Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všetky články a videá

Varga pomohol triatlonistke, ktorá skolabovala na pretekoch

Varga pomohol triatlonistke, ktorá skolabovala na pretekoch

Slovenský reprezentant v triatlone Richard Varga pomohol českej kolegyni, ktorá skolabovala počas záveru pretekov v Mexiku. Vendula Frintová bojovala o účasť na olympiáde v Londýne, ale tesne pred cieľom ju z boja vyradilo náhle zhoršenie zdravotného stavu.
Súťaž o 2 miesta na Sereďmaratóne 2012 PR článok

Súťaž o 2 miesta na Sereďmaratóne 2012

Po siedmy krát sa dňa 03.06.2012 stretnú v Seredi pred Domom kultúry cestní cyklisti na podujatí SEREĎMARATÓN Open. Slávnostný štart pretekov je o 10.00 hod. Zúčastniť sa môžu registrovaní i neregistrovaní cyklisti v piatich vekových kategóriách od 17 rokov, samozrejme aj ženy.
Slovenský pohár MTB XC 2012 Smolenice PR článok

Slovenský pohár MTB XC 2012 Smolenice

Druhé kolo Slovenského pohára XC sa budú konať pri Smoleniciach 26. a 27. mája. Propozície v článku.
Cavendish zvíťazil v 5. etape na Gire

Cavendish zvíťazil v 5. etape na Gire

Brit Mark Cavendish zvíťazil časom 4:43:15 h vo štvrtkovej piatej etape na prestížnych cyklistických pretekoch Giro d´Italia, ktorá viedla z Modeny do Fana a merala 209 km. Druhé miesto obsadil Austrálčan Matthew Harley Goss z tímu Orica GreenEdge a tretí skončil domáci jazdec Daniele Bennati.
Quick Sport Jarný šprint už po tretíkrát

Quick Sport Jarný šprint už po tretíkrát

Tak ako to býva zvykom, aj tento rok začína moja pretekárska sezóna Jarným šprintom v Bystričke. Aj keď stále dúfam, že sa ešte niekedy začne skôr, ak sa znovu dostanem na Čergovskú stopu. Jarný šprint mám veľmi rád, hlavne preto, že tu sa vždy umiestním najlepšie. Aspoň raz v roku si môžem povedať, že som „skoro vyhral“. Tento rok sa táto akcia uskutočnila 29.4.2012, jednu peknú jarnú, až moc slnečnú nedeľu.
Víťazom tímovej časovky na Gire tím Garmin-Barracuda

Víťazom tímovej časovky na Gire tím Garmin-Barracuda

Tím Garmin-Barracuda vyhral stredajšiu 4. etapu cyklistických pretekov Giro d´Italia, ktorou bola časovka družstiev na 32,2 km vo Verone. Novým lídrom pretekov sa stal Litovčan Ramunas Navardauskas z víťazného tímu, ktorý vyzliekol z ružového dresu Taylora Phinneyho z tímu BMC, ktorý finišoval na 10. priečke s odstupom 31 sekúnd a celkovo klesol na piaty post.
Velo Test Fest 2012 report

Velo Test Fest 2012 report

Po piatkovom večernom resete sme sa celá bikerská banda v sobotu ráno vydali na cestu-necestu, k stodole Bolka Polívky v Olšanoch pri Brne. Už jazda po kľukatej hornatej vozovke naznačovala, že o rozmanitosť prostredia na test bikov nebude núdza.
Michal Tomčo 18. na ME v Bikrose PR článok

Michal Tomčo 18. na ME v Bikrose

Michal Tomčo – slovenský juniorsky reprezentant v bikrose sa počas uplynulého víkendu zúčastnil vo francúzskom Orleans, záverečných dvoch kôl Majstrovstiev Európy pre rok 2012, kde si vybojoval celkové 18. miesto v rámci seriálu ME. Celkovo bolo klasifikovaných 40 pretekárov, ktorí splnili kritériá pre celkové hodnotenie. 12kolových Majstrovstiev Európy pre rok 2012 sa spolu zúčastnilo 125 pretekárov z 23 krajín.
Zverko pripomenul Sagana, vyhral Preteky mieru kadetov

Zverko pripomenul Sagana, vyhral Preteky mieru kadetov

Slovenský cyklista a držiteľ ocenenia objav roka David Zverko zvíťazil v Česku na štvoretapovom medzinárodnom podujatí Grand Prix Matoušek - Preteky mieru najmenších. Na súperení pre kadetov položil základ úspechu už v prvej etape, v ktorej zdolal súperov o 39 sekúnd a stal sa lídrom. Vedúce postavenie už udržal do cieľa.
Goss víťazom 3. etapy Gira, Cavendish aj Phinney spadli

Goss víťazom 3. etapy Gira, Cavendish aj Phinney spadli

Austrálsky cyklista Matthew Goss z tímu GreenEdge sa stal víťazom pondelňajšej 3. etapy pretekov Giro d´Italia, záverečnej na dánskom území. Na trati, ktorá sa začala aj skončila v Horsense a merala 190 km, triumfoval v šprinte pelotónu pred Argentínčanom Juanom Josém Haedom (Saxo Bank) a Američanom Tylerom Farrarom (Garmin - Barracuda).
Nibali po sezóne opúšťa tím Liquigas-Cannondale

Nibali po sezóne opúšťa tím Liquigas-Cannondale

Taliansky cyklista Vincenzo Nibali si bude hľadať nového zamestnávateľa, s vedením doterajšieho Liquigas-Cannondale sa nedohodol na novej zmluve. Taliansky tím, za ktorý jazdia aj Peter a Juraj Saganovci, ponúkol jednému z lídrov výhodný kontrakt, ale od cyklistu nedostal žiadnu odpoveď.
Víťazmi krosu v Rajci Jurkovič a Stanovičová

Víťazmi krosu v Rajci Jurkovič a Stanovičová

Výsledky 2. ročníka kros duatlonu v Rajci.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up