Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Trio slovenských cyklistov na finále SP a MS do Kanady

Trio slovenských cyklistov na finále SP a MS do Kanady

Vo finálových pretekoch Svetového pohára zdravotne hendikepovaných cyklistov v kanadskom mestečku Matane (23. - 25. augusta) asi 400 km severovýchodne od Québecu budú štartovať traja slovenskí reprezentanti.
Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí PR článok

Cyklistický chlieb sa lámal v Košeckom Podhradí

Tradične vysokú úroveň, športovú i spoločenskú malo 3. kolo tohtoročného Považsko-Strážovského pohára horských bicyklov, ktoré sa v prvú augustovú nedeľu uskutočnilo v prekrásnom prostredí futbalového stánku Slovana Košecké Podhradie. Už po tretí raz v histórii ho tu v rámci dlhodobej pohárovej súťaže MTB XCO pripravil jeho hlavný garant a iniciátor - Klub športových nadšencov Košecké Podhradie - známy široko ďaleko nielen rôznorodosťou svojich klubových aktivít a skvelými športovými výsledkami svojich členov, ale aj precíznou prácou svojho početného, odborne mimoriadne zdatného organizačného štábu.
90 Seconds with Dylan Sherrard

90 Seconds with Dylan Sherrard

Whistler – aktuálna téma posledných dní a preto tu máme ďalšie video z tejto ríše snov
Fox Air DH Coverage - Crankworx Whistler 2013

Fox Air DH Coverage - Crankworx Whistler 2013

Chcete vidieť neskutočnú divácku atmosféru, legendy DH v akcii, whipy ako z veľkej knihy alebo banán na bicykli? Nech sa páči!
Pozvánka na otvorenie singletrailu Bíla PR článok

Pozvánka na otvorenie singletrailu Bíla

Obec Bílá se snaží být nejen jedničkou mezi zimními středisky Beskyd, ale intenzívně usiluje o to stát se předním bikovým centrem. Poslední prázdninový víkend se zde slavnostně otevřou dvě nové trasy singletrailů, které se zde za podpory Moravskoslezského kraje v tomto roce vybudovaly.
Peter Sagan by mal rok 2014 začať opäť v Argentíne

Peter Sagan by mal rok 2014 začať opäť v Argentíne

Slovenský cyklista Peter Sagan by mal aj súťažný rok 2014 začať na pretekoch Tour de San Luis v Argentíne. Organizátori podujatia ho predstavili spoločne s Britom Markom Cavendishom (Omega Pharma-Quick Step), Talianom Vincenzom Nibalim (Astana) a Kolumbijčanom Nairom Quintanom (Movistar) ako najväčšie hviezdy pripravovaných pretekov, ktoré figurujú v kalendári UCI v kategórii 2.1. Tour de San Luis sa uskutoční od 19. do 26. januára, v približne rovnakom termíne sa pôjde v Austrálii aj úvodné podujatie WorldTour Tour Down Under.
Nukeproof Mega 275

Nukeproof Mega 275

27,5" mánia sa nevyhla ani trail modelu Mega značky Nukeproof, pozrite si oficiálne video tejto novinky na sezónu 2014
Martin Velits ostáva v tíme OPQS

Martin Velits ostáva v tíme OPQS

Slovenský cyklista Martin Velits ostáva naďalej v tíme Omega Pharma-Quick Step. S doterajším zamestnávateľom predĺžil o jeden rok zmluvu. Martin Velits bude na rozdiel od posledných rokov v tíme sám, jeho dvojča Peter odchádza do družstva BMC.
Fotogaléria Craft 1000 Miles Adventure 2013

Fotogaléria Craft 1000 Miles Adventure 2013

Fotogaléria z ultramaratónu Craft 1000 Miles Adventure 2013. Tretí ročník závodu naprieč Česko – Slovenskom ste spolu s MTBikerom mohli sledovať vďaka Latankovým reportom prípadne vďaka webu 1000miles. Fotogaléria je záverečnou bodkou za touto výnimočnou akciou, ktorej by ste určite mali venovať pozornosť – či už kvôli jedinečnosti akcie samotnej alebo extrémnemu odhodlaniu a výkonom jednotlivých účastníkov. Víťazom ročníkú 2013 sa stal Ján Tyxa s „časom“ 8d 2h 17m. Kompletné výsledky nájdete na www.1000miles.cz, jednotlivé reporty z priebehu akcie nájdete tu
Ďalšie body do hodnotenia UCI na JBG-2 MTB RACE

Ďalšie body do hodnotenia UCI na JBG-2 MTB RACE

Ďalšie body do rangingu UCI získali v sobotu slovenskí reprezentanti na JBG-2 MTB RACE, pretekoch kategórie UCI C2 v Ustroni v Poľsku. V kategórii Muži Elite obsadil Michal Lami 2. miesto (20 bodov), Martin Haring 5. miesto (10 bodov) a Jozef Bebčák 10. miesto (1 bod). František Lami skončil v kategórii U23 na 2. mieste (6 bodov).
Lapierre Zesty 314 – zábavný Francúz

Lapierre Zesty 314 – zábavný Francúz

Francúzsku značku Lapierre určite netreba predstavovať, tento výrobca je na našom trhu dobre známy a obľúbený. Za zmienku možno stojí fakt, že v súčasnej dobe značka vyrába viac ako 90.000 bicyklov ročne v troch závodoch vo Francúzsku. Poďme sa teda bližšie pozrieť na zúbok Trail / Allmountain modelu Zesty 314.
Istotu MS majú Saganovci a Velitsovci, ostávajú 2 miesta

Istotu MS majú Saganovci a Velitsovci, ostávajú 2 miesta

Slovenskí cyklisti pôsobiaci v tímoch WorldTour Peter a Juraj Saganovci a Peter a Martin Velitsovci majú istotu pre preteky s hromadným štartom na majstrovstvách sveta v talianskej Florencii (22. - 29. septembra).
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up