Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Specialized

Test: Specialized 2FO Cliplite – odolné a pritom pohodlné tretry pre enduro a trail jazdcov

Test: Specialized 2FO Cliplite – odolné a pritom pohodlné tretry pre enduro a trail jazdcov

Specialized získal priazeň mnohých horských a cestných cyklistov pre ich skvelé bicykle, ale tiež ponúka aj široký rozsah cyklistického príslušenstva, vrátane obuvi s intenzívnym zameraním na výkon a pohodlie prostredníctvom systému Body Geometry. Poďme sa pozrieť na tretry 2FO Cliplite v dlhodobom redakčnom teste, ktoré sú priamo určené pre enduro a trail jazdcov.
Cestné bicykle Specialized 2016 v znamení rozmanitosti PR článok

Cestné bicykle Specialized 2016 v znamení rozmanitosti

Pre rok 2016 ponúka Specialized vo svojej cestnej kolekcii skutočne bohatý výber pre každý štýl jazdy. Či už sú vaším cieľom preteky a súboje s kamarátmi na obľúbenom kopci, rýchla jazda po rovinách a boj s vetrom, alebo naopak preferujete skôr pohodovejšiu jazdu, prípadne jazdu trochu viac mimo civilizácie. Rozmanitosť je pre rok 2016 asi najvýstižnejšie slovo...
Hľadanie trailov na ostrovoch v Kanade PR článok

Hľadanie trailov na ostrovoch v Kanade

Matt Hunter opäť našiel nevšednú lokalitu, kde sa dá toho veľa vidieť aj pojazdiť. Ten správny Specialized na trail alebo iné horské výjazdy si môžete vybrať na specialized.com/sk.
Specialized Demo 8 - nové hliníkové varianty

Specialized Demo 8 - nové hliníkové varianty

Specialized predstavil v roku 2014 nový model Demo 8 v karbónovej verzii, pričom rám disponoval unikátnym dizajnom a taktiež inak prepracovaným systémom pruženia FSR. Po takmer dvoch rokoch sa Specialized rozhodol predstaviť aj hliníkové varianty rámov, ktoré sú identické s karbónovou verziou. Hlavný rozdiel však spočíva v dostupnejšej cene oproti karbónovej verzii.
Specialized 2016 – výber z MTB kolekcie PR článok

Specialized 2016 – výber z MTB kolekcie

Specialized je značka, ktorá nespí na vavrínoch, ale každý rok sa snaží prísť s niečím originálnym a práve preto má množstvo fanúšikov po celom svete. Predstavme si spolu bližšie MTB kolekciu americkej značky Specialized pre rok 2016, ktorá ponúka biky od hobby kategórie až po tie najvyššie s ambíciami olympijského víťazstva.
Hľadanie zaujímavých trailov vo svete PR článok

Hľadanie zaujímavých trailov vo svete

Jazdci pod patronátom Specialized cestujú po celom svete a natáčajú videá na predstavenie zaujímavých bike lokalít. Na jednom mieste je možné uvidieť výjazdy od Nového Zélandu až po Maui v USA.
Test: Specialized Defroster Trail – zimné MTB tretry do našich hôr

Test: Specialized Defroster Trail – zimné MTB tretry do našich hôr

Zimné tretry ešte stále patria tak trochu do exotickej kategórie. Pre niekoho, kto chce jazdiť celoročne v našich podmienkach, by som ich ale zaradil na popredné miesto zimnej výbavy. Dnes sa pozrieme bližšie čo ponúka model Defroster Trail od amerického Specialized.
10 najčítanejších redakčných testov bikov v roku 2015

10 najčítanejších redakčných testov bikov v roku 2015

Aj v roku 2015 sme testovali horské, cestné bicykle, ale aj rôzne oblečenie a výbavu. Našim cieľom nie je "vedecké testovanie" a porovnávanie každého gramu, ale hlavne snaha zamerať sa na pohľad bikera a vypichnúť dôležité veci, ktoré stoja za pozornosť spolu s bohatou fotogalériou.
Test: Bunda Specialized Element 1.5 - keď sa na jeseň ochladí

Test: Bunda Specialized Element 1.5 - keď sa na jeseň ochladí

Zima nám klope na dvere a v niektorých častiach Slovenska už napadol aj sneh, takže ak chodíte radi bikovať aj v takomto počasí, je výber správneho oblečenia alfou a omegou. Bunda od firmy Specialized by mala ponúkať dostatočnú ochranu pred nepriaznivým počasím, najmä pred silným vetrom. V tejto recenzii uvidíme, či táto bunda obstojí aj v našom testovaní. Specialized Element 1.5 prináša celý rad nových funkcií a inovatívnych vecí. Poďme sa teda na ne spoločne pozrieť.
Top 6 zjazďákov pre sezónu 2016

Top 6 zjazďákov pre sezónu 2016

Predstavujeme vám top 6 zjazdových špeciálov pre rok 2016 - samozrejme iba podľa môjho pohľadu. Ak sa vás niekto opýta, aká je najviac ikonická značka bikov na poli downhillu, čo mu odpoviete? Specialized? Santa Cruz? Prečítajte si článok, pozrite si videá a stanovte si, aké značky by figurovali na prvých miestach vášho zoznamu.
Test: Specialized Stumpjumper FSR Expert 650B 2016 - legenda nesklamala

Test: Specialized Stumpjumper FSR Expert 650B 2016 - legenda nesklamala

Celkom ma potešila správa, že na ceste ku mne je legenda, ktorá je v ponuke Specialized už hádam viac ako 30 rokov. O to viac, že už nejaký ten čas jazdím Stumpjumper FSR Expert Carbon Evo 29 2014, s ktorým som si za viac ako rok užil neskutočnej zábavy. Bude to tak aj s týmto najnovším modelom?
Nemecké singláče v podaní Specialized

Nemecké singláče v podaní Specialized

Okrem nádherných hôr a rôznych typov cyklotrás, môžete natrafiť aj na voľne pasúce sa kravy, keď si to budete uháňať dole singláčom. Krásnych miest na bikovanie je na Slovensku či vo svete veľa a určite má čo ponúknuť aj Nemecko.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up