Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Made4bike

Test: Montážny stojan Cyclo Tools - ideálna voľba na domáci i profesionálny servis

Test: Montážny stojan Cyclo Tools - ideálna voľba na domáci i profesionálny servis

Montážny stojan je medzi bikermi čoraz žiadanejší produkt. Na trhu je mnoho značiek a verzií montážnych stojanov s rôznymi funkciami. Do MTBIKER centra v Hrádku sa nám dostal na test stojan od anglickej značky Cyclo Tool resp. Weldtide. Na stojane sme vykonávali rôzne jednoduchšie či zložitejšie servisné úkony a samozrejme sme s jeho pomocou skladali nové bicykle.
Test: Výber vhodného maziva pre rozličné podmienky od sucha až po vlhko a blato

Test: Výber vhodného maziva pre rozličné podmienky od sucha až po vlhko a blato

Samozrejme, mazanie nie je žiadna veľká veda a nerád by som ju z toho robil. Každopádne, výber vhodného maziva podľa podmienok nám vie ušetriť starosti a energiu pri výjazde, ale tiež aj následnú údržbu. O to viac, ak máme obmedzené možnosti – napr. v byte - kde si asi ťažko vytiahneme kýbel a hadicu po každej jazde...
Polaris – kompletná ponuka oblečenia od špecialistu na MTB PR článok

Polaris – kompletná ponuka oblečenia od špecialistu na MTB

Polaris nie je na našom trhu veľmi dlho, určite si ale zaslúži pozornosť, pretože táto Anglická značka má vo svojej ponuke zaujímavé kúsky, v ktorých sa spája výborná kvalita a rozumná cena. Aj keď dôvodom vzniku bolo špecifické oblečenie pre MTB, v súčasnosti môže zaujať aj bohatá cestná kolekcia.
Test: chrániče kolien a lakťov Amplifi MKII - nezabúdajte na svoju bezpečnosť

Test: chrániče kolien a lakťov Amplifi MKII - nezabúdajte na svoju bezpečnosť

Keďže vývoj v oblasti cyklistiky ide dopredu priam míľovými krokmi, v obľube sú all-mountain bicykle, ktoré bez problémov zvládajú technickejší terén, a tak by sme nemali zabúdať na svoju bezpečnosť - tým nemyslím len cyklistickú prilbu na hlave. A o to viac, ak zabŕdame do kategórie AM, enduro alebo DH.
Test – OTE, špecialista na výživu z Veľkej Británie

Test – OTE, špecialista na výživu z Veľkej Británie

Musím sa priznať, že pred týmto testom mi názov OTE veľa nehovoril. Po bližšom preskúmaní ich stránky a produktov ale opäť zisťujem, že stále mám čo doháňať vo „vzdelávaní“. OTE je špecialista na športovú výživu z Veľkej Británie, na čom si aj veľmi zakladajú. Všetky výrobky nesú hrdý názov „Proud to be made in Great Britain“.
Test: Batoh Amplifi MKII Stratos – bezpečnosť na prvom mieste

Test: Batoh Amplifi MKII Stratos – bezpečnosť na prvom mieste

Poslednú dobu, keď voľnejšieho času je kvôli pracovnej vyťaženosti menej a menej, dlhšie 50+ km XC výjazdy sa stávajú občasnou víkendovou raritkou. Človek nechce upustiť od svojho hobby a nedajbože zavesiť bicykel na klinec, a tak hľadá voľnú medzeru v uponáhľanej dobe, aby vybehol aspoň na chvíľu na svoj obľúbený trail za domom a napumpoval troška adrenalínu do krvi.
Mazanie a údržba je základ PR článok

Mazanie a údržba je základ

Už viac ako 75 rokov pomáha anglická spoločnosť Weldtite pri údržbe a servise bicyklov po celom svete. Medzi jej brandové značky patrí TF2 - špecialista na mazanie. V sortimente má mazacie oleje, tuky, oleje na reťaze, a to v rôznych formách /tuba, fľaša, dóza, spray/, veľkostiach objemu a samozrejme, v rôznych fyzikálnych vlastnostiach.
POLARIS – Hviezda cyklistického oblečenia PR článok

POLARIS – Hviezda cyklistického oblečenia

Aj napriek veľkej konkurencii v ponuke cyklistického oblečenia, sa na slovenskom trhu objavuje nový hráč – anglická značka POLARIS a do svojho portfólia ju zaradil Made4bike.
Do novej sezóny na slovenský cyklistický trh vstupujú ďalšie renomované značky PR článok

Do novej sezóny na slovenský cyklistický trh vstupujú ďalšie renomované značky

„To najlepšie pre vás a váš bike….“, tak toto vyjadruje náš live motív, vďaka ktorému prinášame na slovenský trh renomované značky, ktoré dlhé roky pôsobia v cyklistickom odvetví nielen v Európe, ale aj na viacerých kontinentoch.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up