Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Reportaz

Bikeri v centre mesta (Ružomberok)

Bikeri v centre mesta (Ružomberok)

Hlavne Ulica Podhora v sobotu poobede žila cyklistickou novinkou, ktorú vymyslel a so svojim okruhom spolupracovníkov zrealizoval Peter Cigaňák. Išlo o MTB kritérium mesta pod názvom Ružomberské schody, ktoré pripravili firma Propet, Lyžiarsky oddiel Pro Ski a Mesto Ružomberok. Video
Slovenská Oska 2011

Slovenská Oska 2011

Dá sa obísť Slovensko po okrajoch za 9 dní na cestnom bicykli? A aké sú to vlastne tie "hraničné" cesty? Existujú vôbec? "To neobídete" - vraveli mnohí.
CMS Púchovský MTB Maratón 2011 - fotoreport

CMS Púchovský MTB Maratón 2011 - fotoreport

Púchov sa v sobotu stal dejiskom CMS Púchovského MTB Maratónu. 45km trať spomedzi dvoch stoviek bikerov najrýchlejšie zvládol Karel Hartl za 2:04:44, medzi hobbíkmi bol najrýchlejší Roman Kašpar s takmer 6 minútovým mankom na Hartla. Ženskú kategóriu s prehľadom vyhrala Lenka Hartlová. Prinášame 156 fotiek a výsledky.
Svätojurský Blesk 2011

Svätojurský Blesk 2011

15.septembra sa konal už šiesty ročník obľúbenej časovky Svätojurský Blesk. Ja som toto podujatie navštívila prvý krát ale keďže nemám cestný stroj tak som ráno na Reigna nahodila „cestné“ plášte aby som do toho mohla dupnúť. Po príchode na miesto štartu som bola prekvapená zo skromnej účasti no pár známych tvárí som našla. Registrácia prebehla svetelnou rýchlosťou a termín štartu vyznačený na čísle udával, že mám vyše hodiny čas.
Svätojurský Blesk 2011 - fotoreport

Svätojurský Blesk 2011 - fotoreport

Takmer tri stovky fotiek zo Svätojurského Blesku, tradičnej cyklistickej časovky v Svätom Jure pri Bratislave. S 7.5 km trasou s prevýšením 320 metrov si tento rok najrýchlejšie poradil Ján Gálik v čase 17:39. Najrýchlejšou ženou bola Andrea Juhásová v čase 24:00.
Specialized Rallye Sudety 2011

Specialized Rallye Sudety 2011

U našich západných susedov majú Sudety povesť najťažšieho MTB maratónu a vraví sa, že „Kdo nejel Sudety, není bajker“... Maratón sa odohráva v prostredí CHKO Broumovsko, centrom celého diania je mestečko Teplice nad Metují a dominantou celej oblasti sú úžasné Adršpašsko-Teplické skaly (krkolomnejší názov snáď ani neexistuje :) ), ktoré sú rajom lezenia.
Valašský MTB Král obrazom

Valašský MTB Král obrazom

Fotoreport z moravských Huslenek, niekoľko kilometrov od slovenských hraníc, kde sa cez víkend išiel maratón Valašský MTB Král 2011
Fotoreport z Davorin XCM Maratónu

Fotoreport z Davorin XCM Maratónu

Prinášame aj vyše 1.000 snímkov od Petra Šofranka ako fotoreportáž z Davorin XCM Maratónu v Slovenskom Raji z 10. septembra.
V Hrabušiciach víťazne M. Lami a Juhásová

V Hrabušiciach víťazne M. Lami a Juhásová

V sobotu sa konal ôsmy ročník Davorin XCM Slovak Paradise, MTB maratónu v Slovenskom Raji. Počasie prialo bikerom, ktorých sa na štart postavili vyše štyri stovky. Najrýchejší bol František Lami a Elena Ondášová na krátkej a Mišo Lami a Andrea Juhásová na dlhej. V článku je 655 fotiek od drotára.
Fotoreport z Kráľovského maratónu

Fotoreport z Kráľovského maratónu

Vyše 840 fotiek z tohtoročného Kráľovského Maratónu, ktorý sa konal v sobotu 3.9 pod Spišským hradom. Takmer istotne sa tu všetci nájdete. O akcii si môžete prečítať v reportáži od Katka.
Kráľovský MTB maratón 2011

Kráľovský MTB maratón 2011

4. ročník Kráľovského MTB maratónu sa do mojej pozornosti dostal takmer v hodine 12-tej aj napriek tomu, že je súčasťou Cyklomaratónskej série. Bezprostredne po minulotýždňovom Dubničáku som len tak zo zvedavosti zavítal na jeho domovské stránky, pozrel profil a parametre dlhej trasy, predbežnú štartovnú listinu a k tomu samozrejme dlhodobé predpovede počasia a keďže tie boli pozitívne, tak bolo viac menej rozhodnuté. Nechám sa prekvapiť, čo za terény sa jazdia v okolí Spišského hradu.
Zlaté Mince Valašská 50ka - fotoreport

Zlaté Mince Valašská 50ka - fotoreport

Fotoreport zo ZLATÉ MINCE Valašská padesátka 2011, ktorá sa išla v sobotu 3.9 vo Vsetíne, čo by kameňom dohodil od slovenských hraníc.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up