Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Wigginsa zrazilo auto, skončil v nemocnici

Wigginsa zrazilo auto, skončil v nemocnici

Úradujúceho víťaza Tour de France a olympijského šampióna v časovke Bradleyho Wigginsa zrazilo pri jazde na bicykli auto a previezli ho do nemocnice so zraneniami, ktoré neohrozujú jeho život. K nehode prišlo v stredu podvečer neďaleko domu jeho rodiny v Ecclestone v Lancashire na severozápade Anglicka. Motorové vozidlo pravdepodobne vychádzalo na cestu z čerpacej stanice, keď vrazilo do Wigginsa a zhodilo ho z bicykla. Žena, ktorá sedela za volantom auta, sa nezranila.

Wupa bikepark

Wupa bikepark

Nejde to ? Nedá sa ? Všetko ide keď sa chce ! O tom že tomu tak naozaj je by Vás mohol presvedčiť dnešný krátky rozhovor s jedným z tvorcov a zakladateľov Wupa bikeparku ktorý je jasným príkladom poctivej práce a snahy.
If She Can Do It

If She Can Do It

Trailer k pripravovanému ženskému freeride filmu.
VRZ 1.

VRZ 1.

O tom že 3D tlačiarne umožňujú výrobu prvkov ktoré boli nedávno nemožné a že v budúcnosti budú bežnou súčasťou pri výrobe bikov niet pochýb ,no detaily a spracovanie ktoré uvidíte vo videu sú naozaj pozoruhodné.
Petržalská indoor časovka v Športservise PR článok

Petržalská indoor časovka v Športservise

Nultý ročník Petržalskej časovky práve prebieha!

Navštívte predajňu Športservis v Petržalke a vyskúšajte svoju cyklistickú formu na prvom indoorovom preteku. Na trenažéri ELITE REAL POWER prejdete trasu dlhú 5 km s prevýšením 209 m. Pretekať môžete na vlastnom bicykli alebo na testovacom Giant TCR 105 v. 58cm.
Lombardi vidí v Petrovi Saganovi nového Merckxa

Lombardi vidí v Petrovi Saganovi nového Merckxa

Taliansky bývalý špičkový cyklista na ceste aj dráhe Giovanni Lombardi verejne dal priechod svojmu obdivu k výkonom a potenciálu Slováka Petra Sagana.

Nicolai All Mountain Trial 3

Nicolai All Mountain Trial 3

Ani dnes nezabúdame na dennú filmovú dávku - vychutnajte si "decentné" allmountain/trial jazdenie.
Polc úspešne zakončil sezónu

Polc úspešne zakončil sezónu

3B- Brazília, Bolívia, Bulharsko. Nezastaviteľný Polcster sa po nedávnom úspechu na Red Bull Descenso del Condor presunul do bulharského hlavného mesta kde RedBull organizoval ďalšiu výnimočnú akciu. Tentokrát sa jazdci presunuli pod strechu a to rovno do národného kultúrneho paláca.
FILM BOND

FILM BOND

Profesionálne spracovaná alternatíva k novej Bondovke...
Slovenky v krasojazde štvoríc skončili štvrté

Slovenky v krasojazde štvoríc skončili štvrté

Slovenské reprezentantky obsadili v krasojazde štvoríc na majstrovstvách sveta v sálovej cyklistike v nemeckom Aschaffenburgu 6. miesto. Kvarteto Alica Vinczeová, Dóra Szabóová, Eszter Bagitová a Mercedes Szederová dostalo za svoju zostavu 130,20 bodu. Z titulu sa tešili nemecké krasojazdkyne. Slovensko v ďalších disciplínach na tohtoročných MS v Aschaffenburgu nemalo zastúpenie.

We ride, because...

We ride, because...

...a prečo jazdíš ty ?
90's MTB masters (1992)

90's MTB masters (1992)

Danny MacAskill, Life cycles, Disorder a mnoho iných sú len slabým odvarom videa na piatkový večer !
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up