Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Okolo Slovenska už v júnovom termíne

Okolo Slovenska už v júnovom termíne

Po deviatich rokoch sa opäť mení termín pretekov Okolo Slovenska, najvýznamnejšieho cyklistického podujatia pod Tatrami. Do ročníka 2001 sa preteky konali v júlovom termíne, od roku 2002 na prelome augusta a septembra. Tentoraz sa uskutočnia od 4. do 11. júna.
1. Zimný MTB Maratón zatiaľ na blate - ale už v sobotu

1. Zimný MTB Maratón zatiaľ na blate - ale už v sobotu

Prihlásenie on-line a platba v hotovosti na kamennom mieste je možná už len dnes do polnoci. Od 19.1.2011 sa on-line registračný system na web stránke uzavrie. Štartovné môžete uhrádzať do polnoci 18.1.2011 za 20,- EUR!!! Využiť môžete všetky typy platieb + môžete využiť "kamenné" registračné miesta.
1. Zimný MTB Maratón - 3. ročník

1. Zimný MTB Maratón - 3. ročník

Ahoj bajker,
Bajkoval si v lete na INTERSPORT Stupava Trophy 2010?
Čo tak overiť si znovu kondičku na snehu ;-)
Chceš byť aj TY jedným z účastníkov 3. ročníku 1. zimného MTB Maratónu na Slovensku? Štartujeme 22.1. 2011 o 11.00 v Marianke a TY môžeš byť opäť pri tom!
Už tento víkend!
ZRUŠENÉ: Winter Air Bachledova

ZRUŠENÉ: Winter Air Bachledova

Ak sa chystáte do Tatier budúci týždeň, nezabudnite si so sebou zobrať aj bike. Máte možnosť totižto zúčastniť sa na 1. ročníku Winter Air Bachledova - zjazdu na snehu (snáď) na zjazdovke v Bachledovej Doline vo Vysokých Tatrách. Podujate bolo z dôvodu zlého počasia zrušené.
Vuelta 2011 po 33 rokoch aj cez Baskicko

Vuelta 2011 po 33 rokoch aj cez Baskicko

Španielske cyklistické preteky Vuelta a Espaňa sa prvýkrát po 33 rokoch vrátia do Baskicka. Trať 66. ročníka jedného z podujatí veľkej trojky predstavili v stredu. Vuelta 2011 bude mať 21 etáp, dve z nich situovali do regiónu Baskicka s dojazdom vo Vitorii a Bilbau. Vuelta naposledy viedla touto severošpanielskou provinciou v roku 1978, keď v nej zrušili časovku v San Sebastiane.
Finančné centrum triatlon

Finančné centrum triatlon

Vonku nám prišla krásna zima a tak sme zosadli zo sediel našich bikov a vrhli sa na zimne športy - lyže, bežky, zimná turistika. A tak po úspešných dvoch MTB maratónoch sme pripravili zimný triatlon. Akciu plnú zábavy a dobrej atmosféry, kde sa môžete zabaviť a merať si sily v troch disciplínach...
Existuje alergia na chlad?

Existuje alergia na chlad?

Pri vzniku a rozvoji alergií môžu hrať veľký význam, okrem iného, aj náhle zmeny teploty prostredia - ako napríklad chlad, ktorý pôsobí na vyplavovanie určitých látok, ktoré môžu vyvolávať klinické prejavy zvýšenej reaktivity na slizniciach horných, stredných, ale aj dolných dýchacích ciest, očných spojiviek, ale aj kože.
Vplyv športu na odolnosť organizmu

Vplyv športu na odolnosť organizmu

Je všeobecne známe, že v poslednom období jedinci málo spia, nekvalitne sa stravujú, sú často stresovaní a majú nedostatočný pohyb a pobyt na čerstvom vzduchu. Dôsledkom toho je znížená telesná zdatnosť, malá otužilosť, vyčerpanosť
a znížená odolnosť proti chorobám.
Davorin XCM Slovak Paradise 2010

Davorin XCM Slovak Paradise 2010

Obľúbený MTB maratón nádherným prostredím Slovenského Raja odštartuje tento ročník už o týždeň, v sobotu 18.9. Organizátori pripravili zaujímavé novinky, o ktorých si prečítate v propozíciach v článku.
3. ročník MTB maratónu okolo Mlyniek

3. ročník MTB maratónu okolo Mlyniek

MTB maratón vedie po lesných kamenistých cestách a zvažniciach, turistických značených cestách, ako aj značených cyklotrasách, miestami pretína aj štátnu asfaltovú cestu. Má náročné, aj menej náročné stúpania a klesania, striedajúce sa s prekrásnymi výhľadmi na Slovenský raj, Slovenské Rudohorie a Nízke Tatry.
Šarišský Cyklomaratón 2010

Šarišský Cyklomaratón 2010

Pozvánka a propozície Šarišského Cyklomaratónu 2010, ktorý sa uskutoční už túto sobotu v Sabinove.
Kráľovský maratón v lone prírody a histórie

Kráľovský maratón v lone prírody a histórie

Pred miliónmi rokov sa pôsobením minerálnych prameňov, tlaku a tepla, začali z hornádskej kotliny dvíhať vrstvy sedimentov, aby sa z nich postupom času vytvaroval jeden z najväčších travertínových vrchov na Slovensku- Dreveník. Okolo neho tými istými silami vyrástlo zopár menších skalných súrodencov a vytvorili tak neopakovateľnú prírodnú scenériu, nečudo, že už v dobe kamennej si jednu z týchto skál vybrali ľudia na osídlenie...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up