Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Kross Moon- enduro prototype PR článok

Kross Moon- enduro prototype

Svetlo sveta uzrel nový sprievodca do nepohody a hltač singletrailov od firmy Kross. Táto poľská spoločnosť sa venuje bikom približne 20 rokov a neostáva pozadu ani v stále populárnejšom a rozvíjajúcom sa allmountain/enduro segmente. Do modelu Moon vkladajú svoje dlhoročné skúsenosti a treba uznať že vyzerá naozaj dobre !
Tribute to Burry Stander

Tribute to Burry Stander

Krátka spomienka...
Majster sveta Stander zahynul, zrazil ho taxík

Majster sveta Stander zahynul, zrazil ho taxík

Na následky zrážky s taxíkom počas tréningu vo štvrtok zomrel juhoafrický horský cyklista Burry Stander. Podľa informácií internetového portálu cyclingnews.com sa nehoda odohrala neďaleko Shelley Beach na juhu jeho rodnej krajiny. Na tragickú nehodu zareagoval aj slovenský cyklista Peter Sagan. "Bol som pri tom, ako sa stal majstrom sveta, Burry odpočívaj v pokoji, strašná správa," uviedol prostredníctvom sociálnej siete Facebook P. Sagan.

Sven Nys

Sven Nys

Ponaučenie je jasné a praktické- nikdy nehádžte pivo...vlastne nikdy nič nehádžte po zablatenom Belgičanovi ktorý práve bojuje o umiestnenie !
Decembrové číslo cyklistickej dopravy PR článok

Decembrové číslo cyklistickej dopravy

Posledné tohtoročné číslo cyklistickej dopravy, berte ho aj ako vianočný darček pre vás. Dočítate sa o tom ako sa navrhujú piktokoridory, čo to o histórii kuriérov na bicykloch ako aj o vyhrievaných cyklotrasách v Holandsku.
Na slovenský trón zasadla Štefečeková

Na slovenský trón zasadla Štefečeková

Strelkyňa Zuzana Štefečeková sa stala ako štvrtá žena v histórii najlepšou športovkyňou Slovenska. Strieborná olympijská medailistka v trape žien vystriedala na tróne v tradičnej ankete Klubu športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov OVB Športovec roka 2012, ktorej výsledky vyhlásili v piatok večer v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave, vodných slalomárov Petra a Pavla Hochschornerovcov. Najlepším kolektívom roka sa v 20. ročníku prestížnej ankety stala hokejová reprezentácia SR, ktorá na majstrovstvách sveta 2012 skončila na 2. mieste.
Strelkyne alebo Sagan, jasno bude v piatok

Strelkyne alebo Sagan, jasno bude v piatok

V piatok večer krátko po 21.00 h Slovensko spozná svojho športového kráľa alebo kráľovnú za rok 2012, ktorého v ankete OVB Športovec roka 2012 vybralo 110 hlasujúcich športových novinárov. Výsledky slávnostne vyhlásia v novej budove Slovenského národného divadla v Bratislave. Odovzdávanie cien najlepším 10 jednotlivcom a 3 kolektívom uvidia televízni diváci v priamom prenose na TV Markíza od 20.00 h. Anketu zorganizoval tradične Klub športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov (KŠR SSN), už šiestykrát v spolupráci s agentúrou B&D.
Four by Three The Family Film

Four by Three The Family Film

Záverečná epizóda série Four by Three
Pastrana try 360 Double Backflip on MTB

Pastrana try 360 Double Backflip on MTB

Dozadu, do boku, dozadu a ešte raz do boku- jednoduché !
SRAMgnam Cyclocross Style

SRAMgnam Cyclocross Style

Ťažko k tomuto videu niečo napísať...snáď...nie nepotrebuje to komentár.
Užívať EPO nemá význam, nezvyšuje výkon, ohrozuje zdravie

Užívať EPO nemá význam, nezvyšuje výkon, ohrozuje zdravie

Najmä medzi cyklistami populárna zakázaná látka erytropoetín (EPO) nemusí poskytovať užívateľom očakávanú výhodu. Podľa najnovších vedeckých zistení sa vystavujú zdravotným rizikám zbytočne. Medzi vedľajšie účinky patrí aj vznik krvných zrazenín, ktoré môžu viesť k mozgovej mŕtvici či infarktu.

LeMond chce byť prezidentom UCI

LeMond chce byť prezidentom UCI

Trojnásobný víťaz Tour de France Greg LeMond sa bude uchádzať o post prezidenta Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI). LeMond sa chce pokúsiť očistiť cyklistiku z tieňa dopingu. "Som pripravený bojovať na budúci rok o post prezidenta UCI. Požiadali ma o to viacerí a moja odpoveď znela áno," uviedol pre francúzsky denník Le Monde LeMond.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up