Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Cyklokros: Štybar vyhral preteky Superprestige v Hamme-Zogge

Cyklokros: Štybar vyhral preteky Superprestige v Hamme-Zogge

Výsledky ďalších pretekov série Superprestige v cyklokrose v Hamme-Zogge:



Muži-elite: 1. Zdeněk Štybar (ČR) 1:04:20 h, 2. Kevin Pauwels +9 s, 3. Sven Nijs +9, 4. Niels Albert (všetci Belg.) +31, 5. Radomír Šimůnek (ČR) +33, 6. Bart Aernouts (Belg.) +33
Bike Brno 2011 - fotoreport

Bike Brno 2011 - fotoreport

Výber vyše 150 fotiek od JuBeho prinášame v článku.
Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji PR článok

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji. Podstata projektu vychádza z prioritných oblastí Dunajskej stratégie, ako je trvaloudržateľný rozvoj európskych regiónov pozdĺž toku rieky Dunaj. Vstup BSK do projektu TransDanube odsúhlasili krajskí poslanci na piatkovom rokovaní. Projekt je v rámci Programu Juhovýchodná Európa, Priorita 3 „Zlepšenie dostupnosti“.
Cyklokros: V Krupine triumf Gavendu

Cyklokros: V Krupine triumf Gavendu

Robert Gavenda z KDL Landbouwkrediet cycling team sa stal víťazom nedeľňajších 10. pretekov Slovenského pohára v cyklokrose, ktoré sa konali v Krupine. Gavenda zdolal o 37 sekúnd Milana Barényiho z TREK KCK Oslany, tretiu pozíciu obsadil Martin Haring z CK Banská Bystrica.
V Česku najlepší Kulhavý

V Česku najlepší Kulhavý

Kráľom českej cyklistiky sa za rok 2011 stal Jaroslav Kulhavý, pričom ide už o jeho štvrté víťazstvo v ankete. Reprezentant v horskej cyklistike triumfoval v tohtoročnej sezóne na majstrovstvách sveta i Európy a uspel aj v celkovom hodnotení Svetového pohára. Výsledky 47. ročníka spomenutej ankety vyhlásili vo štvrtok v Brne.
Landisa odsúdili v neprítomnosti na 12 mesiacov

Landisa odsúdili v neprítomnosti na 12 mesiacov

Francúzsky súd odsúdil amerického cyklistu Floyda Landisa na dvanásť mesiacov za pokus o neoprávnený vstup do počítačového systému francúzskeho antidopingového laboratória v Chatenay-Malabry. Štátny prokurátor navrhoval ešte o šesť mesiacov prísnejší trest. Landis súdne pojednávanie ignoroval. Na výzvy súdu nereagoval ani bývalý tréner Arnie Baker.
Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás PR článok

Konferencia - Obnova a modernizácia cykloturistických a peších turistických trás

Žilinský samosprávny kraj si Vás dovoľuje pozvať na konferenciu pri príležitosti ukončenia 3-ročného projektu Obnovy a modernizácie cykloturistických a peších turistických trás v Žilinskom kraji financovanom Žilinským samosprávnym krajom, ktorá sa uskutoční dňa 15.11.2011 v Kongresovej sála Úradu Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, Žilina.
Saganovci plávali na Curacau s delfínmi

Saganovci plávali na Curacau s delfínmi

Slovenskí cyklisti Peter a Juraj Saganovci trávia od pondelka minulého týždňa dovolenku na juhoamerickom ostrove Curacao, ktorý leží neďaleko Venezuely a patrí do súostrovia Holandských Antíl. V rámci oddychu sa cyklisti tímu Liquigas zúčastnili na sobotňajších exhibičných pretekoch, ktoré vyhral Nemec Marcel Kittel pred Luxemburčanom Andym Schleckom. Peter Sagan finišoval po 73 km na 10. mieste, Juraj na sedemnástom.
Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou PR článok

Festival HoryZonty s medzinárdnou účasťou

Višegrádsky fond podporil festival dobrodružných filmov HoryZonty. Diváci sa môžu tešiť na kvalitných hostí z horského prostredia zo Slovenska, Čiech, Poľska a Maďarska. Trojdňový festival otvorí vo štvrtok 10. novembra legendárny horolezec, otec známej herečky Zuzany Fialovej, ktorý spolu s Michalom Orolinom pred štyridsiatimi rokmi vystúpil na prvú československú osemtisícovku.
Buček vo svojej kategórii druhý na Taiwane

Buček vo svojej kategórii druhý na Taiwane

Dvojnásobný víťaz havajského Ironmana, Austrálčan Chris McCormack, ktorý sa pripravuje na londýnsku olympiádu 2012, triumfoval medzi profesionálmi na pretekoch v dlhom triatlone na juhu Taiwanu v rekreačnom stredisku Kenting časom 3:54:47 h.
Cyklokros: Holandské triumfy, Slováci sa nepresadili

Cyklokros: Holandské triumfy, Slováci sa nepresadili

Holandskí cyklokrosári dominovali na nedeľňajších majstrovstvách Európy v talianskej Lucci. V hlavnej kategórii mužov do 23 rokov sa presadil Lars van der Haar pred krajanmi Mikom Teunissenom a Stanom Godriem. Medzi juniormi triumfoval Mathieu van der Poel a medzi ženami Daphny van den Brandová. Slovensko malo zastúpenie len v juniorskej kategórii, Ľuboš Malovec s Ondrejom Glajzom sa však medzi najlepších nedostali. Malovec prišiel do cieľa na 29. a Glajza na 39. priečke.
Peter Sagan na exhibícii na Curacau desiaty

Peter Sagan na exhibícii na Curacau desiaty

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil v sobotňajších exhibičných pretekoch na ostrove Curacao pri Venezuele konečné 10. miesto, jeho brat Juraj finišoval sedemnásty. Saganovci na pretekoch štartovali v rámci dovolenkového pobytu, na ktorom sú od pondelka.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up