Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Vyziva

Úloha doplnkov výživy pri športovom výkone - časť prvá

Úloha doplnkov výživy pri športovom výkone - časť prvá

Existuje nespočetné množstvo doplnkov výživy nazývaných aj suplementy. Sú naozaj potrebné, alebo je trh s doplnkami výživy len biznis, ktorý ťaží z nevedomosti ľudí? Môžu mi doplnky výživy pomôcť, alebo skôr uškodiť? Zvýši sa moja výkonnosť vďaka suplementom, alebo mám radšej viac času venovať tréningu? Na tieto a ďalšie otázky sa vám bude snažiť odpovedať v nasledujúcom článku výživový a nutričný poradca a kondičný tréner Ing. Michal Hronček.
Úloha stravy pri športovom výkone

Úloha stravy pri športovom výkone

To aký typ potravy príjmame následne ovplyvní náš výkon v bežnom živote ale aj športe. Článok o tom ako sa zorientovať v problematike základnej výživy športovca, vám pripravil výživový a nutričný poradca Ing. Michal Hronček
Pitný režim športovca

Pitný režim športovca

Kvalita výkonu cyklistu, ale aj každého aktívneho športovca, je ovplyvňovaná trénovanosťou, výživou, regeneráciou a v neposlednej miere aj pitným režimom. To, že športovec bez tréningu nie je schopný kvalitne pretekať, je jasné asi všetkým. Tiež väčšina športovcov vníma, že nedostatok telesných tekutín a tiež zlý pitný režim vedie ku zníženiu výkonnosti. Ale stále veľa z nich (predovšetkým tých rekreačných) sa o príjem tekutín v záťaži stará veľmi zle.
BIO energetický gél Agave#9 dobíja energiu už aj Slovensku PR článok

BIO energetický gél Agave#9 dobíja energiu už aj Slovensku

Vravíte si, že o ňom počujete prvý krát? Boli sme na tom rovnako. My sme sa s ním stretli na konferencii „Aby šport nebolel“ a postupne nás táto novinka dostala.
Novinky a rady z oblasti výživy a tréningu.

Novinky a rady z oblasti výživy a tréningu.

V sekcii tréning sa Vám pokúsime prinášať novinky a rady z oblasti výživy a tréningu určených pre bikerov. Dúfame, že Vám tieto informácie pomôžu z Vášho tela dostať maximum.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up