Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Slovenský pohár DH - Jasná

Slovenský pohár DH - Jasná

Názov pretekov: DH Jasna

Usporiadateľ: Slovenský zväz cyklistiky

Organizátor: TMR a.s. – TATRYmotion, Demänovská Dolina

Termín konania: Nedeľa 19.6.2011
AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly 2011

13. ročník AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly sa blíži. SCK CYKLO TOUR
Súľov a obec Súľov - Hradná pre Vás v spolupráci s mediálnymi a reklamnými partnermi znova
pripravili atraktívny program a množstvo hodnotných cien. Nezabudnite si poznačiť aktuálny
termín: 18.6.2011! Lacné štartovné do dnes!
55. ročník OKOLO SLOVENSKA

55. ročník OKOLO SLOVENSKA

V termíne 4. až 11. júna 2011 sa uskutoční medzinárodný cyklistický etapový pretek Okolo Slovenska 2011 a prinesie tak závan profesionálnej cestnej cyklistiky aj na Slovensko. Ak sa chcete prísť pozrieť, povzbudiť alebo sa chystáte jazdiť, všetko potrebné nájdete v článku.
Valašskopovažská séria začína už v sobotu

Valašskopovažská séria začína už v sobotu

Česko a Slovensko k sobě mají i po rozdělení velmi blízko. A protože „kilometrov na biku, slivovice a krásných žien bol vždy akútny nedostatok,“ vznikl nový česko-slovenský seriál závodů: Valašsko-povážská MTB séria.
Lapierre Fatranský MTB Maratón

Lapierre Fatranský MTB Maratón

Cyklopozitív klub zo Žiliny vás pozýva na 6. ročník MTB maratónu v Stráňavách pri Žiline. Odštartované bude 4.6.2011 na 3 trate: 76, 50 a 27,5 km. Do 28.5 máte možnosť prihlásiť sa na maratón so zvýhodneným štartovným, tak sa poponáhľajte! Informácie v článku.
Zemplín Tour 15.5.2011

Zemplín Tour 15.5.2011

Všetci sa už veľmi tešime na 2. ročník, ktorý bude v nedeľu 15. mája. Pretekári sa vydajú na 134 km dlhú trať o 10:00 hod., prejazdy sú cez mestá a dediny: Michalovce - časť Biela Hora, Humenné, Snina, Ubľa, Sobrance, Jovsa s cieľom na Vinnom jazere, kde očakávame prvého pretekára okolo 13:30 hod.
Připravuje se boj o železného býka Moravského krasu PR článok

Připravuje se boj o železného býka Moravského krasu

Úspěšných jedenáct ročníků bikemeratonu GT ZASKAR, v nichž startovalo celkem téměř deset tisíc závodníků, má za sebou jejich pořadatel Galant Brno. „Letos jsme chtěli přijít s projektem, který nemá minimálně u nás obdoby....
MAlé KArpatské DObrodružstvo o týždeň

MAlé KArpatské DObrodružstvo o týždeň

14. mája 2011 sa Malé Karpaty v okolí Bratislavy po siedmykrát stanú dejiskom pretekov dvojíc v orientačnej cyklistike – Malého karpatského dobrodružstva (MaKaDo).
Giro 2011 veľmi ťažké, nechýba ani Etna

Giro 2011 veľmi ťažké, nechýba ani Etna

Jedno z hlavných podujatí cyklistickej sezóny 2011 Giro d'Italia odštartuje v Turíne, prvého hlavného mesta Talianska. Stane sa tak pri príležitosti 150. výročia zjednotenia krajiny na Apeninskom polostrove. Preteky sa začnú v sobotu 7. mája tímovou časovkou pri paláci Reggia di Venaria Reale na predmestí Turína a prvá etapa bude viesť k Palazzo Reale v centre mesta. Na druhý deň je na programe etapa z Alby do Parmy, ktorá meria 244 kilometrov.
Author Šela Marathon

Author Šela Marathon

Jeden z najpopulárnejších českých MTB pretekov klope na dvere. Author Šela Marathon sa uskutoční už v sobotu 7.5. v Lipníku nad Bečvou. A keďže je to čo by jeden kameňom dohodil zo Slovenska (80 km), určite na pretekoch nájdete aj známe tváre zo slovenských pretekov. Tu sú propozície akcie.
Župná dvadsiatka v Bratislave

Župná dvadsiatka v Bratislave

Dovoľujem si Vás i Vašich priateľov pozvať v nedeľu 1. mája 2011 o 14,00 na štart cyklojazdy "Župná dvadsiatka" z Tyršovho nábrežia v Petržalke. Cyklojazda je súčasťou tradičného kultúrno-spoločenského a športového víkendu "Bratislavský majáles 2011". Štartovné je ZDARMA.
Račianska časovka 2011, 1. ročník

Račianska časovka 2011, 1. ročník

2. kolo Župného pohára "Na bicykli deťom" pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača sa pôjde už túto nedeľu z amfiteátru v Knižkovej doline v Bratislavskej Rači. Trať meria 6 km a nastúpate na nej 340 metrov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up