Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Sony VAIO Joy Ride Fest

Sony VAIO Joy Ride Fest

Koncom mája 2013 sa mestečko Kluszkowce na juhu Poľska premení na mesto cyklistiky v srdci Európy. 11 hudobných koncertov, NS Bikes Slopestyle, Diamondback Downhill, NS Bikes Pumptrack, Koxx Fighters Trial, EMTB Enduro, New Era Dual slalom, XC a maratón - toto všetko môžete zažiť na druhom ročníku najväčšieho bike festivalu v Poľsku.
BBB Vlko- Hron 2013 PR článok

BBB Vlko- Hron 2013

Propozície k 8. ročníku BBB Vlko- Hron cyklomaratónu
Sviatok práce v znamení cestnej cyklistiky

Sviatok práce v znamení cestnej cyklistiky

30 tímov sa postaví 1. mája na štart piateho ročníka Carpathian Couriers Race – najväčšieho etapového závodu U-23 v strednej Európe. Závod štartuje v obci Dohňany úvodným prológom a pokračuje v ďalších štyroch kopcovitých etapách s dĺžkou 550km.
Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013 PR článok

Pozvánka a propozície na 1.kolo SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013

V sezóne 2013 sa opäť môžete tešiť na cyklistické preteky na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Tentokrát sme pre Vás pripravili seriál pod názvom SLOVAKIA RING ROAD CUP 2013. Súčasťou seriálu sú dvoje preteky. Oficiálne dátumy podujatí sú už známe a preto Vás touto cestou srdečne pozývame v dňoch 8.mája a 29.augusta 2013 zajazdiť si a zmerať sily na jedinom slovenskom automodrome.
Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Jar je už tu a s ňou aj Jarný šprint

Cyklistická sezóna sa postupne rozbieha a už po 4. krát patrí k obľúbeným stáliciam jarných pretekov Quick Sport Jarný šprint v Bystričke. Štvrtý ročník sa konal 28.04.2013, kedy sa v Bystričke zišli cyklisti zo širokého a blízkeho okolia, aby si zmerali sily po dlhej zime. Síce už nejaké tie maratóny začali, ale minimálne pre mňa bola Bystrička vždy začiatkom hlavnej sezóny. Tak je tomu aj tentoraz.
CG Racing Brigade - the Making Of

CG Racing Brigade - the Making Of

Pamätáte na video CG Racing Brigade 2013? Zábery z natáčania vás presvedčia, že tam kde je Cedric nemôže byť nuda
HANS REY A FILIP POLC JAZDILI V BRATISLAVE

HANS REY A FILIP POLC JAZDILI V BRATISLAVE

Legendárny Hans "No way" Rey a slovenská zjazdová legenda Filip Polc si boli spoločne zajazdiť v Bratislave. Najskôr Filip zobral Hansa do úzkych uličiek plných schodov pod Bratislavským hradom, kde otestovali Filipovu plánovanú trať mestského zjazdu. Neskôr už šlapali po lesných cestách smerom na Biely Kríž v Malých Karpatoch aby sa následne spustili po krásnom rýchlom traile smerom dole. Hans aj Filip si tento deň poriadne užili!
BSK:Na cyklotrasy je z EÚ vyčlenených 2,5 mil.€, žiadosť treba predložiť do 19. júla PR článok

BSK:Na cyklotrasy je z EÚ vyčlenených 2,5 mil.€, žiadosť treba predložiť do 19. júla

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v rámci Operačného programu Bratislavský kraj vyhlásilo poslednú výzvu na budovanie cyklotrás, turistických trás a náučných chodníkov. Vyčlenených je na to takmer 2,5 milióna €. Žiadosť o nenávratný finančný príspevok musia záujemcovia doručiť na Úrad Bratislavského kraja najneskôr do 19. júla 2013.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Bajkeri pozor!

Športservis opäť prináša testovací deň bicyklov. Chcete si vyskúšať bicykle svetových značiek Giant, Cannondale a Scott ? Potom príďte v nedeľu 5.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke.
Kemp technického ježdění Toulovcovy Maštale

Kemp technického ježdění Toulovcovy Maštale

Kemp technického ježdění Toulovcovy Maštale - čo viac dodať, korene, kamene...a všetko čo k poriadnemu MTB patrí
Kráľovstvo na pokračovanie... PR článok

Kráľovstvo na pokračovanie...

Zima sa ešte neskončila, no leto už začína. Aspoň to cyklistické. Prvé preteky za nami a snehu stále neúrekom. Jar si tohto roku dala pauzu. Jarné pomalé prebúdzanie a rozjazďovanie sa pre tento rok vynecháva. Začíname pekne zhurta v kraťasoch.
Prvomájový výjazd na Martinky

Prvomájový výjazd na Martinky

Pozývam vás na spoločný Prvomájový výjazd na Martinky. Ak bývaš v blízkom okolí, tak príď, či už sám alebo so svojou partiou. Nejde o nič, len sa vo svojom tempe previezť na chatu na Martinských holiach. Výkon nehrá dôležitú rolu, podstatná je chuť stráviť pekný deň s partiou cyklistov. Vítaní sú všetci na dvoch kolesách.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up