Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Sloger Eu

Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň Rock Machine už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Viac ako 20 testovacích bicyklov - rôzne modely obľúbeného Blizzarda s kolesami 27,5" aj 29", karbónové hardtaily Explosion, ebike TORRENT e50, taktiež dostupnejšie hliníkové XC a krosové biky a aj zopár kúskov pre deti. Príďte sa pozrieť a bližšie spoznať aktuálnu kolekciu Rock Machine 2016.
Test: Cestný bicykel Rock Machine ROAD RACING 1300 – šikovná žiletka za dobrú cenu

Test: Cestný bicykel Rock Machine ROAD RACING 1300 – šikovná žiletka za dobrú cenu

Rozmýšľate nad spoľahlivým cestným bicyklom a chcete si dopriať niečo zaujímavé? Karbónový rám so slušnou tuhosťou, elektronické radenie Di2 s 2x11 a cenovka hlboko pod 3 000 € dávajú dokopy zaujímavú kombináciu. Aj keď sa nejedná o vychýreného producenta cestných bicyklov, česká značka Rock Machine zostrojila stroj, ktorý môže prekvapiť aj skúseného milovníka dlhých asfaltových švihov. Poďme sa však pozrieť spolu tejto 1300-ke bližšie na kolieska.
Test: Rock Machine Blizzard 90 27 - svižná oranžáda

Test: Rock Machine Blizzard 90 27 - svižná oranžáda

Modelový rad Blizzard od Rock Machine bol predstavený už v roku 2014 a radu testov ste si mohli prečítať v rôznych bikových médiách (MTBIKER testy: Blizzard 90 (27,5") a Blizzard 30 (29") už v rokoch 2014 - 2015. Na sezónu 2016 prichádza Blizzard s pár zmenami, teda okrem zdvihnutia cien modelov sa ešte pár vecí pomenilo a vylepšilo, a tak sa v článku sústredím hlavne na ne.
Ako sa jazdí na fatbikoch Rock Machine v bike parku Malinô Brdo? PR článok

Ako sa jazdí na fatbikoch Rock Machine v bike parku Malinô Brdo?

Vyskúšajte si jazdenie na fatbikoch v bike parku Malinô Brdo pri Ružomberku, prípadne si ho rovno kúpte, veď cena základného modelu AVALANCHE 30 je (iba) 1 099 €. Ambasádori značky Rock Machine si boli vyskúšať nové fatbiky a zo svojej jazdy spravili celkom slušnú fotogalériu...
Alpina be visible - podfuk, alebo skutočnosť? PR článok

Alpina be visible - podfuk, alebo skutočnosť?

Veríte všetkým reklamným chytákom? Nemecký výrobca cyklistických prílb Alpina, sľubuje pri programe „be visible“ trojnásobne lepšiu viditeľnosť. Skutočnosť je však iná.
Zimné rukavice Roeckl: Aby ste mali prsty pekne v teple PR článok

Zimné rukavice Roeckl: Aby ste mali prsty pekne v teple

Zima, ale aj jeseň si vyžadujú lepšiu výstroj cyklistu, pretože ide nie len o pohodlie, ale aj o zdravie jazdca. Nemecká firma Roeckl Sports má dlhoročné skúsenosti s vývojom a výrobou zimných rukavíc pre cyklistov a ďalšie športy, takže s jej rukavicami si môžete byť istí, že prsty zostanú pekne v teple počas celého výjazdu.
Vyhodnotenie súťaže CYKLO-ČIN - Kto vyfasoval doživotie za dobrý skutok, ktorý slúži všetkým cyklistom?

Vyhodnotenie súťaže CYKLO-ČIN - Kto vyfasoval doživotie za dobrý skutok, ktorý slúži všetkým cyklistom?

Keď súťaž Cyklo-čin začala, vôbec nás nenapadlo, ako nám bude ľúto keď sa bude končiť. Posielali ste nám svoje fotky a článočky ešte aj po termíne. Každá súťaž musí mať samozrejme nejaký konečný termín, aby sa mohli vyhlásiť výsledky a tohtoročný Cyklo-čin sa oficálne skončila 6.9.2015 na Malinom Brde, kde sme vyhlásili aj 5 porotou vybraných a ocenených Cyklo-činov.
Tip na výlet: Veľká Javorina - Parádny výjazd za západom slnka

Tip na výlet: Veľká Javorina - Parádny výjazd za západom slnka

Začínam v Starej Turej, kde sa dá dobre zaparkovať auto a na vrchol Veľkej Javoriny je to iba približne 13 km. Cestou je dobrý asfalt a množstvo výhľadov, takže ak sa chcete kochať prírodou, príležitostí budete mať viacero. Výjazd som absolvoval v rámci testovania žiletky ROAD RACING 1300 od Rock Machine s elektronickým radením Shimano Ultegra 6870 Di2 2x11.
Dlhodobý test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Dlhodobý test bezdušových plášťov: Panaracer Fire XC Pro UST

Do dlhodobého testu sa midostali plášte „Made in Japan“, konkrétne model Panaracer Fire XC Pro vo verzii UST. UST čiže „Universal System for Tubeless“ je bezdušový systém patentovaný francúzskou spoločnosťou Mavic, ktorý používam už 7. sezónu a tieto mnou testované japonské plášte prinášajú výhody tohto systému. Test prebiehal už od konca leta 2014.
Ako cyklisti zlepšili Slovensko

Ako cyklisti zlepšili Slovensko

Keď sme vymýšľali akciu cyklo-čin, zhodli sme sa, že ak sa len jeden človek postaví a urobí niečo dobré a prospešné v teréne, bude to super a malo to zmysel. A teraz? Aha. Parádni ste všetci! Ďakujeme.
Rock Machine - Biky za rozumnú cenu s dobrou výbavou, ktoré majú vo svojej DNA dobrodružstvo PR článok

Rock Machine - Biky za rozumnú cenu s dobrou výbavou, ktoré majú vo svojej DNA dobrodružstvo

Pestrá ponuka horských, cestných ale aj ďalších typov bicyklov ponúka množstvo modelov, ktoré príjemne prekvapia svojou priaznivou cenou a dobrou výbavou. Pozriete sa na výber zaujímavých modelov a zistite o nich viac.
Škandál! Za dobrý skutok rozsudok.

Škandál! Za dobrý skutok rozsudok.

Muži opravili schátraný mostík na pokraji záujmu, aby cyklistom uľahčili prejazd cez potok. Čo nasledovalo potom, prekvapí aj vás. Prvý z dvojice dostal doživotie, druhý vyviazol s tričkom a blikačkou.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up