Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2016 – bude to divočina

Pozvánka: Beskidy MTB Trophy 2016 – bude to divočina

Zostávajú približne 2 mesiace, než to opäť začne. Zase bude treba pobaliť všetko potrebné a vyraziť na 4 dni k susedom do Poľska. Potom stačí už len nastúpať niekoľko tisíc výškových metrov, spustiť sa dole po parádnych trailoch alebo v korytách plných šutrov a nakoniec sa šťastne vrátiť domov – aké jednoduché.
Pozvánka: Kolaudácia MTBIKER centra - nová predajňa a bike centrum na Považí

Pozvánka: Kolaudácia MTBIKER centra - nová predajňa a bike centrum na Považí

Myšlienkou na vybudovanie základne pre eshop a zamestnancov s možnosťou poskytnutia ďalších zaujímavých aktivít pre cyklistov, sme sa začali intenzívnejšie zaoberať približne pred rokom. Ako čas plynul, jednotlivé veci začali naberať reálnejšiu podobu a posledné týždne už ani nevieme, kde nám hlava stojí. Budovu a interiér predajne sme stihli dotiahnuť, a tak vás môžeme s radosťou pozvať na kolaudáciu už túto sobotu 2.4.2016.
Pozvánka: Štartuje nová sezóna pretekov WBS - poďme na to, rýchlici

Pozvánka: Štartuje nová sezóna pretekov WBS - poďme na to, rýchlici

Po zimnej - nezimnej pauze, konečne prichádza tá chvíľa, na ktorú všetci čakáme. Zažili sme veľa akcií schovaných pod strechou, museli čítať nepekné informácie o zraneniach, či o úmrtiach našich bikových ikon. Aj tak chceme robiť ďalej to, čo nás baví a má cenu, a to nielen pre nás.
Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub na Považí, pôsobiaci v Považskej Bystrici, Finančné centrum, o.z. sa dlhodobo venuje cyklistike a ľuďom, ktorí majú radi tento výnimočný šport pre výnimočných ľudí. Výnimočný teda môže byť každý, stačí chcieť predsa, či nie? Určite áno! Vďaka šikovným ľuďom, FC team uskutočnilo nejedno podujatie, kde mohli mnohí zakúsiť atmosféru MTB maratónu a zažiť aj spolu s rodinou pekné momenty. Dali kus svojho času a práce, aby vytvorili priestor pre druhých a dali možnosť zakúsiť výnimočné momenty na dvoch kolesách, menom bike.
Preteky v zjazde na bicykloch priamo v nákupnom centre už aj v Bratislave

Preteky v zjazde na bicykloch priamo v nákupnom centre už aj v Bratislave

Tento rok DownMall Tour 2016 tvorí až 6 pretekov, ktoré sa odohrajú – 3x v Nemecku, po jednom v Maďarsku a na Slovensku a finálová jazda sa uskutoční v Prahe. Preteky pozostávajú nie len zo zjazdovej časti v obchodnom dome, ale je pripravený aj BMX a MTB freestyle contest. Určite si príďte vychutnať adrenalínovú atmosféru, ktorá zavíta už o pár dní do Bratislavy.
Pozvánka: Už o 5 dní sa koná Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Pozvánka: Už o 5 dní sa koná Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Momentálne sa blíži koniec 2. vlny registrácie účastníkov pre MTB a beh, alebo kombinácie MTB + beh. Zvýhodnené štartovné môžete uhradiť do polnoci 12.1.2016. Ak chcete zážitok v zime na horských kolesách, alebo pri kvalitnom horskom behu v okolí mesta Stupava, príďte si pomerať sily na 8. ročník maratónu. Zimné podujatie je jediným svojho druhu v slovenskom a stredoeurópskom regióne. Miestom konania bude po prvýkrát Stupava, park pri hoteli Intenziva.
Pozvánka: Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Pozvánka: Stupava Winter Trophy MTB & Run 2016

Cez víkend sa v dňoch 16-17.1.2016 uskutoční už 8. ročník zimného MTB maratónu, ktorý ponúka aj bežeckú disciplínu. Novinkou je zmenená lokalita, nakoľko sa nepôjde v Železnej Studienke, ale v Stupave. V sobotu sa uskutoční MTB maratón, ktorý bude mať 25 km s prevýšením 500 m a pre tých, ktorí si chcú zamakať viac, je možnosť prihlásiť sa aj do kombinácie na nedeľný beh s dĺžkou 10 km. Novinkou je aj kategória fatbike bez rozdielu veku a pohlavia.
Pozvánka: Festival Cyklocestovanie

Pozvánka: Festival Cyklocestovanie

Dávame do pozornosti všetkým nadšencom cestovania na bicykli, aktívnym aj pasívnym, že 14. novembra 2015 (sobota) sa uskutoční v poradí už druhý diel festivalu Cyklocestovanie. Ide o podujatie, na ktorom sa predstavia prednášajúci z celého Slovenska, ale aj zo zahraničia a formou foto - video prezentácie porozprávajú o svojich zážitkoch z ciest na bicykli.
Vyvrcholenie letnej sezóny v bikeparku Kopřivná pod Pradědem PR článok

Vyvrcholenie letnej sezóny v bikeparku Kopřivná pod Pradědem

Pozývame všetkých bikerov na vyvrcholenie letnej sezóny do bikeparku Kopřivná pod Pradědem v dňoch 26. a 27. septembra. Za vstupné 100,-Kč si budete môcť vyskúšať celodenné jazdenie v bikeparku, šmýkanie sa tubingovou dráhou, či preháňanie sa na horských kolobežkách. Samozrejme sme si pre vás pripravili aj preteky Mongol Race, na ktoré je potrebné si priniesť čelovky a svetlá, pretože sa budú konať až po zotmení.
Pozvánka: Malinô Brdo Enduro Race 2015

Pozvánka: Malinô Brdo Enduro Race 2015

O dva týždne cez víkend v dňoch 3.-4.10 sa uskutoční enduro pretek v Rock Machine Bikeparku - Malinô Brdo (Ružomberok). Celá trasa bude s tromi rýchlostnými skúškami (RS), jedným výšlapom a celkovou dĺžkou 26km (RS celkovo 11,9km). Viac podrobností prinášame v propozíciách.
Pozvánka: Ružomberské schody aj s trasou bez schodov

Pozvánka: Ružomberské schody aj s trasou bez schodov

Už tento týždeň sa uskutoční zaujímavá akcia Ružomberské schody, ktorá bude mať po novom aj trasu bez schodov. Prinášame propozície ako aj mapy oboch trás.
Pozvánka: Javorinská časovka 2015 - Súčasťou aj Majstrovstvá Slovenska v pretekoch do vrchu PR článok

Pozvánka: Javorinská časovka 2015 - Súčasťou aj Majstrovstvá Slovenska v pretekoch do vrchu

28.ročník cyklistických pretekov amatérov na Veľkú Javorinu tento rok aj pre odvážne deti. Priaznivci amatérskej cestnej a horskej cyklistiky sa v sobotu 12.9.2015 stretnú v obci Lubina - Hrnčiarové pod Veľkou Javorinu, aby si už po 28. krát zmerali svoje sily. Legendárna Javorinská časovka je známa svojou priateľskou atmosférou a v tomto roku sa pod najvyšším vrchom Bielych Karpát očakáva štart viac ako 90 pretekárov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up