Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Reportaz

FC zimný triatlon alebo hrana na snehu

FC zimný triatlon alebo hrana na snehu

Nad účasťou na triatlone som začal uvažovať po Štefanskej túre v Malej Fatre s našimi triatlonistami na čele s Tomášom Jurkovičom. Takže keď som si prečítal pozvánku na FC zimný triatlon v Udiči, ani chvíľu som neváhal a okamžite som vyplnil prihlášku. Odvtedy som s napätím čakal na 5. február a veril, že príroda bude usporiadateľom a pretekárom priaznivo naklonená. Lenže Perinbaba má túto zimu pracovnú morálku porovnateľnú s domorodým obyvateľstvom v Letanovciach, takže to v posledných dňoch vyzeralo s konaním triatlonu všelijako. Nakoniec ale všetko dobre dopadlo a ja som si odbil svoju triatlonovú premiéru.
1. Zimný MTB Maratón 2011 alebo bez snehu sa viac práši

1. Zimný MTB Maratón 2011 alebo bez snehu sa viac práši

1. Zimný MTB maratón v Mariánke – už 3. rokom otvárací podnik novej sezóny (predtým jeho miesto zaujímala aprílová horská časovka z Ahoja na Kamzík, RC&P uphill, aspoň pre okolie BA). Približne týždeň pred dňom „D“ to už pekne vrelo, na fórach sa diskutovalo: "Bude sneh? Blato? Stihne zem zamrznúť? Aké plášte obuť? Dva alebo 3 páry ponožiek?..." Všetci sa už nevedeli dočkať, tak aspoň takto si vybíjali svoju nedočkavosť a verili v aké-také vyschnutie premáčaného terénu. Príchod mrazov tesne pred víkendom, ako aj predpoveď, dávali nádej na suché preteky. Keď už ten sneh nie je...
Spomienky na Poráč 2010 časť 2.

Spomienky na Poráč 2010 časť 2.

Je nový rok a sľuby sa majú vraj plniť. Polo, Iceman ale aj Janošík ( ktorý sa síce
campu nezúčastnil ) si žiadajú pokračovanie, tak mi neostáva nič iné iba im vyhovieť. Pol
roka po campe si už asi na všetky detaily nespomeniem, ale tie najdôležitejšie udalosti,
situácie a zážitky sa zabudnúť aj tak nedajú.
Neskoré jesenné Ľubovnianske XC

Neskoré jesenné Ľubovnianske XC

Po dlhých presnejsie štyroch rokoch temna ohľadom Cross country pretekov sa v Starej Ľubovni uskutocnila nenápadna XC sútaž s názvom Lubovnianske cross country open.
Spomienky na Poráč 2010 časť 1.

Spomienky na Poráč 2010 časť 1.

... Alebo o tom, ako sme preorali bikami celý Poráč a jeho okolie...
I. ročník podujatia Šport áno, drogy nie

I. ročník podujatia Šport áno, drogy nie

Nadviazať na tradíciu slovenského cyklokrosu a zároveň podporiť mladých nádejných športovcov, sa v tomto roku rozhodol petržalský GM pro Cycling team. V Bratislave preto, pod záštitou Slovenského zväzu cyklistiky a občianskeho združenia Budúcnosť nádejí, usporiada v sobotu 23. októbra 2010 5. kolo pretekov Slovenského pohára mládeže v cyklokrose.
Šprint-polomské uzavretie sezóny 2010

Šprint-polomské uzavretie sezóny 2010

Tak ako každý rok koniec sezóny patrí cyklo-pozitívnym chlapcom zo Žiliny. Druhú októbrovú sobotu sa konal už šiesty ročník časovky do vrchu v Stráňavách pri Žiline.
Istebna 2010

Istebna 2010

Poslednou zastávkou tohtoročnej Powerade Suzuki MTB Marathon série u našich severných susedov v Poľsku bola už druhý rok po sebe už takmer kultová Istebna. Zároveň bol tento pretek súčasťou päťdielneho seriálu maratónov krajín V4 a Rakúska pod názvom Inter-mountain-series (IMS).
MSR v XCM Pravenec

MSR v XCM Pravenec

Fotogalériu z Majstrovstiev Slovenska v Maratóne v Pravenci z 25.9.2010 vám prináša Root.
XCM Davorin SLOVAK PARADISE 2010

XCM Davorin SLOVAK PARADISE 2010

Za týmto „rýdzo slovenským názvom“ hľadajte preteky na horských bicykloch v Slovenskom raji. Je prvý raz zaradený do Cyklomaratónskej série a hneď ako jej finále. Píše sa 18. september 2010. Megareport a 288 fotiek od Ivany
Peter Velits historicky tretí na Vuelte

Peter Velits historicky tretí na Vuelte

Cyklista Peter Velits sa stal prvým Slovákom, ktorý na pretekoch Grand Tour skončil na pódiu. Na 65. ročníku Vuelta a Espaňa obsadil 25-ročný jazdec HTC - Columbia konečné 3. miesto.
Fotoreport z Kelly's Greenbike Tour

Fotoreport z Kelly's Greenbike Tour

Ivana Palečková nafotila vyše 200 vydarených kúskov na sobotnom Greenbike Tour pri Bratislave.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up