Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Srdce šampióna - Maja Włoszczowska

Srdce šampióna - Maja Włoszczowska

Majsterka sveta z Poľska do roku 2013 s novým tímom
Danny MacAskill a Hans Rey na spoločnej bikovačke v Livignu

Danny MacAskill a Hans Rey na spoločnej bikovačke v Livignu

Dve legendy horskej cyklistiky na spoločnom výlete
Návrat k prírode s dresmi Sensor Merino PR článok

Návrat k prírode s dresmi Sensor Merino

Prírodné materiály boli pred niekoľkými rokmi jednoznačne vytlačené tými syntetickými, no dnes sa na trh dostávajú zdokonalené prírodné materiály ako vlna Merino a spôsobujú návrat k prírode. Oblečenie Sensor je vyrobené z vysoko kvalitnej vlny Merino z Nového Zélandu. Dresy vyrobené z tohto materiálu sú veľmi príjemné na tele a vďaka jemným a dlhým vláknam prirodzene absorbujú a odvádzajú vlhkosť. Vlna Merino použitá na dresoch Sensor hreje aj keď je vlhká.
Na výlety pohodlne a bezstarostne s Dopravou Bratislava PR článok

Na výlety pohodlne a bezstarostne s Dopravou Bratislava

Doprava Bratislava je na trhu mikrobusovej prepravy osôb v rámci Slovenska od roku 1994. O rok neskôr boli pridané destinácie celej EÚ. Poskytované služby sú vykonávané klimatizovanými autami.
Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta PR článok

Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta

U nás si vyberie naozaj každý. V novootvorenej predajni v centre Bratislavy na rozlohe 250 m2 nájdete viac ako 300 bikov rôznych kategórií a značiek ako sú KTM, GT, CTM, MONGOOSE a SCHWINN. Sme exkluzívnym predajcom renomovanej americkej značky MARIN na západnom a fracúzskeho výrobcu LOOK na celom Slovensku. V našej predajni ďalej nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov od firiem PEARL IZUMI, FOX, SHIMANO, BONTRAGER, HQBC, CONTINENTAL, ABUS a iných.
Náramky MyBody-ID poznajú nových majiteľov PR článok

Náramky MyBody-ID poznajú nových majiteľov

V priebehu uplynulých týždňov ste spolu s MTBikerom mohli súťažiť o náramky MyBody-ID, ktoré sú praktickým doplnkom pre všetkých aktívne žijúcich ľudí.
Cross Country so Samom Pilgrimom

Cross Country so Samom Pilgrimom

Každý si pod pojmom XC vybaví niečo iné...
P. Velits na úvod Okolo Romandie stratil, triumf Frooma

P. Velits na úvod Okolo Romandie stratil, triumf Frooma

Slovenský cyklista Peter Velits obsadil v úvodnom prológu na pretekoch Okolo Romandie 87. miesto. Na trati medzi La Chable a Brusonom s dĺžkou 7,45 km stratil na víťazného Christophera Frooma z Veľkej Británie 1:17 min.
P. Sagan dvanásty na Valónskom šípe

P. Sagan dvanásty na Valónskom šípe

Slovenský cyklista Peter Sagan obsadil na stredajšej klasike Valónsky šíp dvanáste miesto. Z víťazstva sa tešil Španiel Daniel Moreno z tímu Kaťuša, ktorý dosiahol čas 4:52:33 h. Druhú pozíciu obsadil na pretekoch z Binche do Huy, ktoré merali 205 km, Kolumbijčan Sergio Henao z družstva Sky a tretí skončil jeho krajan Carlos Betancur (AG2R La Mondiale), obaja mali na víťaza trojsekundové manko.
VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost PR článok

VALACHY TOUR, nový seriál závodů pro veřejnost

VELKÉ KARLOVICE – Resort Valachy Velké Karlovice zakládá novou sportovní tradici. Letos poprvé uspořádá na Valašsku seriál čtyř závodů pro veřejnost nazvaný VALACHY TOUR.
V České republice je ojedinělý tím, že spojuje různé disciplíny vytrvalostního charakteru do společného celkového hodnocení.
14. ročník Veľkej ceny Bradla PR článok

14. ročník Veľkej ceny Bradla

Propozície k 14. ročníku cyklistického hoby maratónu na trati Bratislava - Košariská, ktorý je usporiadaný ako spomienka na 94. výročie tragického úmrtia generála M.R. Štefánika
Vienna Air King 2013

Vienna Air King 2013

Okrem fotogalérie vám MTBiker prináša aj čerstvé video z akcie Vienna Air King 2013.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up