Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Meersman víťazom 1. etapy Okolo Katalánska

Meersman víťazom 1. etapy Okolo Katalánska

Belgický cyklista Gianni Meersman z tímu Omega Pharma-Quick Step sa stal v čase 3:55:56 h víťazom pondelňajšej 1. etapy pretekov Okolo Katalánska zo seriálu WorldTour, ktorá sa konala v Calelle a merala 159,3 km. Dvadsaťsedemročný Meersman sa presadil v špurte 13-člennej skupiny, ktorá sa oddelila od pelotónu v záverečnom stúpaní.
Kováč druhý v súťaži vrchárov v Chorvátsku

Kováč druhý v súťaži vrchárov v Chorvátsku

Slovenský cyklista Maroš Kováč z Dukly Trenčín Trek obsadil druhé miesto v súťaži vrchárov na trojetapových pretekoch Istarsko prolječe - Istrian Spring Trophy v Chorvátsku, ktoré sa skončili v nedeľu v Umagu. Kováč na horských prémiách získal rovnaký počet bodov ako najlepší vrchár pretekov Matija Kvasina z Chorvátska. V celkovom poradí sa slovenskí cyklisti nedokázali presadiť.
BEKIM - ŽIVOT=PÁRTY

BEKIM - ŽIVOT=PÁRTY

Príbeh, ktorý môže byť motiváciou pre mnohých...Bekimovi patrí veľký rešpekt a držíme palce!
Peter Sagan je už piaty vo svetovom rebríčku UCI

Peter Sagan je už piaty vo svetovom rebríčku UCI

Slovenský cyklista Peter Sagan sa posunul po pretekoch Miláno - San Remo na 5. miesto svetového rebríčka UCI. Dvadsaťtriročný jazdec tímu Cannondale obsadil v nedeľu na slávnej klasike 2. priečku a získal 80 bodov do renkingu, ktoré pridal k doterajším 12 bodom z Tirreno - Adriatico. Sagan bol v predchádzajúcom vydaní rebríčka na 25. pozícii.
Sagan druhý na skrátenom Miláno - San Remo

Sagan druhý na skrátenom Miláno - San Remo

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v prvej tohtoročnej klasike Miláno - San Remo 2. miesto. Dvadsaťtriročný jazdec tímu Cannondale bol blízko k prvému víťazstvu na niektorom z veľkých jednodňových pretekov, ale na cieľovej páske ho prešpurtoval Nemec Gerald Ciolek. Na 3. mieste skončil Švajčiar Fabian Cancellara.
Milano - San Remo 2013

Milano - San Remo 2013

Posledné kilometre pretekov Milan - San Remo 2013. Úžasný záver!
Propozície k 11. ročníku RC&P MTB Uphillu PR článok

Propozície k 11. ročníku RC&P MTB Uphillu

Propozície k 11. ročníku tejto MTB časovky jednotlivcov do vrchu, ktorá sa uskutoční 6. apríla na bratislavskom Kamzíku.
Macaframa

Macaframa

Ak ešte nespíte, prípadne nemáte náladu na talentové show, vychutnajte si legendárny fixed gear film Macaframa. Takmer hodina dobrej zábavy a mnoho akčných hrdinov nie len zo San Francisca
Údržba, výmena a nitovanie reťaze

Údržba, výmena a nitovanie reťaze

Z Archívu. Je faktom, že najvačším pohlcovačom energie na bicykli je reťaz. V špinavej, suchej a hrdzavej reťazi sa stráca až 30% výkonu. Znie to síce neuveriteľne, ale je treba si uvedomiť, že reťaz sa skladá asi zo 100 vnútorných a vonkajších článkov, ktoré navzájom držia pohromade čapy. Vnútorné články, vonkajšie články, medzikrúžky a čapy sa pri pohybe vzájomne trú a jediným uľahčením trenia je mazadlo...
V Mooloolabe triumf Španiela Gomeza, R. Varga 11.

V Mooloolabe triumf Španiela Gomeza, R. Varga 11.

Slovenský olympionik Richard Varga finišoval na 11. mieste v sobotňajších pretekoch úvodného kola majstrovstiev sveta v triatlone v austrálskom stredisku Mooloolaba. Varga už tradične najlepšie zo všetkých pretekárov absolvoval plaveckú časť a potvrdil, že v tejto disciplíne je medzi triatlonistami absolútnou špičkou.
Simple Session 2013 Live

Simple Session 2013 Live

Pre všetkých BMX fanúšikov tu máme priamy prenos Simple Session 2013
Col du Galibier na fixed geare

Col du Galibier na fixed geare

Legendárne stúpanie Col du Galibie, známe z Tour de France s pevným prevodom 47 / 17, bez bŕzd, prehadzovačiek a ďalších "zbytočností". Nič iné, iba čistá sila a koncentrácia.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up