Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Horská cyklistika

Najčítanejšie články v roku 2010

Najčítanejšie články v roku 2010

Rok 2010 sa po ročnej pauze niesol v znamení reportov od Latanku a hlavne skvelej iniciatíve fóristov, ktorí zorganizovali zbierku na bike pre Jožka Orema. Tradične výborné fotky produkoval Root a Ivus a našlo sa zopár pútavých reportov od Katka. Ale najčítanejším článkom bol...
Istebna 2010

Istebna 2010

Poslednou zastávkou tohtoročnej Powerade Suzuki MTB Marathon série u našich severných susedov v Poľsku bola už druhý rok po sebe už takmer kultová Istebna. Zároveň bol tento pretek súčasťou päťdielneho seriálu maratónov krajín V4 a Rakúska pod názvom Inter-mountain-series (IMS).
Intersport Stupava Trophy 2010 sa blíži

Intersport Stupava Trophy 2010 sa blíži

Rok sa s rokom stretol a je tu čas predstaviť vám naše tohtoročné maratónske podujatie v novom šate, zastrešené naším novým generálnym partnerom. Tento rok sme dostali podporu od spoločnosti INTERSPORT Slovensko. Pre našich bajkerov a pre nás organizátorov bude do budúcna INTERSPORT zárukou kvalitnej organizácie a hodnotným zážitkom z akcie zároveň. Prinášame rozhovor s organizátorom Paľom Grujbarom.
Šaštínska hádzaná 2010

Šaštínska hádzaná 2010

Slunko, písek, melóny... 12. jún - Bratislava hlási už ráno o siedmej luxusných 26 stupňov, gýčovo-modrá obloha a bezvetrie sľubujú tropický deň – ideálne podmienky vydať sa k vode.. a presne to spravilo 97 nadšencov, ktorí docestovali (zblízka, či zďaleka) na Gazárku pri Šaštíne, kde sa prišli trochu poslniť...
Hornonitrianska ALPINA MTB Tour Pravenec

Hornonitrianska ALPINA MTB Tour Pravenec

Len niečo cez dva týždne stačili na to, aby počasie prekonalo storočný rekord v májovom úhrne zrážok. Mokrá trať bola v Juri, vo Vlkanovej a prehánky boli takmer celý týždeň pred dnešným pretekom. A to najhoršie hlásia na dnes a zajtra. Zrejme to bol hlavný dôvod, že sa prihlásilo iba 153 pretekárov.
Vlkohronská vazelína

Vlkohronská vazelína

Druhé kolo CMS malo svoje pokračovanie vo Vlkanovej. Počasie bikerom tak ako vo Svätom Jure neprialo a takmer celý týždeň bol upršaný. Asi každý, kto sa chystal na tento maratón mal pred očami bahenné zábaly. Keďže trať maratónu je väčšinou situovaná na otvorenom priestranstve (lúky, pasienky, otvorené zvážnice, ...) a nie je technicky náročná, nebol to koniec koncov až taký extrém.
Hornonitrianska Alpina MTB Tour

Hornonitrianska Alpina MTB Tour

Hornonitrianska ALPINA MTB Tour Pravenec 15.5.2010 – MTB maratón: 1. kolo Slovenský pohár a 3. kolo CMS .
BBB Vlko - Hron MTB maratón 2010

BBB Vlko - Hron MTB maratón 2010

Pozývame Vás na už 5. Ročník cyklistického Vlko – hron MTB Maratónu, ktorý sa už tradične bude konať 8. Mája 2010. Maratón vzniká za spolupráce Cyklistického klubu Witzenmann Vlkanová spolu s obcami Vlkanová, Hronsek a mestom Banská Bystrica.
Bike Brno očami Jubeho 2/2

Bike Brno očami Jubeho 2/2

Dokončenie fotoseriálu od JuBeho. Nájdete tu veci od Cannondale, Ridley, YETI, Rudy Project, Intense, De Rosa, Favorit a ďalších. Taktiež si môžete zahrať hru 'uhádni slávneho bikera'
Bike Brno očami Jubeho 1/2

Bike Brno očami Jubeho 1/2

Jube nám do redakcie (už viacero rokov) posiela fotografie z Bike Brna. Tak ako každý rok, aj tento rok stoja za to. V prvej časti nájdete lahôdky od značiek Author, Orbea, Pinarello, Specialized, Scott, Haibike, Ghost, Prodolli a rôzne čínske a svetové novinky.
Biky CUBE 2010 + cenník

Biky CUBE 2010 + cenník

Do redakcie sa nám dostali fotky bikov CUBE pre rok 2010 a k nim pripojený aj slovenský cenník. Nech sa páči...
Beskidy MTB Trophy 2009

Beskidy MTB Trophy 2009

Minuloročná blatistá edícia sa hlboko vryla do pamäti všetkých účastníkov. Nebolo teda ľahké presvedčiť bikerov a bikerky, aby sa opäť do Beskýd vrátili. Keďže termín pretekov závisí od cirkevných sviatkov v Poľsku a tie tohto roku pripadli na druhú dekádu júna, šanca, že počasie sa tentoraz umúdri a ponúkne účastníkom neopakovateľné zážitky z trate, bola ďaleko vyššia. Ako to nakoniec dopadlo sa vám pokúsim priblížiť v nasledovnom reporte.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up