Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Polc tretí na pretekoch v Innsbrucku

Polc tretí na pretekoch v Innsbrucku

Slovák Filip Polc skončil v sobotu na treťom mieste na pretekoch Nordkette Downhill.Pro v horskej cyklistike v rakúskom Innsbrucku. Za víťazným domácim Bennim Purnerom (10:03,34 min) zaostal o 5,57 s. Druhý bol Novozélanďan Wyn Masters (+4,11).3. Filip Polc (SR) +5,57
Quintana víťazom 20. etapy, Sagan obháji zelený dres

Quintana víťazom 20. etapy, Sagan obháji zelený dres

Kolumbijčan Nairo Alexander Quintana sa stal víťazom sobotňajšej 20. etapy na 100. ročníku najslávnejších cyklistických pretekoch Tour de France, ktorá viedla z Annecy do Annecy-Semnoz a merala 125 km. Dvadsaťtriročný jazdec tímu Movistar preťal pásku na vrchole kopca Semnoz pred Španielom Joaquinom Rodríguezom a Britom Christopherom Froomom.
Fat Bike Growler Style

Fat Bike Growler Style

Pri predstavovaní noviniek na sezónu 2014 sa u mnohých výrobcov objavili tzv. Fat biky. Pýtate sa načo je takýto stroj vhodný keď nie je sneh? No predsa na jazdu po vašom obľúbenom traily pre fľašu piva!
Noční jazdci

Noční jazdci

Ošľahaní vetrom, drsní, zarastení. Pokoj a rozvahu im čítať z očí. Ako osamelí vlci sa plížia horou. Pomaly, isto.
Ogerocks

Ogerocks

Nalaďte sa na tú správnu vlnu s tímom ORICA GreenEDGE
Da Costa víťazom 19. etapy

Da Costa víťazom 19. etapy

Rui Alberto Faria da Costa sa stal tretíkrát v kariére víťazom etapy na cyklistických pretekoch Tour de France, keď triumfoval v piatkovom 19. pokračovaní 100. ročníka z Bourg-d'Oisans do Le Grand-Bornand. Dvadsaťšesťročný Portugalčan deväťnásť kilometrov pred cieľom 204,5 km dlhej etapy - keď cestu zmáčali dažďové kvapky - vystriedal na čele Francúza Pierra Rollanda. V cieli mu namerali čas 5:59:01 h. Da Costa zvíťazil aj v utorňajšej 16. etape, predtým sa tešil ešte v roku 2011.
Wheelie na Alpe d'Huez

Wheelie na Alpe d'Huez

Peter Sagan znova a znova...tento krát vyburcovaný davom divákov opäť ukázal že si Tour náležite užíva.
Riblon potešil na Alpe d´Huez domácich fanúšikov

Riblon potešil na Alpe d´Huez domácich fanúšikov

Francúz Christophe Riblon vyhral štvrtkovú kráľovskú etapu 100. ročníka cyklistických pretekov Tour de France, ktorá viedla z Gapu na vrchol Alpe d´Huez a merala 172,5 km. Tridsaťdvaročný jazdec tímu Ag2r napravil chuť domácim fanúšikom a vybojoval pre Francúzsko prvé tohtoročné víťazstvo. Riblon si v etape s dvoma prejazdmi legendárneho Alpe d´Huez vybojoval druhé víťazstvo na "starej dáme" v kariére, v roku 2010 vyhral na Ax 3 Domaines. Na 2. mieste v 18. etape skončil s odstupom 59 sekúnd Američan Tejay van Garderen, tretí finišoval Talian Moreno Moser.
Lauf Trail Racer

Lauf Trail Racer

Ako väčšina revolučných nápadov, aj myšlienka na vytvorenie odpruženej vidlice bez pohyblivých častí vznikla pri pohári piva. Počas Vianoc roku 2010 sa v Reykjavíku stretol biker Avid s inžinierom Benediktom, ktorý v tom čase pracoval pre spoločnosť zaoberajúcou sa výrobou kompozitových protetik. Svoju myšlienku na super ľahkú revolučnú vidlicu posunuli k ďalšiemu známemu – priemyselnému inžinierovi Gudbergovi Bjornssonovi.
ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel PR článok

ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel

ŠKODA AUTO prichádza na trh so svojím prvým elektrobicyklom - ŠKODA Green E Line. Na jedno nabitie ponúka dojazd až 105 kilometrov. Záujemcovia si môžu novinku zakúpiť už dnes v obchodnej sieti mladoboleslavskej značky alebo v e-shope ŠKODA AUTO.
Froome potvrdil žltý dres aj v časovke

Froome potvrdil žltý dres aj v časovke

Brit Christopher Froome potvrdil žltý dres aj v stredajšej časovke v rámci 17. etapy cyklistickej Tour de France. Na náročnej kopcovitej 32 km trati z Embrunu do Chorges sa tešil zo štvrtého etapového triumfu v kariére a tretieho na 100. ročníku Tour.
Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu -  MTB ENDURO KRÁĽ 2013 PR článok

Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu - MTB ENDURO KRÁĽ 2013

Drsné hory, náročné výjazdy, rýchlostné skúšky, preteky s časom vs. vytrvalosť, technika, stratégia a rozvaha pretekárov - to všetko je MTB ENDURO!
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up