Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

New World Disorder 1

New World Disorder 1

Kúsok histórie....pamätáte?
Horyzonty 2012

Horyzonty 2012

Nezabudnite že už tento týždeň sa uskutoční festival dobrodružných filmov HoryZonty.
INTO THIN AIR

INTO THIN AIR

Pohodové jazdenie na pohodovom traile...
Armstrong sa odpojil od Livestrong

Armstrong sa odpojil od Livestrong

Charitatívny projekt Livestrong formálne viac nemá nič spoločné so svojím zakladateľom, bývalým americkým cyklistom Lanceom Armstrongom. Antihrdina údajne najdômyselnejšieho dopingového podvodu v dejinách športu sa k 4. novembru vzdal svojej pozície v rade riaditeľov Livestrong. Z funkcie prezidenta odstúpil už 17. októbra, teda krátko pred tým, ako Medzinárodná cyklistická únia (UCI) potvrdila jeho doživotný dištanc a anulovala výsledky ním dosiahnuté po auguste 1998, medzi nimi aj sedem prvenstiev na Tour de France bez prerušenia. Aj svoj posledný krok vo vzťahu k Livestrong vysvetlil Armstrong snahou chrániť značku pred následkami odhalení o jeho dopingovej minulosti.

Maxcyklomaraton dokument

Maxcyklomaraton dokument

Video dokument o výnimočnom cestnom ultramaratóne ktorého trasa s dĺžkou 579.5 km viedla zo Záhorská Vsi do Novej Sedlice.
Armstrong zverejnil provokatívnu fotografiu

Armstrong zverejnil provokatívnu fotografiu

Americký cyklista Lance Armstrong v nedeľu podráždil športovú verejnosť, keď prostredníctvom sociálnej siete Twitter zverejnil fotografiu, na ktorej pózoval so siedmimi "víťaznými" dresmi z Tour de France. "Leňoším si doma v Austine," doplnil popis k snímke. Armstrongov "tweet" vyvolal na internete veľkú kontroverziu, obrázok do nedeľňajšieho popoludnia videlo viac ako 100-tisíc ľudí

UCI a podnikatelia začali rokovať o Lige majstrov

UCI a podnikatelia začali rokovať o Lige majstrov

Cyklistika by mohla mať vlastnú Ligu majstrov, v ktorej by boli popredné svetové preteky. Vytvoriť novú štruktúru cyklistických podujatí, ktorá bude mať vlastné hodnotenie, chce mať transparentnejšie delenie televíznych príjmov a viac transparentnú antidopingovú kampaň sa snaží český miliardár Zdeněk Bakala s podporou obchodného partnera Bressela Koka. Bakala je vlastníkom cyklistického tímu Omega Pharma-QuickStep.

Local trails ala cx

Local trails ala cx

CX sezóna v plnom prúde tak niečo tematické na večer - vyzerá že to má celkom v ruke.
Rapha Continental: Bohemia

Rapha Continental: Bohemia

Starší no kvalitný dôkaz že aj z cestnej cyklistiky sa dá spraviť podarené video.
R. Vargu potešil prienik do svetovej elity

R. Vargu potešil prienik do svetovej elity

Slovenský reprezentant Richard Varga sa počas tohto roka výrazne zapísal do povedomia svetového triatlonu. Najlepší svetový plavec medzi súčasnými triatlonistami je prvý Slovák, ktorý v tomto športe úspešne dokončil olympijskú súťaž. Na hrách XXX. olympiády v Londýne obsadil v konkurencii 54 súperov výborné 22. miesto a v polovici októbra sa na majstrovstvách sveta na Novom Zélande druhýkrát stal svetovým šampiónom v akvatlone v elitnej mužskej kategórii. U "protinožcov" si zopakoval triumf z MS 2010 v Budapešti, kde stál prvýkrát na najvyššom stupni medzi svetovými akvatlonistami.

Amazing Freeride Forest

Amazing Freeride Forest

Freeride video s neskutočnou atmosférou.
Wigginsa zrazilo auto, skončil v nemocnici

Wigginsa zrazilo auto, skončil v nemocnici

Úradujúceho víťaza Tour de France a olympijského šampióna v časovke Bradleyho Wigginsa zrazilo pri jazde na bicykli auto a previezli ho do nemocnice so zraneniami, ktoré neohrozujú jeho život. K nehode prišlo v stredu podvečer neďaleko domu jeho rodiny v Ecclestone v Lancashire na severozápade Anglicka. Motorové vozidlo pravdepodobne vychádzalo na cestu z čerpacej stanice, keď vrazilo do Wigginsa a zhodilo ho z bicykla. Žena, ktorá sedela za volantom auta, sa nezranila.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up