Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Info

Okolo Slovenska tentoraz zo Stropkova do Bratislavy

Okolo Slovenska tentoraz zo Stropkova do Bratislavy

Etapovými centrami 58. ročníka cyklistických pretekov Okolo Slovenska budú od 3. do 7. júna Stropkov, Liptovský Hradok, Handlová, Levice a Bratislava. Na pelotón, v ktorom bude maximálne 132 cyklistov z 22 tímov, čaká 722,4 km. Prvýkrát v histórii organizátori predstavili trasu na slávnostnej prezentácii, ktorá sa uskutočnila v utorok v Bratislave.
Nové číslo Cyklistickej dopravy – Február 2014 PR článok

Nové číslo Cyklistickej dopravy – Február 2014

S menším oneskorením, ale predsa prinášame nové číslo Cyklistickej dopravy. Dozvieme sa ako má dopad na zdravie zavádzanie bikesharingových systémov, ako má vyzerať poriadny systém Bike and Ride a veľa zaujímavého. Príjemné čítanie.
Cykloturistické novinky 03/04 2013

Cykloturistické novinky 03/04 2013

Časopis, kde sa dočítate o značení cyklotrás vo Vysokých Tatrách, realizácii projektu Bike park Malé Karpaty a ďalších aktivitách Slovenského cykloklubu.
For Bikes 2014: Na vystavovatelském seznamu je už 45 značek kol PR článok

For Bikes 2014: Na vystavovatelském seznamu je už 45 značek kol

Že se motto organizátorů veletrhu For Bikes 2014: “Více než tisíc kol pod jednou střechou” vyplní, začíná dostávat stále jistější kontury. Tisícovka bicyklů bude v Letňanech zcela nepochybně. Vždyť už nyní, více než měsíc před zahájením pátého ročníku cyklistického veletrhu v hlavním městě, je na seznamu už 45 značek kol.
Lapierre - CMS DownHill Team

Lapierre - CMS DownHill Team

Lapierre-CMS DownHill Team je úplne nový team, ktorý vznikol spojením dvoch silných značiek, a to Dema Bicycles, ktorá je výhradným dovozcom značky Lapierre pre SR a firmou CMS Cykloservis Martin Smatana, ktorá je predajca značky Lapierre a bude sa starať o technický stav bicyklov. Okrem nich tím podporujú aj iné značky, ktoré sa starajú o kompletné vybavenie. Naším jazdcom budú k lepším výsledkom pomáhať trojzmesové gumy značky MAXXIS. V rámci kondičnej prípravy budú jazdiť na bicykloch značky DEMA. Dokonalý servis zaistí profesionálne náradie TOPEAK. Kompletnú ochranu od prilby cez nákrčníky až po kolenačky zabezpečí firma EVS. O to najlepšie mazanie prevodov, ložísk alebo odmasťovanie kotúčov či špinavej kazety sa postará Maxima Racing Oils. Jazdci budú jazdiť v oblečení od MSR a okuliare od SCOTT
For Bikes 2014 PR článok

For Bikes 2014

“Více než tisíc kol pod jednou střechou”, tak zní motto letošního veletrhu For Bikes. Jediný český veletrh zaměřený na cyklisty otevře brány výstaviště v pražských Letňanech už popáté, konkrétně ve dnech 28.-30.3.
V sérii mestských zjazdov nechýba ani Bratislava

V sérii mestských zjazdov nechýba ani Bratislava

Aj so zastávkou v Bratislave sa v roku 2014 premiérovo uskutoční seriál Svetového pohára v mestských zjazdoch horských cyklistov. Podujatie v hlavnom meste Slovenska sa uskutoční 21. júna. Agentúru SITA o tom informovali Jana Vasová a Filip Polc zo spoločnosti Extreme Sport Fabrik, ktorá manažérsky zastrešuje sériu Citydownhill world Tour 2014.
Tour de Pologne na Slovensku! PR článok

Tour de Pologne na Slovensku!

7.8.2014 zažije Slovensko veľkú poctu. Po prvý raz v histórii sa dostane sever našej krajiny na obrazovky desiatok televízií z celého sveta pri priamom prenose z cyklistických pretekov Tour de Pologne.
Prezentácia OPQS v Gente, Belgicko PR článok

Prezentácia OPQS v Gente, Belgicko

Aj v roku 2014 privítal velodrom Eddyho Merckxa v belgickom Gente cyklistov, sponzorov a tisíce fanúšikov tímu OPQS. Mediálne a spoločensky veľmi atraktívneho otvorenia sezóny 2014 sa zúčastnili aj zástupcovia slovenskej spoločnosti Janom, ktorá je jediným slovenským sponzorom v profi cyklistike. Svojou účasťou potvrdili pokračovanie partnerstva aj v roku 2014, čím vyjadrujú stabilný záujem o podporu svetovej ale aj domácej cyklistiky.
Rozhovor s Cyklokoalíciou o jej aktivitách a podpore cyklisitky na Slovensku

Rozhovor s Cyklokoalíciou o jej aktivitách a podpore cyklisitky na Slovensku

Prinášame Vám ďalší zaujímavý rozhovor. Tentokrát s občianskym združením, ktoré podporuje rozvoj mestskej cyklistiky v Bratislave. Na otázky odpovedal predseda O.Z. Michal Malý.
Finančný mechanizmus podpory cyklistiky SCHVÁLENÝ!

Finančný mechanizmus podpory cyklistiky SCHVÁLENÝ!

Ako sme avizovali už počas minulého týždňa, v stredu sa rozhodovalo na vláde o budúcnosti cyklistiky. To, čo rozvoju cyklistiky dlhodobo chýbalo, je na svete.
Prehľad maratónov roku 2013

Prehľad maratónov roku 2013

Bilancovanie starého roka už máme za sebou, novoročné predsavzatia a plány sú nastavené. Dátumy maratónov pomaličky plnia kalendár aj v roku 2014. Nie je teda hádam na škodu obzrieť sa po minulej sezóne a pripomenúť si miesta a preteky, na ktoré spomíname a ktoré plánujeme navštíviť. Prinášame Vám teda stručný maratónsky prehľad roku 2013. Doplnený Stupavský a Bikefest maratón.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up