riziko a vyhnúť sa podvodníkom.
MTBiker Shop - Tričká, polokošele, šiltovky, ponožky, nálepky a podpora stránky

MTBiker Shop - Tričká, polokošele, šiltovky, ponožky, nálepky a podpora stránky

Online MTBiker shop oficiálne spustený! Objednávaj kvalitné tričká, polokošele, šiltovky, ponožky a nálepky s MTBiker logom. Prípadne si uži stránku bez reklamy a podpor nás v našej práci.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up