Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Technika

ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel PR článok

ŠKODA predstavuje svoj prvý elektrobicykel

ŠKODA AUTO prichádza na trh so svojím prvým elektrobicyklom - ŠKODA Green E Line. Na jedno nabitie ponúka dojazd až 105 kilometrov. Záujemcovia si môžu novinku zakúpiť už dnes v obchodnej sieti mladoboleslavskej značky alebo v e-shope ŠKODA AUTO.
Pinarello Sibilo - z veterného tunela na francúzke cesty

Pinarello Sibilo - z veterného tunela na francúzke cesty

Pinarello Graal a tím Movistar si počas tohtoročného Gira spoločne pripísali niekoľko úspechov v tímovej a individuálnej časovke. Táto overená kombinácia sa však dočkala posilnenia v podobe nového Pinarella Sibilo.
GT Force 2014

GT Force 2014

27,5" allmountain novinka od GT vyzerá naozaj zaujímavo
Raketový bike

Raketový bike

Tak sa zdá, že sa rozhmáha dopyt po raketových bicykloch...
Trek Domane 5.2 - ideálny spoločník na slovenské cesty?

Trek Domane 5.2 - ideálny spoločník na slovenské cesty?

Redakčný test Treku Domane 5.2. Tajná zbraň vyrobená za účelom porážať súperov na jarných klasikách je dostupná širokej verejnosti. Ako sa správa tento bike a či je naozaj ideálnym spoločníkom na naše cesty, ktoré často pripomínajú legendárne úseky na Paris – Roubaix si môžete prečítať v tomto článku
Santa Cruz Solo

Santa Cruz Solo

Steve Peat na allmountain dobrodružstve s novým 27,5“ spoločníkom od Santa Cruz-u. Nič iba panenská príroda a úžasné prostredie - bikovačka ako z veľkej knihy
FOX Air 40

FOX Air 40

Pružiny sú mimo, prichádza doba vzduchová. Nová DH zbraň od Foxu vyzerá rozhodne veľmi zaujímavo. Aaron Gwin, Greg Minnaar a Gee Atherton hovoria áno a čo vy?
Aplikácia pre nadšencov horskej cyklistiky

Aplikácia pre nadšencov horskej cyklistiky

Kniha Slovenskom na biku sa dočkala okrem mierneho vylepšenia aj svojej mobilnej verzie. Aplikácia Slovensko XC je určená pre všetkých nadšencov horskej cyklistiky, ktorí radi bicyklujú v slovenských horách.
Bežný pracovný deň v továrni HOPE

Bežný pracovný deň v továrni HOPE

Nahliadnite do továrne Hope Technology a pomocou videa prežite jeden pracovný deň s kolegom Peatom, Akriggom a mnohými ďalšími
Návrat k prírode s dresmi Sensor Merino PR článok

Návrat k prírode s dresmi Sensor Merino

Prírodné materiály boli pred niekoľkými rokmi jednoznačne vytlačené tými syntetickými, no dnes sa na trh dostávajú zdokonalené prírodné materiály ako vlna Merino a spôsobujú návrat k prírode. Oblečenie Sensor je vyrobené z vysoko kvalitnej vlny Merino z Nového Zélandu. Dresy vyrobené z tohto materiálu sú veľmi príjemné na tele a vďaka jemným a dlhým vláknam prirodzene absorbujú a odvádzajú vlhkosť. Vlna Merino použitá na dresoch Sensor hreje aj keď je vlhká.
Nová éra s DVO

Nová éra s DVO

...pretože videá so Cedricom nemôžu byť zlé
Cestné modely Cube 2013 PR článok

Cestné modely Cube 2013

V predchádzajúcom článku sme sa pozreli na históriu značky a niekoľko MTB modelov - dnes sa bližšie pozrieme na niekoľko cesťákov od tohto nemeckého výrobcu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up