Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

bicymple

bicymple

Jednoduchosť, funkčnosť a štýl – slová ktoré určite charakterizujú tento zaujímavý koncept. Odstránením reťaze a vlastne všetkých nepotrebných častí došlo k maximálnemu zjednodušeniu a designovej čistote. Pohyblivé uchytenie zadného kolesa umožňuje ...no veď uvidíte vo videu.
Video: Filip Polc v Brazílii

Video: Filip Polc v Brazílii

Video z Polcsterovho výletu do Brazílie kde sa opäť zadarilo v stále populárnejšom mestskom downhille. Množstvo skokov , schodov a ešte viac divákov...
Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Prešovský velodróm sprístupnia aj pre verejnosť

Dve desaťročia chátrajúci cyklistický velodróm v Prešove dostáva novú tvár. V sobotu 13. októbra o 10.00 h ho slávnostne verejnosti sprístupní prešovská radnica, ktorá so športovými klubmi a podnikateľským zázemím vytvorila z niekdajšieho uzavretého cyklistického stánku viacúčelové zariadenie pre aktívne trávenie voľného času. Slávnostný otvárací ceremoniál vyvrcholí koncertom country speváka Alana Mikušeka.

MTB XC KOŠICE- Bankov PR článok

MTB XC KOŠICE- Bankov

Srdečne pozývame všetkých fanúšikov MTB na finálové 5.kolo Košickej MTB XC série, ktoré sa uskutoční dňa 14.10.2012 v Košiciach v rekreačnej oblasti Bankov. Súčasťou finálového preteku budú aj detské preteky.
RED BULL FULL NELSON 2012 PR článok

RED BULL FULL NELSON 2012

Relaxačné video na večer, ktoré určite predstavuje život snov mnohých bikerov
USADA získala nevyvrátiteľný dôkaz proti Armstrongovi

USADA získala nevyvrátiteľný dôkaz proti Armstrongovi

Antidopingová agentúra USA (USADA) v utorok informovala o získaní nevyvrátiteľného dôkazu o tom, že bývalý americký cyklista Lance Armstrong a jeho niekdajší zamestnávateľ US Postal Service boli zapletení do najväčšieho dopingového škandálu v dejinách športu.
Red Bull Rampage 2012 PR článok

Red Bull Rampage 2012

Oficiálne video z tejto kultovej akcie je vonku a naozaj stojí za to.
Video: Martyn Ashton - Road Bike Party PR článok

Video: Martyn Ashton - Road Bike Party

Taký bežný cestný tréning...
Polievka vyhral etapu na GP Chantal Biya

Polievka vyhral etapu na GP Chantal Biya

Slovenský cyklista Pavol Polievka vyhral záverečnú 4. etapu pretekov GP Chantal Biya v Kamerune. V celkovom poradí obsadil jazdec tímu KCK Trek Oslany 3. miesto s odstupom 22 sekúnd na víťazného Švajčiara Alexandra Merciera. Slovenskí cyklisti štartovali na podujatí v Kamerune pod hlavičkou národnej reprezentácie. Na pódium sa podarilo dostať aj Milanovi Barényimu, ktorý v druhej etape pretekov kategórie 2.2 obsadil 2. miesto.

Kolenný kĺb a príčiny ťažkostí s kolenným kĺbom

Kolenný kĺb a príčiny ťažkostí s kolenným kĺbom

Kolenný kĺb patrí do skupiny najčastejšie poranených kĺbov v ľudskom tele. Poranenie menisku, skrížených väzov, či opotrebovanie chrupavky môžu vzniknúť z viacerých príčin.
Septembrová Cyklistická doprava PR článok

Septembrová Cyklistická doprava

Jesenné číslo cyklistickej dopravy vám prináša aktuálne správy zo sveta cyklodopravy. Informácie o plánoch budovania cykloinfraštruktúry ale aj porovnanie cyklodopravy na Slovensku a v Rakúsku
Medailová žatva slovenských cyklistov na EP v Prahe

Medailová žatva slovenských cyklistov na EP v Prahe

Slovenskí zdravotne postihnutí cyklisti potvrdili svoju kvalitu aj na pretekoch Európskeho pohára v Prahe, odkiaľ si priviezli deväť medailí.

Dvakrát na najvyšší stupienok vystúpili zrakovo postihnutý Vladislav Janovjak s navádzačom Róbertom Mitošinkom, ktorí triumfovali v časovke aj v cestných pretekoch s hromadným štartom, ktoré sa išli ako mestské kritérium v okolí štadióna na Strahove. Bronzoví medailisti z paralympiády v Londýne v pretekoch s hromadným štartom nastúpili už v treťom okruhu do samostatného úniku, ktorý dotiahli až do konca. V cieli mali náskok pred súpermi viac ako jeden a pol minúty.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up