Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

H - triathlon Senica 2013 PR článok

H - triathlon Senica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 4 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H-TRIATHLON SENICA 2013. Pretek sa uskutoční v sobotu 20. Júla 2013 v priestoroch rekreačnej oblasti Kunov - Senica.
Na bicykli okolo Slovenska

Na bicykli okolo Slovenska

Nápad, ktorý som nosil v hlave niekoľko rokov. Neustále som to odkladal a vždy sa našiel dôvod, prečo cestu nezrealizovať. Tento rok sa však moje odhodlanie vystupňovalo na maximum a práve preto už v tejto chvíli šliapem do pedálov. Spolu so mnou sa na cestu vydal aj poľský kolega Lukasz, ktorý sa o akcii dozvedel na internete.
Continental Novodubnický maratón 2013 PR článok

Continental Novodubnický maratón 2013

19.ročník vytrvalostného preteku horských bicyklov a jednokoliek chrbtami a údoliami Strážovských vrchov v okolí Novej Dubnice (oblasť Nová Dubnica, Trenčianske Teplice, Omšenie, Baske, Dolná a Horná Poruba, Ilava). Continental Novodubnický maratón je najstarší MTB maratón na Slovensku a zároveň historicky najťažší MTB maratón na Slovensku (trať KING mala v roku 2000 dĺžku 167km a prevýšenie 5233m). Na trati BASIC vyhlasujeme otvorené majstrovstvá Slovenskej republiky v jednokolkách
Da Costa vyhral etapu, Velits bol v úniku

Da Costa vyhral etapu, Velits bol v úniku

Portugalčan Rui Alberto Faria da Costa sa stal druhýkrát v kariére víťazom etapy na Tour de France, keď triumfoval v utorkovom 16. pokračovaní 100. ročníka z Vaisol la Romaine do Gapu. Vďaka nástupu pred záverečnou horskou prémiou 15 km pred cieľom triumfoval jazdec tímu Movistar s náskokom 42 sekúnd pred Francúzom Christophom Riblonom. Tretí finišoval ďalší domáci pretekár Arnold Jeannesson. Slovenský cyklista Peter Velits bol počas dňa aktívny, nechýbal v únikoch a napokon skončil na 11. mieste s mankom 1:04 min na víťaza.
O hlúpom Janovi

O hlúpom Janovi

Bol raz jeden hlúpy Jano. Keď spal, vyzeral ako v poriadku. Keď otvoril ústa, bolo to horšie a keď sa pohol z domu, bol magnetom na prúsery. Hlavičku mal sice peknú, ale dutú. Napriek tomu ho dali rodičia študovať. Budeš kresliť mapy -povedal mu otec, keď mal hlúpy Jano 15 rokov. A tak sa v škole učil ako sa kreslí sever, že ružovou farbou sa značí štátna hranica a podobne.
Júnové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si najnovšie číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného dočítate,kde napríklad premávajú cyklobusy v banskoBystrickom kraji, ako rieši cyklistickú dopravu švédske Orebro, postrehy z cyklokonferencie Velocity Global 2013 vo Viedni a ešte oveľa viac.
Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013 PR článok

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa 11. ročníku športovo - kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí vyžrebujeme možno práve Teba! Viac informácii o Stupava Trophy 2013 nájdete na webe alebo v propozíciach
Pozvánka na Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO PR článok

Pozvánka na Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO

BMX klub košický šarkaň a Misia 24 pozývajú 20.-21.7.2013 pretekárov a divákov do Športovorekreačného strediska Jahodná pri Košiciach na Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike v disciplínach eliminátor a crosscountry.
6 hours Bike&Fun - 6 hodinová zábavička na bicykli PR článok

6 hours Bike&Fun - 6 hodinová zábavička na bicykli

Druhý ročník úspešného športovo-oddychového-zábavného stretnutia rekreačných bicyklistov, nepretekárov s cieľom trochu bicyklovať v lese, na čerstvom vzduchu, pritom sa stretnúť s kamarátmi, bicyklistami, a pritom sa najesť, napiť, vyskúšať si nové bicykle, niečo nové sa naučiť, zabaviť sa a doniesť si domov aj nejakú užitočnú cenu z Tomboly.
Peter Sagan baví divákov na Tour

Peter Sagan baví divákov na Tour

Peter Sagan si na Tour okrem skvelých etapových výsledkov našiel čas aj na pobavenie divákov pred stúpaním na legendárny Mont Ventoux
TdF 15. etapa: Froome si poistil vedenie, Sagan zelený dres

TdF 15. etapa: Froome si poistil vedenie, Sagan zelený dres

Brit Chris Froome dominuje na Tour de France. Držiteľ žltého trička vyhral nedeľňajšiu 15. etapu z Givors na obávaný vrchol Mont Ventoux, ktorá merala 242,5 km. Vďaka fantastickému nástupu 7 km pred cieľom sa odpútal od najväčších súperov a neohrozene stúpal do cieľa. V závere ešte bojoval s Nairom Alexandrom Quintanom o etapové prvenstvo, ale aj tento súboj vyhral. Dvadsaťosemročný rodák z kenského Nairobi sa radoval v nedeľu z tretieho individuálneho etapového prvenstva na Tour de France v kariére. V cieli mal Quintanom náskok 29 sekúnd, tretí finišoval Mikel Nieve Ituralde zo Španielska s odstupom 1:23 min.
TdF 14.etapa: Z úniku najviac vyťažil Trentin, pelotón zaostal

TdF 14.etapa: Z úniku najviac vyťažil Trentin, pelotón zaostal

Talian Matteo Trentin prekvapujúco vyhral sobotňajšiu 14. etapu cyklistických pretekov Tour de France, ktorá viedla zo Saint-Pourcain sur Sioule do Lyonu a merala 191 km. Pre tím Omega Pharma-Quick Step pridal po dvoch triumfoch Marka Cavendisha a časovkárskom Tonyho Martina štvrté etapové prvenstvo. V záverečnej taktickej bitke sa radoval z prvého etapového triumfu na Tour v kariére. Stal sa prvým Talianom, ktorý sa tešil na 100. ročníku. Na páske zdolal Švajčiara Michaela Albasiniho a Američana Andrewa Talanského. Pelotón aj s lídrom pretekov Christopherom Froomom prišiel do cieľa s výraznou stratou 7:17 min. Boli v ňom na 78. mieste Peter Velits a na 105. priečke Peter Sagan. Jazdec tímu Cannondale naďalej vedie bodovaciu súťaž o zelený dres.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up