Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

MarathonMan – Europe 2014 PR článok

MarathonMan – Europe 2014

13. ročník najstaršieho a najväčšieho európskeho seriálu na horských bicykloch sa rýchlo blíži.
Úvodné podujatie pri jazere Lago di Garda odštartuje už 3. mája v talianskej Rive. Tradične je súčasťou programu trojdňového festuvialu. Aj Vy tak máte šancu byť opäť pri tom.
Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014 PR článok

Pozvánka: 1. kolo Slovenského pohára MTB XCO 2014

Už o týždeň v Lesoparku Bôr (Turčianske Teplice) štartuje Slovenský pohár MTB... Do 9.4.2013 sa môžete zapojiť aj do súťaže o tri štartovné.
Astma a športové výkony na jar

Astma a športové výkony na jar

Zima poskytujúca úľavu od vonkajších alergénov je za nami. Pre ľudí s astmou a alergiami to znamená najvyššiu pozozornosť. Tradičné jarné ťažkosti, keď slzy tečú prúdom, škriabe vás hrdlo, svrbia sliznice a z nosa sa vytvorí vodovod, sipot v pľúcach či pocit tlaku na hrudi si opäť vynucujú pozornosť.
Test kamery Liquid Image Ego Full HD

Test kamery Liquid Image Ego Full HD

V oblasti malých športových kamier, ktoré ponúkajú skvelý pomer cena/výkon konkurencia veru obrovská nie je. O to viac nás teší, že sa nám do rúk na test dostal v skutku zaujímavý kúsok v podobe kamery Liquid Image Ego Full HD za 129,- EUR. Zaujme najmä skvelou cenou, no po výkonnostnej stránke sa nemá taktiež začo hanbiť.
Lapierre-CMS Downhill Team

Lapierre-CMS Downhill Team

Nový Lapierre – CMS DH team vstupuje do blížiacej sa sezóny vo veľkom štýle. S novými bicyklami a vybavením prichádza tiež nový tímový videoedit od MK video production z Bikecentra v Kálnici. Video vás 100% naladí pred blížiacim sa víkendom!
Radosť pozerať na takú jazdu

Radosť pozerať na takú jazdu

Chris Akrigg v ďalšom zo svojich namakaných videí opäť nesklamal. Prvá minúta videa je síce len slabší úvod, ale potom je to už paráda!
Otvorenie stredoeurópskej pretekárskej sezóny v cross-country

Otvorenie stredoeurópskej pretekárskej sezóny v cross-country

Už 23. ročník pretekov Klassik Kamptal Trophy – Langenlois/Zöbing prilákal do rakúskej vinárskej dediny Zöbing množstvo pretekárov z 15 krajín na kvalitne obsadené preteky kategórie UCI C1.
Novinka: Výjazdy, teamy a rebríčky v sekcii bikeri na MTBiker.sk

Novinka: Výjazdy, teamy a rebríčky v sekcii bikeri na MTBiker.sk

Od 1. apríla rozširujeme sekciu bikeri o nové možnosti evidencie výjazdov, teamov a porovnávania bikerov v rebríčkoch. Radi by sme Ti ich v stručnosti predstavili.
Výherci súťaže o štartovné na LAPIERRE Enduro Warm Up v Kálnici PR článok

Výherci súťaže o štartovné na LAPIERRE Enduro Warm Up v Kálnici

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre.
Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2014

Sezóna pomaly ale isto začína a s ňou sa blíži aj 8. ročník už pomaly kultového etapového preteku Beskidy MTB Trophy. Tento rok sú pripravené opäť 4 etapy ktoré vedú tým najlepsím čo Beskydy ponúkajú na území Poľska, Česka a Slovenska.
Mať len bicykel nestačí. Na tie ostatné veci je tu forbike.sk PR článok

Mať len bicykel nestačí. Na tie ostatné veci je tu forbike.sk

Málokto z nás sa ráno pohne z domu bez mobilu, peňaženky, kľúčov. Podobné je to aj u cyklistov. Sadnúť na sedlo bez poriadneho oblečenia, prilby či osvetlenia môže byť ozaj riskantné.
Sagan oddychoval a odstúpil z pretekov

Sagan oddychoval a odstúpil z pretekov

Víťazom 2. etapy trojdňových cyklistických pretekov VDK-Driedaagse De Panne-Koksijde, ktorá merala 206 km a vrcholila v Koksijde, sa stal v špurte hlavného pelotónu Talian Sacha Modolo z tímu Lampre Merida. Slovenský cyklista Peter Sagan nastúpil do etapy v bielom drese lídra pretekov, keďže zvíťazil v utorkovej 1. etape.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up