Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Giro 2014 sa nezačne na Slovensku, ale v Belfaste

Giro 2014 sa nezačne na Slovensku, ale v Belfaste

Cyklistické preteky Giro d´Italia sa nebudú v roku 2014 začínať na Slovensku, ako o tom v minulosti uvažovali viacerí členovia vlády SR. Jedno z troch podujatí Grand Tour odštartuje v roku 2014 v severoírskom Belfaste, etapovými mestami počas prvých troch dní budú aj Armagh a írska metropola Dublin. Niektoré z tria slávnych pretekov navštívili túto časť Európy v naposledy v roku 1998, keď sa tam konala časť Tour de France.
The rise of Peter Sagan

The rise of Peter Sagan

Ako sa rodí legenda...
Pervis sa dočkal prvého zlata

Pervis sa dočkal prvého zlata

Francúz Francois Pervis sa stal majstrom sveta v súťaži na 1 km s pevným štartom na svetovom šampionáte v bieloruskom Minsku. Dvadsaťosemročný francúzsky reprezentant ukončil dlhé čakanie na najcennejší kov z MS v tejto disciplíne, keď v minulosti získal štyrikrát bronz a raz striebro. Pervis triumfoval pred Simonom van Velthoovenom z Nového Zélandu. V stíhacích pretekoch jednotlivkýň triumfovala Američanka Sarah Hammerová pred dvojicou Austrálčaniek.
Why we love Downhill

Why we love Downhill

Máme tu aj nejakých DH fanúšikov?
Polcsterova víťazná jazda -  Descida Das Escadas

Polcsterova víťazná jazda - Descida Das Escadas

Filip Polc to na schodoch a v meste naozaj vie, pozrite si ako vyzerala jeho víťazná jazda z víkendového preteku v Brazílii.
Nový seriál MTB maratónov na Slovensku PR článok

Nový seriál MTB maratónov na Slovensku

Športový klub „HORAL – ALTO Slovakia“ vyhlasuje nový seriál MTB maratónov na Slovensku. Nesie názov SLOVAK XCM TOUR a jeho súčasťou je sedem maratónov na Slovensku a dva partnerské preteky v zahraničí.
Juraj Sagan zarezáva na Malorke

Juraj Sagan zarezáva na Malorke

Slovenský cyklista Juraj Sagan v službách talianskeho tímu Cannondale Pro Cycling absolvoval prvé tohtoročné preteky pod názvom Santos Tour Down Under v Austrálii. Po krátkom pobyte v rodnej Žiline sa presunul v prvej polovici februára spoločne s trenčianskou Duklou na sústredenie na Malorku, kde ešte zotrvá do konca týždňa.
The Harlem Shake

The Harlem Shake

YouTube fenomén, Harlem Shake, sa nevyhýba ani cyklistom...
Jurkovič tretí na pretekoch EP vo Vimperku

Jurkovič tretí na pretekoch EP vo Vimperku

Slovenský reprezentant Tomáš Jurkovič obsadil tretiu priečku na podujatí Európskeho pohára v zimnom triatlone v českom Vimperku. Prvé miesto si vybojoval Rus Pavel Andrejev, druhý skončil jeho krajan Jevgenij Kirillov.
Mestský zjazd v Santose pre Polca

Mestský zjazd v Santose pre Polca

Slovenský reprezentant Filip Polc sa stal víťazom nedeľňajšieho mestského zjazdu v brazílskom Santose. Tridsaťročný Pezinčan triumfoval vo finále 69 stotín sekundy pred Marcelom Gutierrezom z Kolumbie, tretí skončil domáci pretekár Henrique Miranda Wallace (+1,92 s). V semifinále dosiahol najlepší čas Gutierrez pred Polcom.
Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel? PR článok

Ako bolo na konferencii Aby Šport Nebolel?

Prinášame vám zopár zaujímavých poznatkov a postrehov, ktoré odzneli z úst odborníkov na konferencii “Aby Šport Nebolel” 9. 2. 2013 v Bratislave.
the fourteenth

the fourteenth

Opäť ženské video ku ktorému netreba ďalšie komentáre
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up