Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Rock Machine

Rock Machine cestná kolekcia 2017 – kvalitné bicykle za rozumnú cenu PR článok

Rock Machine cestná kolekcia 2017 – kvalitné bicykle za rozumnú cenu

V sezóne 2017 ponúkne Rock Machine cestnú kolekciu, ktorá nie je veľká, ale obsahuje všetko potrebné. Pri karbónových modeloch nechýbajú zaujímavé technológie a veľkým lákadlom bude najmä kombinácia ceny a úžitkových vlastností.
Aký bicykel je najlepší?  - 1. časť (schody do neba)

Aký bicykel je najlepší? - 1. časť (schody do neba)

V rifliach zaleziem do páperového spacáku, prehodím sa hrubou dekou a noc môže začať. Útek do teplých krajín som si teda predstavoval inak, ale poďme poporiadku.
Unboxing: Rock Machine Explosion 70 - belasá raketa s 1x11 a hmotnosťou 10.50 kg

Unboxing: Rock Machine Explosion 70 - belasá raketa s 1x11 a hmotnosťou 10.50 kg

V cenovej hladine okolo 2 000 € sú už na výber veľmi dobre vybavené hardtaily. Dôkazom toho je aj český Rock Machine, ktorý má v kolekcii 2017 biky radu Explosion v prevedení 27.5" aj 29". Navyše, ak si veríte, že budete jazdiť pravidelne, 1x11 s rozsahom 10-42 bude tá správna výzva.
Rock Machine nie je žiadny nováčik PR článok

Rock Machine nie je žiadny nováčik

Rock Machine je na trhu už 22 rokov a za jeho vznikom stojíme my, v prvom rade bikeri. Máme radi to isté čo takmer každý, teda krásnu prírodu, v ktorej si môžeme bez problémov užiť obľúbený trail a kde trochu blata neznamená žiadny problém. V tomto duchu je ladená aj nová kolekcia 2017, ktorú si bližšie môžete pozrieť na rockmachine.sk.
Test: Rock Machine CROSSRIDE 500 - radosť z jazdy

Test: Rock Machine CROSSRIDE 500 - radosť z jazdy

Pri práci v MTBIKER centre sa stretávam denne so zákazníkmi, ktorí nemajú pretekárske ambície, terénu sa vyhýbajú, avšak chcú v pohodlí zvládnuť rozbité asfaltky, poľné cesty či chodníčky v lesoparku. Títo ľudia siahajú spravidla po crosovom biku, ktorý uspokojí ich hlad po cyklistike.
Test: Ebike Rock Machine Torrent e50 na pohodové jazdenie s pohonom Shimano STePS

Test: Ebike Rock Machine Torrent e50 na pohodové jazdenie s pohonom Shimano STePS

Nemáte čas vybudovať si poriadnu kondičku pre pohodlné zvládanie obľúbených lesných výjazdov? Prípadne nevládzete, alebo skrz kilá navyše vás bike veľmi nebaví a chcete jazdiť dlhšie trasy a pritom si aj zlepšiť fyzičku a zhodiť? Hľadáte dostupný ebike a pritom chcete spoľahlivú výbavu a pohonom, ktorý si poradí aj v teréne?
Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Viac ako 20 testovacích bicyklov - rôzne modely obľúbeného Blizzarda s kolesami 27,5" aj 29", karbónové hardtaily Explosion, ebike TORRENT e50, taktiež dostupnejšie hliníkové XC a krosové biky a aj zopár kúskov pre deti. Príďte sa pozrieť a bližšie spoznať aktuálnu kolekciu Rock Machine 2016.
Test: Cestný bicykel Rock Machine ROAD RACING 1300 – šikovná žiletka za dobrú cenu

Test: Cestný bicykel Rock Machine ROAD RACING 1300 – šikovná žiletka za dobrú cenu

Rozmýšľate nad spoľahlivým cestným bicyklom a chcete si dopriať niečo zaujímavé? Karbónový rám so slušnou tuhosťou, elektronické radenie Di2 s 2x11 a cenovka hlboko pod 3 000 € dávajú dokopy zaujímavú kombináciu. Aj keď sa nejedná o vychýreného producenta cestných bicyklov, česká značka Rock Machine zostrojila stroj, ktorý môže prekvapiť aj skúseného milovníka dlhých asfaltových švihov. Poďme sa však pozrieť spolu tejto 1300-ke bližšie na kolieska.
Test: Rock Machine Blizzard 90 27 - svižná oranžáda

Test: Rock Machine Blizzard 90 27 - svižná oranžáda

Modelový rad Blizzard od Rock Machine bol predstavený už v roku 2014 a radu testov ste si mohli prečítať v rôznych bikových médiách (MTBIKER testy: Blizzard 90 (27,5") a Blizzard 30 (29") už v rokoch 2014 - 2015. Na sezónu 2016 prichádza Blizzard s pár zmenami, teda okrem zdvihnutia cien modelov sa ešte pár vecí pomenilo a vylepšilo, a tak sa v článku sústredím hlavne na ne.
Ako sa jazdí na fatbikoch Rock Machine v bike parku Malinô Brdo? PR článok

Ako sa jazdí na fatbikoch Rock Machine v bike parku Malinô Brdo?

Vyskúšajte si jazdenie na fatbikoch v bike parku Malinô Brdo pri Ružomberku, prípadne si ho rovno kúpte, veď cena základného modelu AVALANCHE 30 je (iba) 1 099 €. Ambasádori značky Rock Machine si boli vyskúšať nové fatbiky a zo svojej jazdy spravili celkom slušnú fotogalériu...
10 najčítanejších redakčných testov bikov v roku 2015

10 najčítanejších redakčných testov bikov v roku 2015

Aj v roku 2015 sme testovali horské, cestné bicykle, ale aj rôzne oblečenie a výbavu. Našim cieľom nie je "vedecké testovanie" a porovnávanie každého gramu, ale hlavne snaha zamerať sa na pohľad bikera a vypichnúť dôležité veci, ktoré stoja za pozornosť spolu s bohatou fotogalériou.
Ku bicyklom Rock Machine Blizzard a Explosion počas novembra nosič na auto Saris SOLO zdarma PR článok

Ku bicyklom Rock Machine Blizzard a Explosion počas novembra nosič na auto Saris SOLO zdarma

Aj tento rok Rock Machine pripravil špeciálnu akciu pre zákazníkov, ktorí majú záujem kúpiť si niektorý z ich modelov Blizzard alebo Explosion. V prípade objednávky počas mesiaca november dostanú zákazníci ku bicyklom Blizzard a Explosion zdarma praktický nosič na auto Saris SOLO.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up