Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Skoda Bike Open Tour

Fotogaléria: HORAL TOUR 2015

Fotogaléria: HORAL TOUR 2015

Vo Svite sa koncom minulého týždňa bicyklovalo vo veľkom: HORAL TOUR, ŠKODA Horal MTB maratón a ešte aj Detská tour Petra Sagana. Fotogaléria Petra Kostku zachytáva zázemie akcie aj nasadenie jazdcov na trati.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách

Prestížna séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015, sa predstaví už najbližšiu sobotu v nádhernej prírode Nízkych Tatier v okolí Kráľovej Hole. ŠKODA Horal MTB Maratón je piatym podujatím tohtoročnej série a ponúkne na výber päť rôzne dlhých a náročných tratí. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý originálny horský bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 15. augusta už o 7:00 hod.
Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - Finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Pozvánka: ŠKODA Slovenský raj - Finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Prvý septembrový víkend, presne dňa 5.9. 2015 sa uskutoční finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 v známych Hrabušiciach. Termín pre lacnejšie štartovné za 15 € je do 14.8 takže, ak ste sa ešte neprihlásili, pozrite si propozície a prihláste sa čím skôr.
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozývame vás na maratón, ktorý vedie nádhernou prírodou v Nízkych Tatrách a v okolí Kráľovej Hole. Maratón sa bude konať dňa 15.8.2015 a je zaradený aj do prestížnej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR.
ŠKODA STUPAVA TROPHY 2015 – alebo aj skutočne rýchlych 105 km

ŠKODA STUPAVA TROPHY 2015 – alebo aj skutočne rýchlych 105 km

ŠKODA STUPAVA TROPHY svojimi peknými parametrami vôbec nevyzerá, že sa koná iba kúsok od nášho hlavného mesta. Napriek "malým" kopcom sa organizátorom podarilo vyznačiť 4 krásne bikerské trasy od 25 do 105 km, na ktoré sa odhodlalo takmer 900 ľudí. Pre tých, ktorí sa chcú úplne „doraziť“ bola v ponuke aj tradičná kombinácia s nedeľným behom ale ten som pre tentoraz vynechal.
Fotogaléria: ŠKODA STUPAVA TROPHY 2015

Fotogaléria: ŠKODA STUPAVA TROPHY 2015

Pozrite sa na 558 fotografií zo soboty 25.7. 2015, kedy sa na štart v Stupave postavilo 1066 pretekárov. Do cieľa z nich prišlo 1055, takže iba 11-ti nedokončili trasu. Stupavský maratón bol opäť zaradený aj do série ŠKODA BIKE OPEN TOUR ako 4. kolo.
Cyklomaratón ŠKODA STUPAVA TROPHY už tento víkend aj s novinkou - Nultý ročník ELIMINÁTOR PR článok

Cyklomaratón ŠKODA STUPAVA TROPHY už tento víkend aj s novinkou - Nultý ročník ELIMINÁTOR

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015, séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, sa už tento víkend predstaví na Záhorí. Cyklomaratón ŠKODA STUPAVA TROPHY otvorí druhú polovicu tohtoročnej série a ponúkne fanúšikom horskej cyklistiky na výber až päť tratí s rôznou dĺžkou a obtiažnosťou. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý originálny horský bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 25. júla o 9:00 hod.
Reportáž: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly 2015 - Prekvapivo náročných 78 km

Reportáž: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly 2015 - Prekvapivo náročných 78 km

Súľovský a Fatranský maratón boli vždy pre Žilinských bikerov v podstate „povinné“ akcie. Žiaľ Fatranský už je minulosť za to Súľov píše už svoj 17. ročník. Tento rok s trochu skrátenou traťou, čo s odstupom hodnotím ako plus, pretože pri pôvodnom variante by som asi ani nedošiel do cieľa.
Fotogaléria: 17. ročník AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly 2015

Fotogaléria: 17. ročník AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly 2015

Tí, ktorí sa nechali odradiť nepriaznivou predpoveďou počasia a negatívnymi správami o dažďových zrážkach v predchádzajúcich dňoch, mohli ľutovať, keďže sobotné počasie bolo „biker friendly“ a ani blata na trati nebolo veľmi veľa. Na trať vyštartovalo rovných 900 pretekárov a do cieľa prišlo 883 jazdcov. Maratón bol zároveň tretím kolom série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015.
Fotogaléria: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly - 3. kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Fotogaléria: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly - 3. kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

492 fotografií zachytávajúcich výbornú atmosféru na trati ale aj v zázemí 17. ročníku bike maratónu v Súľove. Počasie bolo takmer celý deň ideálne a až v závere pri vyhlasovaní výsledkov trošku spŕchlo. Na štart sa postavilo rovných 900 pretekárov, ktorí mali na výber z 88 (78) km, 48 km alebo 25 km dlhých tratí.
Fotogaléria: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly

Fotogaléria: AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly

Súľovský maratón opäť nesklamal. Moje trápenie neovplyvnilo ani v najmenšom pohľad na túto parádnu akciu. Maratón bol zároveň 3. kolom ŠKODA BIKE OPEN TOUR a prilákal na štart rovných 900 pretekárov. Všetko zabezpečené na jednotku a fakt ma nenapadá nič, čo by som mohol vytknúť...veď po 17. rokoch už Slavo Strečanský vie najlepšie, čo má robiť. Takže za mňa len veľké ďakujem - imroman.
Súľovské skaly privítajú ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už tento víkend PR článok

Súľovské skaly privítajú ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už tento víkend

Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 pokračuje už tento víkend v Žilinskom kraji. Tretie podujatie série AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly ponúkne na výber tri trasy s prevýšením až 2 800 metrov pre registrovaných cyklistov, nadšencov aj rodiny s deťmi.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up